Tüp bebek hamişleri herkes yerleşme kanaması yaşadı mı

parrlam

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2025
194
73
13
28
Kızlar açıkçası bu konuyu çok merak ediyorum bugün sekizinci günüm yerleşme kanamasına dair herhangi bir lekelenme olmadığı için çok umutsuzum bunu hepiniz yaşadınız mı ne gibi belirtileriniz oldu lütfen gelip anlatabilir misiniz

Ben yasamadim. En belirgin belirtim gogus agrisi ve siddetli bel agrisiydi

Selamlar öncelikle hayırlı olsun:) Ben de 5 Haziran günü transfer oldum, 11.gün güzel haberi aldım. Bende de sizin gibi yerleşme kanaması olmamıştı, merak etmeyin tüp bebekle ikiz bebek sahibi olan arkadaşımda da kanama olmamış gönlünüz ferah olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Ben yaşamadım

Merhabalar, teşekkür ederim umarım benimde öyledir sizin için çok mutlu oldum umarım benim bebeğim de benimledir. Başka belirtiniz olmuş muydu peki

Hic belirti vermeyen de var oyle dusunmeyin
Çok korkuyorum endişeleniyorum ve çok istiyorum. İster istemez kendimi dinliyorum normalde adet olacağım zaman karın ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti yaşarım şimdi transferden önceki halimle bir farkım yok

Insallah tutunmustur bebisiniz size saglikla

Ben yaşamadım herkes de olmaz yerleşme kanaması moralinizi bozmayın inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur hayırlı güzel haberler alırsın Amin

Ya benim yarın 8. Günüm hiçbir belirti yok ne göğüs ağrısı ne kaşık ağrısı ne bel ağrısı bu yüzden tine olmadı mı acaba diyorum
Ben 11 haziranda çift embriyo transferi oldum 5. Günde kan testi verdim 68.5 çıktı sonra 7. Günde verdim 192 çıktı bugün 9. Günüm kan verdim 524 çıktı sizce durumum iyimi olumlu sonuçlar alırmıyı. Ve bende kanama görmedim şuana kadar

Ben yasamadimm, hicte belirtim olmamisti butun belirtilerim 7. Haftadayken baslamisti

Merhabalar, teşekkür ederim umarım benimde öyledir sizin için çok mutlu oldum umarım benim bebeğim de benimledir. Başka belirtiniz olmuş muydu peki
Göğüslerde dolgunluk çok arada karın bölgesi kasık ağrısı. Ama o kadar aralıklıydı ki ağrı ben de bende hiç belirti yok diye düşünüyordum. Hiç belli olmaz inşallah sağlıkla sizinledir Güzel dileğiniz için teşekkür ederim

Bana sorarsanız artışlar gayet iyi. Kanama her zaman olmuyormuş ben de görmedim. Sağlıkla alın kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…