Tüp bebek hamişleri herkes yerleşme kanaması yaşadı mı

Ya çok teşekküre ederim rahatladım biraz yarın tekrar kontrolüm var dua edin bana

Vajinal baktı göremedi nokta gibi birşey gösterip bu olabilir ama kesin bebek kesesi diyemem dedi bu gün 12. Günüm yarın tekrar kese kontrolüm var bakalım inşallah görürüm

Vajinal baktı göremedi nokta gibi birşey gösterip bu olabilir ama kesin bebek kesesi diyemem dedi bu gün 12. Günüm yarın tekrar kese kontrolüm var bakalım inşallah

Vajinal baktı göremedi nokta gibi birşey gösterip bu olabilir ama kesin bebek kesesi diyemem dedi bu gün 12. Günüm yarın tekrar kese kontrolüm var bakalım inşallah görürüm
Amin canim güzel haberlerini bekliyorum.

Canım öncelikle moralini hiç bozma Yerleşme kanaması her kadında olmuyor, hatta çoğu hamilelikte hiç görülmüyor. Olmaması olumsuzluk anlamına gelmez, bu konuda gerçekten çok fazla örnek var.
Benim de ilk transferimde çok bekledim “bir şey olacak mı” diye… Sonra öğrendim ki bazen hiçbir belirti olmadan da en güzel haber gelebiliyor Vücut sessiz ama içeride kocaman mucizeler hazırlanıyor olabilir

Bazen regl sancısı gibi ağrılar olur, bazen hiç olmaz… bazen akıntı artar, bazen her şey süt liman gibi gider. Bu dönemin belirsizliği gerçekten zor ama lütfen umudunu yitirme. Çünkü umut, bu yolun en kıymetli vitamini

Kalbim seninle, o test gününe kadar her şey olabilir. Ve inşallah da en güzel haber senin olur Bu arada test günün ne zaman

Canım benim negatif ya

Benim bugün 12. Günüm. Pozitifi iki kez gördük. Yerleşme kanaması görmedim.
Ama kasik ve gogus ağrılarım oldu. Kendimi zaman zaman çok şişmiş hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…