- 17 Mart 2012
- 6.645
- 2.405
- 448
Kan testi gunun ne zaman?Bu sabahda yaptım baya net bir tek çizgi çıktı
Gözünüz aydin aynı test markasıyla miBu sabahda yaptım baya net bir tek çizgi çıktı
Pozitif değil negatif çıktı yanlış anladınız galibaGözünüz aydin aynı test markasıyla mi
Test günüm 26sıydıKan testi gunun ne zaman?
Insallah bir mucize olur
Daha 3 gun var. Umudunuzu tamamen kesmeyin . Sizin daha once de negatif var diye hatirliyorum. Sebebi arastirildi mi? Genetik test vs?Test günüm 26sıydı
Hayır araştırılmadı. Benim doktorum bana amh bile bakmadı ya ben kendim gidip başka yerden bakmıştım amh değerimi bilmeden bana dedi git 1 sene dene gelDaha 3 gun var. Umudunuzu tamamen kesmeyin . Sizin daha once de negatif var diye hatirliyorum. Sebebi arastirildi mi? Genetik test vs?
Aa olur mu ama oyle en basta bakilmasi gereken oHayır araştırılmadı. Benim doktorum bana amh bile bakmadı ya ben kendim gidip başka yerden bakmıştım amh değerimi bilmeden bana dedi git 1 sene dene gel
Merhaba ilk bebegım tüp bebek tedavısıyle oldu hıc bır sekılde kanama veya belırtı yasamamıstım herkeste aynı olmuyorKızlar açıkçası bu konuyu çok merak ediyorum bugün sekizinci günüm yerleşme kanamasına dair herhangi bir lekelenme olmadığı için çok umutsuzum bunu hepiniz yaşadınız mı ne gibi belirtileriniz oldu lütfen gelip anlatabilir misiniz
Olabilir mi ki ikizGayet iyi değeriniz inşallah ikisi de tutmuştur canım
Çok teşekkürler sizde transfer oldunuz muBana sorarsanız artışlar gayet iyi. Kanama her zaman olmuyormuş ben de görmedim. Sağlıkla alın kucağınıza
2 defe oldum ılk opuda 2 transfer 2cı opuda 1 transfwr hamıleyım , ben kayp etmedım öğle çok isttedım 2 cı negatıf doğum gunumde aldım akşam restoran gıtdım o kadar pozıtıf oldu. Dedım olcak bundan sonrakıHer seferinde opuda oldunuz mu? Böyle üst üste negatif alınca insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor. Size de olmuştur bazen kendimi toparlayamadığım günler oluyor. Bugün de o günlerden biriydi. İçimden artık umut kopup gitti. Olursa sürpriz olur tamamen.
Merhaba hayırlı olsun oncelıkle kacıncı gun embrıyosuydu ve ılk denemenızmı tuttuBana sorarsanız artışlar gayet iyi. Kanama her zaman olmuyormuş ben de görmedim. Sağlıkla alın kucağınıza
Evet net bir ikinci çizgi çıktı anladım afedersenizPozitif değil negatif çıktı yanlış anladınız galiba
Ben yaşadım 10. Gündü sanırım adet basliyo sanmıştım üzülmüştüm Pembe bı kanamaydi azıcık. İnşallah sizinki de olumlu sonuclanirKızlar açıkçası bu konuyu çok merak ediyorum bugün sekizinci günüm yerleşme kanamasına dair herhangi bir lekelenme olmadığı için çok umutsuzum bunu hepiniz yaşadınız mı ne gibi belirtileriniz oldu lütfen gelip anlatabilir misiniz
Tüp bebekle gebe kaldım bi zerre kanamadım.Kanamak kadar kanama olmaması da çok normal.Belirti olması kadar belirti olmaması da çok normal.Ben açıkça şu şu belirtidir diyebileceğim hiç birşey yaşamadım.Halende öyle.Yorgunum,uykuluyum falan ama progesteron kullanıyoruz yoğun olarak.Zaten uykuyuda bu hormonlar yapıyor.Çok normal geliyor bana.Bulantı kusma tiksinme aşerme sıfır.İyi düşün iyi olsun.Dua et, sabret.herşey olacağına varıyor eninde sonunda.Elinden geleni doktorun sana dediğini yaptıktan sonra gerisi Allaha kalmışKızlar açıkçası bu konuyu çok merak ediyorum bugün sekizinci günüm yerleşme kanamasına dair herhangi bir lekelenme olmadığı için çok umutsuzum bunu hepiniz yaşadınız mı ne gibi belirtileriniz oldu lütfen gelip anlatabilir misiniz
Ne güzel kişiden kişiye değişiyor tabi ama böyle hassas zamanda insan bir belirti istiyor. Ben transfer dahil 8. Günümdü bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bütün umudum gitti ilaçları da bırakacaktım doktorum devam et dediği için kullanıyorum
Dün gece tam yatma üzeresi bi akıntı geldiğini fark ettim baktım sildim kahve rengi çok değil sikmesem farketmezdim bile transferiminde 11 günüBen yaşadım 10. Gündü sanırım adet basliyo sanmıştım üzülmüştüm Pembe bı kanamaydi azıcık. İnşallah sizinki de olumlu sonuclanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?