Tüp bebek hakkında herşey

Insallah allah razi olsun
Benimde dün yumurta toplama işlemim oldu 10 tane toplanmıştı bugün aradılar 10 tanesinden 8 tanesi döllenmiş 2 tanesi geriden geliyormuş 6 tanesi şimdilik güzel ama geriden gelen 2 tanede işlemde dediler sizin hergün arayıp bilgi vereceğiz dediler. Heyecanlı bir süreç ama nasibimizde varsa olacak inşallah Rabbim hayırlı haberler almamamizi nasip etsin

6 dollenen cok iyi bi sayi bence insallah guzel sonclar alirsn

Merhaba. Dr salı günü kanda baktır dedi ama evde Erken gebelik testi var sabah baksammı diyorum çünkü adet belirtilerim var 10.gün oluyor bişiy varsa çıkar diye düşünüyorum ilaçlar adeti baskıladığı için galiba olamadığım için rahatsızım sanki

Günaydın bugün erken idrar testim negatif çıktı ilaçları bırakıp adet olmayı beliycem. İlk tüp denemem olumsuz

Çok iyi walla kuzum bende öyle düşünüyorum amh zaten 0.5 birde eşimle ikiz çok istiyoruz doktorumla konuşacağım

Bende de adet belirtileri vardı ama pozitifti normalmiş o belirtilerin olması negatif anlamına gelmez. Bence acele etme en güvenlisi kanda baktırmak 2 gün kalmış zaten. İnşallah olmazsın

Günaydın bugün erken idrar testim negatif çıktı ilaçları bırakıp adet olmayı beliycem. İlk tüp denemem olumsuz
Hmm testi yapmışsın şimdi gördüm. Dur bakalım hemen üzülme benim hemşire tüp bebek idrarda çıkmayabilir de demişti yalancı negatif olabilir. Çünkü ilk kana sonra idrara çıkıyor

Çok teşekkür ederim güzel tesellin için Acaba dr veya ilaç hatası var mı toplam bir yumurtam oldu ya opuda. Çok merak ediyorum

Ultrasonda en az dört yumurtan gözüküyor dedi opuda bir tane buldum aldım dedi Dondurma bile yapamadım yaaa tek olunca negatif dedi
Peki sordun mu diğer 3 tanesine ne oldu diye. Büyük ihtimalle sağlıksızlardı tedaviye sil baştan başlaman gerekecek. Zor bir süreç ya inşallah gerek kalmaz ve normal yolla hamile kalırsın biraz ara ver vücudun dinlensin. Rabbim nasip eder inşallah

Merhaba hanımlar. Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Tüp bebek tedavisi düşünenler ve yaptıracaklar. Bu topikte görüşebiliriz merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim
Merhaba hayırlı olsun ben de tüp bebek tedavisi görüyorum siz hangi ilaç ve iğne kulanıyorsunuz transferden sonra ?

Merhaba hayırlı olsun ben de tüp bebek tedavisi görüyorum siz hangi ilaç ve iğne kulanıyorsunuz transferden sonra ?
Merhaba teşekkür ederimm. Tedaviniz hayırlı olsun inşallah. İğne olarak prolutex ve hibor kullanıyorum. Folik asit olarak prenatal life ayriyetten coraspin ve estrofem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…