- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Asla umudun kırılmasın herşey daha bugün başladı geç döllenme olabilir hayırlı güzel haber alırız inşallaharadigimda 11 tane toplandi 6 tanesi orta olgunlukta dollenmesini bekliyoruz dediler... biraz umudum kirildi
Insallah allah razi olsunAsla umudun kırılmasın herşey daha bugün başladı geç döllenme olabilir hayırlı güzel haber alırız inşallah
Benimde dün yumurta toplama işlemim oldu 10 tane toplanmıştı bugün aradılar 10 tanesinden 8 tanesi döllenmiş 2 tanesi geriden geliyormuş 6 tanesi şimdilik güzel ama geriden gelen 2 tanede işlemde dediler sizin hergün arayıp bilgi vereceğiz dediler. Heyecanlı bir süreç ama nasibimizde varsa olacak inşallah Rabbim hayırlı haberler almamamizi nasip etsinInsallah allah razi olsun
6 dollenen cok iyi bi sayi bence insallah guzel sonclar alirsnBenimde dün yumurta toplama işlemim oldu 10 tane toplanmıştı bugün aradılar 10 tanesinden 8 tanesi döllenmiş 2 tanesi geriden geliyormuş 6 tanesi şimdilik güzel ama geriden gelen 2 tanede işlemde dediler sizin hergün arayıp bilgi vereceğiz dediler. Heyecanlı bir süreç ama nasibimizde varsa olacak inşallah Rabbim hayırlı haberler almamamizi nasip etsin
Çok umutlanmak istemiyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz rabbim hayirliysa nasip etsin inşallah6 dollenen cok iyi bi sayi bence insallah guzel sonclar alirsn
Merhaba. Dr salı günü kanda baktır dedi ama evde Erken gebelik testi var sabah baksammı diyorum çünkü adet belirtilerim var 10.gün oluyor bişiy varsa çıkar diye düşünüyorum ilaçlar adeti baskıladığı için galiba olamadığım için rahatsızım sankiMerhaba canım. Ben hiç idrar testi yapmamıştım gün vermişlerdi beta hcg için. 30 eylülde transferim olmuştu 11 ekim için de gelip kan ver demişlerdi o gün öğrenmiştim.Korkmuştum yapmaya tutmuştum kendimi keşke yapmasaydın idrar testlerine pek güven olmuyor .Yani bugün 9uncu gün senin. Ne zaman beta hcg günün
Günaydın bugün erken idrar testim negatif çıktı ilaçları bırakıp adet olmayı beliycem. İlk tüp denemem olumsuzMerhaba. Dr salı günü kanda baktır dedi ama evde Erken gebelik testi var sabah baksammı diyorum çünkü adet belirtilerim var 10.gün oluyor bişiy varsa çıkar diye düşünüyorum ilaçlar adeti baskıladığı için galiba olamadığım için rahatsızım sanki
Çok iyi walla kuzum bende öyle düşünüyorum amh zaten 0.5 birde eşimle ikiz çok istiyoruz doktorumla konuşacağımÖzelde yaptırdım canım acıbadem maslakta. Evet normalde öyle benim rezerv azlığından dolayı doktorum öyle uygun görmüştü isteğe bağlı değildi canım ben belirtmemiştim bile. Bazı hastaneler yapıyor
Bende de adet belirtileri vardı ama pozitifti normalmiş o belirtilerin olması negatif anlamına gelmez. Bence acele etme en güvenlisi kanda baktırmak 2 gün kalmış zaten. İnşallah olmazsınMerhaba. Dr salı günü kanda baktır dedi ama evde Erken gebelik testi var sabah baksammı diyorum çünkü adet belirtilerim var 10.gün oluyor bişiy varsa çıkar diye düşünüyorum ilaçlar adeti baskıladığı için galiba olamadığım için rahatsızım sanki
Hmm testi yapmışsın şimdi gördüm. Dur bakalım hemen üzülme benim hemşire tüp bebek idrarda çıkmayabilir de demişti yalancı negatif olabilir. Çünkü ilk kana sonra idrara çıkıyorGünaydın bugün erken idrar testim negatif çıktı ilaçları bırakıp adet olmayı beliycem. İlk tüp denemem olumsuz
İnşallah canım ikiz olursa daha iyi olur tabiÇok iyi walla kuzum bende öyle düşünüyorum amh zaten 0.5 birde eşimle ikiz çok istiyoruz doktorumla konuşacağım
Negatif geldi cnmmmHmm testi yapmışsın şimdi gördüm. Dur bakalım hemen üzülme benim hemşire tüp bebek idrarda çıkmayabilir de demişti yalancı negatif olabilir. Çünkü ilk kana sonra idrara çıkıyor
Negatif geldi cnmmm
Çok teşekkür ederim güzel tesellin içinüzülme demiycem mutlaka üzülürsün ama umudunu hiç kaybetme canım Rabbim vereceği zamanı bilir daha zamanı gelmemiş demek ki. Hep hayırlısı ne ise o olsun diye dua at. Hakkında hayırlısı canım
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim güzel tesellin içinAcaba dr veya ilaç hatası var mı toplam bir yumurtam oldu ya opuda. Çok merak ediyorum
Ultrasonda en az dört yumurtan gözüküyor dedi opuda bir tane buldum aldım dedi Dondurma bile yapamadım yaaa tek olunca negatif dediRica ederim canımnasıl bir hata olabilir kaç tane gözüküyordu ultrasonda canım
Peki sordun mu diğer 3 tanesine ne oldu diye. Büyük ihtimalle sağlıksızlardıUltrasonda en az dört yumurtan gözüküyor dedi opuda bir tane buldum aldım dedi Dondurma bile yapamadım yaaa tek olunca negatif dedi
Merhaba hayırlı olsun ben de tüp bebek tedavisi görüyorum siz hangi ilaç ve iğne kulanıyorsunuz transferden sonra ?Merhaba hanımlar. Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Tüp bebek tedavisi düşünenler ve yaptıracaklar. Bu topikte görüşebiliriz merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim
Merhaba teşekkür ederimm. Tedaviniz hayırlı olsun inşallah. İğne olarak prolutex ve hibor kullanıyorum. Folik asit olarak prenatal life ayriyetten coraspin ve estrofemMerhaba hayırlı olsun ben de tüp bebek tedavisi görüyorum siz hangi ilaç ve iğne kulanıyorsunuz transferden sonra ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?