- 15 Mayıs 2025
- 72
- 30
- 3
- 38
Evet canim benim de 10 ya da 11 olması lazım. 12.gun kan verdim zaten. Evde test filan hiç yapmadım. Hatta kan sonucunu aldığım gibi katladim olumlu olumsuz Dr soylesin diye. Ama o kadar stresliydimki o kapının önünde beklerken bı daha bunu yapmiycam demiştim içimden. Dr beni videoya çekiyormuş hemşire guluyomus hiç birini gormedim. Sonradan farkettim hepsini. Rabbime çok şükür 20 aylık bi kızım var. Allah sana da Nur topu gibi evlatlar versin. Gonlundekini kolaylastirsin. Çok iyi anlıyorum seniDün gece tam yatma üzeresi bi akıntı geldiğini fark ettim baktım sildim kahve rengi çok değil sikmesem farketmezdim bile transferiminde 11 günü
Merhabalar 5. Gün embriyosuydu ve evet ilk denememizMerhaba hayırlı olsun oncelıkle kacıncı gun embrıyosuydu ve ılk denemenızmı tuttu
Evet ben de transfer oldumÇok teşekkürler sizde transfer oldunuz mu
Bugün transferimin 11. Günü değerim 1754 kese baktırdım görünmedi kafama takıltı birazEvet canim benim de 10 ya da 11 olması lazım. 12.gun kan verdim zaten. Evde test filan hiç yapmadım. Hatta kan sonucunu aldığım gibi katladim olumlu olumsuz Dr soylesin diye. Ama o kadar stresliydimki o kapının önünde beklerken bı daha bunu yapmiycam demiştim içimden. Dr beni videoya çekiyormuş hemşire guluyomus hiç birini gormedim. Sonradan farkettim hepsini. Rabbime çok şükür 20 aylık bi kızım var. Allah sana da Nur topu gibi evlatlar versin. Gonlundekini kolaylastirsin. Çok iyi anlıyorum seni
Rahminiz geriye doğru mu ters mı yani o durumlarda geç görünüyormus birde bazı kişilerde 3500e kadar görünmeye biliyormus kötüye yormayınBugün transferimin 11. Günü değerim 1754 kese baktırdım görünmedi kafama takıltı biraz
Çift embriyoya göre düşük gibi geldi bana ama bir embriyonuz kesin tutmuşBenim transfer günü harici 10.gunu değerim 117di çıktı. 4.gun cift embriyo değerim düşük mü
İnşallah canimm İnşallah. Sağlıkla gelsin tek gelsinÇift embriyoya göre düşük gibi geldi bana ama bir embriyonuz kesin tutmuş
İnşallah canimm İnşallah. Sağlıkla gelsin tek gelsin
Transfer gününüz ne zamandi. Insallah gelişimi ilerlerBenim 10.gün değerim 220 idi. Benimki de 5.gün embriyosu çift embriyoydu dedim heralde biri kesin tutunamadı.
Kese için gittiğimde ikisinin de tutunduğunu ama diğerinin baya geriden geldiğini ilerlemeyebileceğini söyledi doktorum bakalım hayırlısı
5 hazirandı inşallah bakalımTransfer gününüz ne zamandi. Insallah gelişimi ilerler
Tutunsunlar sıkı sıkı5 hazirandı inşallah bakalım
Siz hamilesiniz sanırımBana sorarsanız artışlar gayet iyi. Kanama her zaman olmuyormuş ben de görmedim. Sağlıkla alın kucağınıza
Bir nokta gibi birşey gösterdi bu olabilir ama kesin bu diyemem asla dediRahminiz geriye doğru mu ters mı yani o durumlarda geç görünüyormus birde bazı kişilerde 3500e kadar görünmeye biliyormus kötüye yormayın
Kan testinde pozitifi gördük, kese ve kalp atışı randevumuzu bekliyoruz. 7.gün daha çok erken bence kan testinde öğrenmek ve artışı takip etmek stres oluşturmaması açısından faydalı. Sabretmek zor ama gerekli de boşa stres olmamak için. Şöyle düşünün hamilelik boyunca sabretmek gerekecek zaten :) sağlıkla alın kucağınıza inşallahSiz hamilesiniz sanırımbenim de öyle bugün 7. Günüm 5. Gün embriyosu tek transfer edildi. Cesaret edemiyorum test yapmaya
Siz de inşallah yaaaaKan testinde pozitifi gördük, kese ve kalp atışı randevumuzu bekliyoruz. 7.gün daha çok erken bence kan testinde öğrenmek ve artışı takip etmek stres oluşturmaması açısından faydalı. Sabretmek zor ama gerekli de boşa stres olmamak için. Şöyle düşünün hamilelik boyunca sabretmek gerekecek zaten :) sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Takılma canım hayırlı olsun şimdiden. Çok sevindim. Ben ilk kan verdiğimde 500 du değerim. Sonra iki kez daha verdim düzenli arttı. Sonra bana iki hafta sonrasına gün verdiler. Bebek 6+2 haftaliktivo zaman. Seninki daha dört haftalık filandir daha çok küçük. Keşke hemen ultrason bakmasalarmis. Boşa stres olmuş sana. Hatta ilk kalp atışını alttan duyduk. Seninki Cook erken. Rabbim sağlıcakla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Herşey Yolunda gidecek nolur sıkıntı yapma. Stres en zararlı şey suanBugün transferimin 11. Günü değerim 1754 kese baktırdım görünmedi kafama takıltı biraz
Transferin 11. Günü için bence çok güzel bir sonuç almışsınız. Bu kadar minikken kese görünmesi imkansıza yakın, vajinal kontrol etmişti değil mi doktorunuz? Hiç stres yapmayın derim inanın olumsuz bir durum olsa sonuç bu kadar yüksek çıkmazdıBugün transferimin 11. Günü değerim 1754 kese baktırdım görünmedi kafama takıltı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?