Tüp bebek hamişleri herkes yerleşme kanaması yaşadı mı

Dün gece tam yatma üzeresi bi akıntı geldiğini fark ettim baktım sildim kahve rengi çok değil sikmesem farketmezdim bile transferiminde 11 günü
Evet canim benim de 10 ya da 11 olması lazım. 12.gun kan verdim zaten. Evde test filan hiç yapmadım. Hatta kan sonucunu aldığım gibi katladim olumlu olumsuz Dr soylesin diye. Ama o kadar stresliydimki o kapının önünde beklerken bı daha bunu yapmiycam demiştim içimden. Dr beni videoya çekiyormuş hemşire guluyomus hiç birini gormedim. Sonradan farkettim hepsini. Rabbime çok şükür 20 aylık bi kızım var. Allah sana da Nur topu gibi evlatlar versin. Gonlundekini kolaylastirsin. Çok iyi anlıyorum seni

ben yaşamadım bence bubub progestan aldığımız için yaşamadık bilinçli gebelik olduğu için

Bugün transferimin 11. Günü değerim 1754 kese baktırdım görünmedi kafama takıltı biraz

Benim transfer günü harici 10.gunu değerim 117di çıktı. 4.gun cift embriyo değerim düşük mü

İnşallah canimm İnşallah. Sağlıkla gelsin tek gelsin

Benim 10.gün değerim 220 idi. Benimki de 5.gün embriyosu çift embriyoydu dedim heralde biri kesin tutunamadı.

Kese için gittiğimde ikisinin de tutunduğunu ama diğerinin baya geriden geldiğini ilerlemeyebileceğini söyledi doktorum bakalım hayırlısı

Transfer gününüz ne zamandi. Insallah gelişimi ilerler

Siz hamilesiniz sanırım benim de öyle bugün 7. Günüm 5. Gün embriyosu tek transfer edildi. Cesaret edemiyorum test yapmaya
Kan testinde pozitifi gördük, kese ve kalp atışı randevumuzu bekliyoruz. 7.gün daha çok erken bence kan testinde öğrenmek ve artışı takip etmek stres oluşturmaması açısından faydalı. Sabretmek zor ama gerekli de boşa stres olmamak için. Şöyle düşünün hamilelik boyunca sabretmek gerekecek zaten :) sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Siz de inşallah yaaaa
Her şey çok güzel ilerlesin inşallah

Bugün transferimin 11. Günü değerim 1754 kese baktırdım görünmedi kafama takıltı biraz
Takılma canım hayırlı olsun şimdiden. Çok sevindim. Ben ilk kan verdiğimde 500 du değerim. Sonra iki kez daha verdim düzenli arttı. Sonra bana iki hafta sonrasına gün verdiler. Bebek 6+2 haftaliktivo zaman. Seninki daha dört haftalık filandir daha çok küçük. Keşke hemen ultrason bakmasalarmis. Boşa stres olmuş sana. Hatta ilk kalp atışını alttan duyduk. Seninki Cook erken. Rabbim sağlıcakla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Herşey Yolunda gidecek nolur sıkıntı yapma. Stres en zararlı şey suan

Transferin 11. Günü için bence çok güzel bir sonuç almışsınız. Bu kadar minikken kese görünmesi imkansıza yakın, vajinal kontrol etmişti değil mi doktorunuz? Hiç stres yapmayın derim inanın olumsuz bir durum olsa sonuç bu kadar yüksek çıkmazdı . Bana sizin ikiziniz olacakmış gibi geliyor, şimdiden hayırlı olsun sağlıkla doğsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…