Ya çok teşekküre ederim rahatladım biraz yarın tekrar kontrolüm var dua edin banaTransferin 11. Günü için bence çok güzel bir sonuç almışsınız. Bu kadar minikken kese görünmesi imkansıza yakın, vajinal kontrol etmişti değil mi doktorunuz? Hiç stres yapmayın derim inanın olumsuz bir durum olsa sonuç bu kadar yüksek çıkmazdı. Bana sizin ikiziniz olacakmış gibi geliyor, şimdiden hayırlı olsun sağlıkla doğsun .
Vajinal baktı göremedi nokta gibi birşey gösterip bu olabilir ama kesin bebek kesesi diyemem dedi bu gün 12. Günüm yarın tekrar kese kontrolüm var bakalım inşallah görürümTakılma canım hayırlı olsun şimdiden. Çok sevindim. Ben ilk kan verdiğimde 500 du değerim. Sonra iki kez daha verdim düzenli arttı. Sonra bana iki hafta sonrasına gün verdiler. Bebek 6+2 haftaliktivo zaman. Seninki daha dört haftalık filandir daha çok küçük. Keşke hemen ultrason bakmasalarmis. Boşa stres olmuş sana. Hatta ilk kalp atışını alttan duyduk. Seninki Cook erken. Rabbim sağlıcakla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Herşey Yolunda gidecek nolur sıkıntı yapma. Stres en zararlı şey suan
Vajinal baktı göremedi nokta gibi birşey gösterip bu olabilir ama kesin bebek kesesi diyemem dedi bu gün 12. Günüm yarın tekrar kese kontrolüm var bakalım inşallah
Amin canim güzel haberlerini bekliyorum.Vajinal baktı göremedi nokta gibi birşey gösterip bu olabilir ama kesin bebek kesesi diyemem dedi bu gün 12. Günüm yarın tekrar kese kontrolüm var bakalım inşallah görürüm
Sağlıkla çok güzel haberler alın ve bizimle de paylaşınYa çok teşekküre ederim rahatladım biraz yarın tekrar kontrolüm var dua edin bana
Canım öncelikle moralini hiç bozmaKızlar açıkçası bu konuyu çok merak ediyorum bugün sekizinci günüm yerleşme kanamasına dair herhangi bir lekelenme olmadığı için çok umutsuzum bunu hepiniz yaşadınız mı ne gibi belirtileriniz oldu lütfen gelip anlatabilir misiniz
Canım benim negatif yaCanım öncelikle moralini hiç bozmaYerleşme kanaması her kadında olmuyor, hatta çoğu hamilelikte hiç görülmüyor. Olmaması olumsuzluk anlamına gelmez, bu konuda gerçekten çok fazla örnek var.
Benim de ilk transferimde çok bekledim “bir şey olacak mı” diye… Sonra öğrendim ki bazen hiçbir belirti olmadan da en güzel haber gelebiliyorVücut sessiz ama içeride kocaman mucizeler hazırlanıyor olabilir
Bazen regl sancısı gibi ağrılar olur, bazen hiç olmaz… bazen akıntı artar, bazen her şey süt liman gibi gider. Bu dönemin belirsizliği gerçekten zor ama lütfen umudunu yitirme. Çünkü umut, bu yolun en kıymetli vitamini
Kalbim seninle, o test gününe kadar her şey olabilir. Ve inşallah da en güzel haber senin olurBu arada test günün ne zaman
Keseyi gördük çok şükürSağlıkla çok güzel haberler alın ve bizimle de paylaşın
Tebrik ederim sağlıkla büyüsünKeseyi gördük çok şükür
Allah herkese nasip etsin inşallahTebrik ederim sağlıkla büyüsün
Gözünüz aydın, sağlıkla gelsin insallahh..Keseyi gördük çok şükür
Transferden sonra kaçıncı gün keseyi gördünüzKeseyi gördük çok şükür
Bugün 13. GünümTransferden sonra kaçıncı gün keseyi gördünüz
Çok tebrik ederim
En son betaniz kaçtı beta kacken göründü keseBugün 13. Günüm
Pazartesi değerim 1754 dü bugün daha fazladır herhalde kan değerime bakılmadıEn son betaniz kaçtı beta kacken göründü kese
Çok güzel ya Allah kucağına almayı nasip etsinKeseyi gördük çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?