TebriklerMerhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.
Öyle bir yazmışsınız ki sanki suç işliyoruz. Her iki tarafa da katkı sağlıyor bu durum. İlaç fiyatları o kadar çok arttı ki sanırım siz kullanmıyorsunuz. Kullansanız empati kurabilirdiniz. Rapor hakkı dolanlar illaki sıkıntı çekiyor. Gerekirse ihtiyaç sahibine bedava bile verebilirim.Tebrikler
Aynı mesajı butun foruma yazmana gerek yok ayrıca ilaç satısı yasak
Merhaba,Öyle bir yazmışsınız ki sanki suç işliyoruz. Her iki tarafa da katkı sağlıyor bu durum. İlaç fiyatları o kadar çok arttı ki sanırım siz kullanmıyorsunuz. Kullansanız empati kurabilirdiniz. Rapor hakkı dolanlar illaki sıkıntı çekiyor. Gerekirse ihtiyaç sahibine bedava bile verebilirim.
Merhaba canim.seninle ayni gun transfer olmustuk.nasil gidiyor hamilelik?Ben de 9 haftalik gebeyim Allaha cok sukur
Merhaba canim oncelikle hayirli olsun saglikla kucagina alirsin umarim.canim kahverengi lekelenmeleri genelde normal karsiliyor doktorlar.tabi karin ve kasik bolgende cok fazla agrin yoksa.is konusunda da kendini cok yormadan günlük hayatina devam et derim.Merhaba dondurulmuş embriyo 2 denememde hamile kaldım 15 ağustosta transferim oldu daha kese ve kalp atışı için gitmedik sorum şu İki gündür kahverengi lekelenmem var azalmaya başladı ama düşük tehlikesimidir öğretmenim bu şekilde olupta çalışan var mı acaba
Merhaba canim oncelikle hayirli olsun saglikla kucagina alirsin umarim.canim kahverengi lekelenmeleri genelde normal karsiliyor doktorlar.tabi karin ve kasik bolgende cok fazla agrin yoksa.is konusunda da kendini cok yormadan günlük hayatina devam et derim.
Ara ara lekelenmelerim oluyor bitse rahatlicam. Senin nasil gidiyo canmMerhaba canim.seninle ayni gun transfer olmustuk.nasil gidiyor hamilelik?
Benim halsizligim oluyor bazen de kasik agrilarim.onun disinda bi sorun yokAra ara lekelenmelerim oluyor bitse rahatlicam. Senin nasil gidiyo canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?