Bugün idrar testi yaptım negatif çıktıInsallah tutunmustur bebisiniz size saglikla
İnşallah ama bu sabah erken gebelik testi yaptım çok net tek çizgi çıktı. Transfer günü dahil 8. GünğmdğBen yaşamadım herkes de olmaz yerleşme kanaması moralinizi bozmayın inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur hayırlı güzel haberler alırsın Amin
Anladım canım inşallah birgğn bizde yaşarız5-6 cı gunde sankı regl olcakdım sonrq geçsı , göğüs hassıyyay birde ayaklarım çok üşüyodu ısınmıyordu sadexe bunlar
Gayet iyi değeriniz inşallah ikisi de tutmuştur canımBen 11 haziranda çift embriyo transferi oldum 5. Günde kan testi verdim 68.5 çıktı sonra 7. Günde verdim 192 çıktı bugün 9. Günüm kan verdim 524 çıktı sizce durumum iyimi olumlu sonuçlar alırmıyı. Ve bende kanama görmedim şuana kadar
İnşallah ama bu sabah erken gebelik testi yaptım çok net tek çizgi çıktı. Transfer günü dahil 8. Günğmdğ
Ne güzel kişiden kişiye değişiyor tabi ama böyle hassas zamanda insan bir belirti istiyor. Ben transfer dahil 8. Günümdü bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bütün umudum gitti ilaçları da bırakacaktım doktorum devam et dediği için kullanıyorumBen yasamadimm, hicte belirtim olmamisti butun belirtilerim 7. Haftadayken baslamisti
Hayır 3. Gün embriyosuydu çift transfer edilmişti martta ilk transferimi olmuştum bu ikinci transferimdi5.gün embriyosuydu değil mi hangi markaydı acaba ne diyim inşallah bir mucize olsun
Canim transfer dahil 8. Gununse aslinda 7. Gunun oluyor çünkü transfer gunu sayilmiyor. Yani hala umut olabilir ya. Ben 6. Gun cook silik cizgiyle ogrenmistim. 7. Gunu cikmayip 8-9 da cikanlar okudum burda hemen moral bozma dur bakalimBugün idrar testi yaptım negatif çıktı
Aaa 3. Gun muydu?? O zaman cidden cok erken ben 5. Gunu sandim sen su an cook erkenden moral bozuyorsun yapma lutfenHayır 3. Gün embriyosuydu çift transfer edilmişti martta ilk transferimi olmuştum bu ikinci transferimdi
Hayır 3. Gün embriyosuydu çift transfer edilmişti martta ilk transferimi olmuştum bu ikinci transferimdi
Amın canım umudunu kayb etme bende 3 cu denemede olduAnladım canım inşallah birgğn bizde yaşarız
Evet 3. Gündü. Peki senin embriyoların 3. Gün müydü 5. Gün mü ??Aaa 3. Gun muydu?? O zaman cidden cok erken ben 5. Gunu sandim sen su an cook erkenden moral bozuyorsun yapma lutfen
Ya inşallah ama ne bileyim sanki bir şey içimden koptu gittiHa o zaman erken olabilir transfer gününü saymazsan bugün daha 7.günün dur bakalım moralini bozma belki birisi tutunmuştur Allahtan ümit kesilmez Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin
Her seferinde opuda oldunuz mu? Böyle üst üste negatif alınca insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor. Size de olmuştur bazen kendimi toparlayamadığım günler oluyor. Bugün de o günlerden biriydi. İçimden artık umut kopup gitti. Olursa sürpriz olur tamamen.Amın canım umudunu kayb etme bende 3 cu denemede oldu
Merhaba. Benim de yerleşme kanaması olmadı. 8+4 teyim. Çok da belirtim yoktu arada belim ağrıyordu o kadarKızlar açıkçası bu konuyu çok merak ediyorum bugün sekizinci günüm yerleşme kanamasına dair herhangi bir lekelenme olmadığı için çok umutsuzum bunu hepiniz yaşadınız mı ne gibi belirtileriniz oldu lütfen gelip anlatabilir misiniz
Ya inşallah ama ne bileyim sanki bir şey içimden koptu gitti
İnşallah. Sizin dediğiniz gibi olur ne diyeyim.Olursa bana sürpriz bir mucize olur size de yazarımHaklısın fakat bazen 5.gün embriyosu bile 7.gün çıkmıyor 3.gün için henüz erken dilerim bebeğin seninledir güzel pozitif haberler alırsın Allah’ın izniyle inşallah
Anladığım kadarıyla olmayanda birçok kişi var beklememek lazımMerhaba. Benim de yerleşme kanaması olmadı. 8+4 teyim. Çok da belirtim yoktu arada belim ağrıyordu o kadar
Benimki 5. Gundu o yuzden cikmistir 3 olsa cikmadi erkendi dahaEvet 3. Gündü. Peki senin embriyoların 3. Gün müydü 5. Gün mü ??
Ne bileyim bugün negatif görünce hiç belirtim de olmayınca kafada bitirdim gibi ama yarın sabah yine yapıcam
Bu sabahda yaptım baya net bir tek çizgi çıktıBenimki 5. Gundu o yuzden cikmistir 3 olsa cikmadi erkendi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?