Tüp bebek hamişleri herkes yerleşme kanaması yaşadı mı

Ben yaşamadım herkes de olmaz yerleşme kanaması moralinizi bozmayın inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur hayırlı güzel haberler alırsın Amin
İnşallah ama bu sabah erken gebelik testi yaptım çok net tek çizgi çıktı. Transfer günü dahil 8. Günğmdğ

Gayet iyi değeriniz inşallah ikisi de tutmuştur canım

Ben yasamadimm, hicte belirtim olmamisti butun belirtilerim 7. Haftadayken baslamisti
Ne güzel kişiden kişiye değişiyor tabi ama böyle hassas zamanda insan bir belirti istiyor. Ben transfer dahil 8. Günümdü bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bütün umudum gitti ilaçları da bırakacaktım doktorum devam et dediği için kullanıyorum

Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı
Canim transfer dahil 8. Gununse aslinda 7. Gunun oluyor çünkü transfer gunu sayilmiyor. Yani hala umut olabilir ya. Ben 6. Gun cook silik cizgiyle ogrenmistim. 7. Gunu cikmayip 8-9 da cikanlar okudum burda hemen moral bozma dur bakalim

Hayır 3. Gün embriyosuydu çift transfer edilmişti martta ilk transferimi olmuştum bu ikinci transferimdi

Ha o zaman erken olabilir transfer gününü saymazsan bugün daha 7.günün dur bakalım moralini bozma belki birisi tutunmuştur Allahtan ümit kesilmez Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin

Aaa 3. Gun muydu?? O zaman cidden cok erken ben 5. Gunu sandim sen su an cook erkenden moral bozuyorsun yapma lutfen
Evet 3. Gündü. Peki senin embriyoların 3. Gün müydü 5. Gün mü ??
Ne bileyim bugün negatif görünce hiç belirtim de olmayınca kafada bitirdim gibi ama yarın sabah yine yapıcam

Ha o zaman erken olabilir transfer gününü saymazsan bugün daha 7.günün dur bakalım moralini bozma belki birisi tutunmuştur Allahtan ümit kesilmez Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin
Ya inşallah ama ne bileyim sanki bir şey içimden koptu gitti

Amın canım umudunu kayb etme bende 3 cu denemede oldu
Her seferinde opuda oldunuz mu? Böyle üst üste negatif alınca insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor. Size de olmuştur bazen kendimi toparlayamadığım günler oluyor. Bugün de o günlerden biriydi. İçimden artık umut kopup gitti. Olursa sürpriz olur tamamen.

Merhaba. Benim de yerleşme kanaması olmadı. 8+4 teyim. Çok da belirtim yoktu arada belim ağrıyordu o kadar

Ya inşallah ama ne bileyim sanki bir şey içimden koptu gitti

Haklısın fakat bazen 5.gün embriyosu bile 7.gün çıkmıyor 3.gün için henüz erken dilerim bebeğin seninledir güzel pozitif haberler alırsın Allah’ın izniyle inşallah

Haklısın fakat bazen 5.gün embriyosu bile 7.gün çıkmıyor 3.gün için henüz erken dilerim bebeğin seninledir güzel pozitif haberler alırsın Allah’ın izniyle inşallah
İnşallah. Sizin dediğiniz gibi olur ne diyeyim.Olursa bana sürpriz bir mucize olur size de yazarım

Evet 3. Gündü. Peki senin embriyoların 3. Gün müydü 5. Gün mü ??
Ne bileyim bugün negatif görünce hiç belirtim de olmayınca kafada bitirdim gibi ama yarın sabah yine yapıcam
Benimki 5. Gundu o yuzden cikmistir 3 olsa cikmadi erkendi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…