amin inşallah benimde duam o şekilde.seni sıkmak istemiyorum ama son bir soru daha sormak istiyorum kanaman durdumu canım benim açık kahve tonunda ama sık sık devam ediyorInşallah sağlıklı bir şekilde hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız
Bende iki gündür yatıyorum izne ayrıldım inşallah benimde bidaha olmazBenim 2 gün devam etti daha sonra başlamadı canım, bol istirahat et,
Istediğin kadar soru sorabilirsin ufacık dahi içini rahatlatiyorsam çok mutlu olurum koyukahverenginde ara ara oluyor haleamin inşallah benimde duam o şekilde.seni sıkmak istemiyorum ama son bir soru daha sormak istiyorum kanaman durdumu canım benim açık kahve tonunda ama sık sık devam ediyor
Karnım da ağrı sancı olmadığı için birazda içim rahatamin inşallah benimde duam o şekilde.seni sıkmak istemiyorum ama son bir soru daha sormak istiyorum kanaman durdumu canım benim açık kahve tonunda ama sık sık devam ediyor
Çok sağol canım crinone jelden kaynaklıda akıntı olmuş olabilirde çünkü daha öncedende akıntım vardı şimdi sadece renk açık kahve olduIstediğin kadar soru sorabilirsin ufacık dahi içini rahatlatiyorsam çok mutlu olurum koyukahverenginde ara ara oluyor hale
Benimde öyle inşallah dahada iyi oluruz canım bu sıkıntılar kısa sürede biterKa
Karnım da ağrı sancı olmadığı için birazda içim rahat
Ondan da akıntı oluyor zaten allahım herşeyin hayırlısını versinÇok sağol canım crinone jelden kaynaklıda akıntı olmuş olabilirde çünkü daha öncedende akıntım vardı şimdi sadece renk açık kahve oldu
Aminnn inşallahBenimde öyle inşallah dahada iyi oluruz canım bu sıkıntılar kısa sürede biter
Canım bende aynı ilaçları kullanıyordum çok şiddetli iki kanama geçirdim benim doktorumda hemen kesti şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür 10. Haftanın içindeyiz bizdeAranızda clexan ve coraspin kullanan varmıydı kanamadan dolayı Dr um bırakmamı söyledi sizce bırakmamın zararı olurmu?
İlaçları tamamen bıraktınmıCanım bende aynı ilaçları kullanıyordum çok şiddetli iki kanama geçirdim benim doktorumda hemen kesti şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür 10. Haftanın içindeyiz bizde
Ben baştan bu güne kadar haftada bir vuruldum hepMerhaba kizlar. Umarim oncelikle hepimiz saglikli bir sekilde bebislerimizi kucaklarimiza aliriz.
Ben transferden bir hafta once basladigim proluton igneyi hala uc gunde bir vuruluyorum. Herhangi bir kanamam falan yok. Henuz gebeligin baslarinda oldugum icin mi bu kadar sık igne verdi bilmiyorum. Sizler kac gunde bir vuruluyorsunuz? Ya da sadece kanama olunca mi igne olunuyor?
Mrb ben transferden 3 gün sonra iğne kullandım bidaha dr um gerek duymadı taki dün kanama olunca bidaha başladımMerhaba kizlar. Umarim oncelikle hepimiz saglikli bir sekilde bebislerimizi kucaklarimiza aliriz.
Ben transferden bir hafta once basladigim proluton igneyi hala uc gunde bir vuruluyorum. Herhangi bir kanamam falan yok. Henuz gebeligin baslarinda oldugum icin mi bu kadar sık igne verdi bilmiyorum. Sizler kac gunde bir vuruluyorsunuz? Ya da sadece kanama olunca mi igne olunuyor?
Ben artık kendi ağrılarımı düşünmüyorum canım yeterki bebeğim iyi olsun katlanırım.mutlaka vardır ama yapacak bişey yok hepimize rabbim şifa versin
Aminnn bende hep diyorum tek bebeğim iyi olsun iğne ağrısını çekerimBen artık kendi ağrılarımı düşünmüyorum canım yeterki bebeğim iyi olsun katlanırım.mutlaka vardır ama yapacak bişey yok hepimize rabbim şifa versin
Coraspin ve diğer hapı tamamen bıraktım sadece elevit ve iğne yaptırıyorum haftada bir canım şimdilik bir sıkıntımız yok bakalım çok şükürİlaçları tamamen bıraktınmı
Merhaba canım benim kanamam olmadan önce haftada bir yaptırıyordum iğneyi kanamam olunca gün aşırı yaptırdım bir müddet sonra dört günde bir yaptırdım sonrada haftaya döndü iğnelerim canımMerhaba kizlar. Umarim oncelikle hepimiz saglikli bir sekilde bebislerimizi kucaklarimiza aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?