- Konu Sahibi nurcan1980
08 09 2012 tarıhınde 4 hucrelı tek embrıyo transferı yapıldı ne zaman hamılelık testı ve nasıl yaparsam bellı olur lutfen yardımcı olurmusunıuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
08 09 2012 tarıhınde 4 hucrelı tek embrıyo transferı yapıldı ne zaman hamılelık testı ve nasıl yaparsam bellı olur lutfen yardımcı olurmusunıuz
kaçıncı gün transferi yazmamışsın ama 4 hücreli oluşundan 2.gün transferi olduğunu anlıyorum ve ona göre yazıyorum..
2.gün transferinde 13.gün baktırabilirsin transfer günü sayılmaz 9 eylülden itibaren hesapladığında bugün 10.günün
21 Eylül test günün daha erkende öğrenebilirsin kanda ama gebelik varsa değerin düşük çıkar gereksiz yere üzülürsün..
tam gününde test yaptırmanı tavsiye ederim kesin sonucu almış olursun ki inşallah pozitiftir..
20 eylülde test yapıcam bakalım meakımdan pazar gunu ıdrar testı yaptım sonuc negatıf cıktı bakalım 20 eylulde kan testım var ınsallah pozıtıf cıkar hayırlısı dua edıyorum bol boş yapacak baska bır sey yok zaten allah ınsallah bızede nasıp eder
20 eylülde test yapıcam bakalım meakımdan pazar gunu ıdrar testı yaptım sonuc negatıf cıktı bakalım 20 eylulde kan testım var ınsallah pozıtıf cıkar hayırlısı dua edıyorum bol boş yapacak baska bır sey yok zaten allah ınsallah bızede nasıp eder
yarınkı kan testımde degerın ne olması gerekıyor hamıle olup olmadıgımı anlamam ıcın
idrar testi yanıltıcı olabilir o yüzden ciddiye alma çok...
merakla sonucunu bekliyorum yarın inşallah pozitifle gelirsin..
normalde 5 den yukarısı pozitiftir ama tüp bebekte doğal gebelik gibi değerlendirilmiyor daha yüksek bi değer çıkmalı sağlıklı bi gebelik diyebilmek için...
en azından 30 çıksa diye düşünüyorum ben...
kan testi degerim 31.8 cıktı
:118:
Çok sevindim canım çoookkk...
Tebrik ediyorum hamilesin bal gibi...
2 Gün sonra testi tekrarlayacaksın muhtemelen en az iki kat artmış olması beklenir
Allahın izniyle öyle olacak...
Akşam akşam çok mutlu oldum..
Sağlıkla devam eden bir gebelik diliyorum..
Seni tüp bebek günlüğümüz topiğine bekliyorum...
Merak ediyorum seni yaz lütfen...
kızlar herkese merhaba... b gün transferin 9. günü transferden 2 gün sonra regli ağrısı gibi ağrılar vardı 7. güne kadar sürdü bu gün 9.günde tekrar ara ara ağrılar oluyor 25 eylül test günümüz nasıl geçecek bu son günler düşünmeyeyim diyorum olmuyor böyle olan varmı aranızda bana yazın...dualarınızı eksik etmeyin ne olur... rabbim hepimizin yardımcısı olsun
tşk ederim hayatım bakalım 2.test pazar gunu ınsallah dedıgın gıbı olur hamıle kalmayı cok ıstıyorum 7 senelık evlıyım ve bu ıkıncı denemem ınsallah hayırlı haberlerımo verırım allah herkese nasıp etsın
transferden sonraki bi kaç gün kasık ağrısı olması normal ama test gününe yakın ağrılarının olması çok çok çoookk güzel umutlandım pozitif anlamda..
böyle olan çok var hemde gebelikle sonuçlandı senden de pozitif haberi alırız inşallah 25 eylülde...
mutlaka o gün bakacam yazdınmı diye...
inşallah canım oldu sayılır bi de katlandımı tamamdır bu iş...
7 yıl ve 2.deneme bu kez oldu bence
bende 8 yıllık evliyim 2 negatif aşılama 2 tüp bebek biti negatif biri kimyasal gebelikle son buldu
hemen ardından kendilimden gebe kaldım bu kez de dış gebelik yaşadım zor iş bize anne olmak
hamile olanları gördükçe çok mutlu oluyorum![]()
:118:
Çok sevindim canım çoookkk...
Tebrik ediyorum hamilesin bal gibi...
2 Gün sonra testi tekrarlayacaksın muhtemelen en az iki kat artmış olması beklenir
Allahın izniyle öyle olacak...
Akşam akşam çok mutlu oldum..
Sağlıkla devam eden bir gebelik diliyorum..
Seni tüp bebek günlüğümüz topiğine bekliyorum...
Merak ediyorum seni yaz lütfen...
pazar gunu testımın sonucunu aldım 56.6 cıktı ama doktorum degerı az buldu
testleri aynı hast . demi yaptırdınız ? farklı yerlerse etkileyebilir aslında 2 ye katlamış sayılır umarımm iyice artar ve sağlıkla büyür doğar canım...
slm 7haftalık hamıleyım ıkız bebek beklıyorz dun doktara gıttık ve pek ıyı seyler soylemedı rahımde sımdıden acılma varmıs 2haftada bır muane olmam gerekıyomus ve 3.ayımda rahıme dıkıs gerekırmıs boyle gıderse bebeklerımı 5 yada 6 aylıkken almamız gerekıyormus daha once boyle bı durumla karsılasan varmı yada bılgısı olan napmam gerekıyor ne yapmamam gerekıyor ve gebelıgımde cok zor gecıyor bulantı ve kusmalar cok fazla bu sebepten bııseyler yıyemıyorm bu durum bebeklerımı cok etkılermı benım buarada cok acıl ıkız gebelıkten ıyı anlayan bı dr arıyorum ıstanbulda
transferden sonraki bi kaç gün kasık ağrısı olması normal ama test gününe yakın ağrılarının olması çok çok çoookk güzel umutlandım pozitif anlamda..
böyle olan çok var hemde gebelikle sonuçlandı senden de pozitif haberi alırız inşallah 25 eylülde...
mutlaka o gün bakacam yazdınmı diye...
inşallah canım oldu sayılır bi de katlandımı tamamdır bu iş...
7 yıl ve 2.deneme bu kez oldu bence
bende 8 yıllık evliyim 2 negatif aşılama 2 tüp bebek biti negatif biri kimyasal gebelikle son buldu
hemen ardından kendilimden gebe kaldım bu kez de dış gebelik yaşadım zor iş bize anne olmak
hamile olanları gördükçe çok mutlu oluyorum![]()
slm 7haftalık hamıleyım ıkız bebek beklıyorz dun doktara gıttık ve pek ıyı seyler soylemedı rahımde sımdıden acılma varmıs 2haftada bır muane olmam gerekıyomus ve 3.ayımda rahıme dıkıs gerekırmıs boyle gıderse bebeklerımı 5 yada 6 aylıkken almamız gerekıyormus daha once boyle bı durumla karsılasan varmı yada bılgısı olan napmam gerekıyor ne yapmamam gerekıyor ve gebelıgımde cok zor gecıyor bulantı ve kusmalar cok fazla bu sebepten bııseyler yıyemıyorm bu durum bebeklerımı cok etkılermı benım buarada cok acıl ıkız gebelıkten ıyı anlayan bı dr arıyorum ıstanbulda