Tüp bebek hamisleri

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yat canım bol bol su iç bide
Yatıyorum dua ediyorum ağlıyorum iğnelerimi oldum doktorlar da bi yere kadar sonuçta allah ne yazdıysa onu yaşayacağız. Sen hiç kafana takma keyfini çıkar

Yatıyorum dua ediyorum ağlıyorum iğnelerimi oldum doktorlar da bi yere kadar sonuçta allah ne yazdıysa onu yaşayacağız. Sen hiç kafana takma keyfini çıkar
Lutfen guclu olmaya calisin. Duadan baska bir sey gelmez elimizden Rabbim insallah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder.

11.12 hafta olanlar hala hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Merhaba arkadaşlar ben hatirildinzmi bayadır yazmıyorum ben geçen ay nisan 25 de düşük yapmıştım biraz kafamı topladım size birşey sormak istedim ben daha adet olmadım son beş gündür bel ağrısı kasik ve goyuz ucu çok ağrıyor sanki hamile gibi kanimin alt kısmı şişiyor ara ara hamileyken oluru bunlar acaba olabirmi bir mucize düşük yapalı 26 gün oldu ve adet görmeden hamile kalınır mı bilginiz varmı

Iyi hatırlıyorum canım seni hayırlısı inşallah olur

Tüp bebek hamilesi anne adayları. 22 mayıs günü 2.kalite üç embriyo ile transferim yapıldı. Birkaç günde bir ağlama nöbetleri geçiriyorum tutmadı diye. Daha önce iki defa düşük yaptım. İki hamileliğimde de ilk günlerden itibaren karnımda gaz problemi olmuştu ve göğüslerim şişmişti. Şimdi karnımda hiçbi olağanüstülük yok. Sadece arada adet ağrısı gibi ağrı oluyo ve göğüslerim şişti. Bunlar ilaçlardan olabilir tabi. Olsaydı gaz problemi olurdu fikri beni çok üzüyor. Sizin gaz probleminiz olmuşmuydu?

Canım kötü düşünme her çocukta aynısı olmuyor.Ben kızımda agrılarla başladım hamileligime transferimden itiberen.Şimdi yine hamileyim dondurulmuşlarla çokşükür ama hiç bir belirtim yok gögüslerim ve arara agrılarım dışında.Her gebeligin vücuduna varklı tepki verebilir.Bence güzel düşün güzel olsun herşey :)

Kızlar merhabalar,
İliz annesi olmayı beklerken ne yazık ki dün birinin kalp atışını duramadık. Orada göbek bağının ucunda öylece boşlukta duruyordu. Kendimi çok hazırladığımdan üzüldüm açıkcası. Ama en azından 1i sağlıklı olsun diye dua ediyoruz. 9 haftalık hamileyim ve diğer bizi bırakan miniğin kalan miniğe düşük yaptırma tehlikesi var. Sabırla sağlıkla kucağımıza almayı bekliycez. Hepimiz inşallah sağlıkla sıhhatle hayırla doğacak evlatlarımızı kucağımıza alırız...

Amin canım inşallah diğerini sağlıkla kucağına alırsın benimde ikizdi kesenin biri gelişmedi tekin sağlığı iyi inşallah sağlıkla kucağıma alırım benim 10.hafta

Amin canım inşallah diğerini sağlıkla kucağına alırsın benimde ikizdi kesenin biri gelişmedi tekin sağlığı iyi inşallah sağlıkla kucağıma alırım benim 10.hafta
Tek korkum şuan rahim diğerini atmak isterken sağlıklı olanda düşük riski var. Yaşım da çok genç değil 40 bitiyo. Korkmuyor değilim.

Tek korkum şuan rahim diğerini atmak isterken sağlıklı olanda düşük riski var. Yaşım da çok genç değil 40 bitiyo. Korkmuyor değilim.
Korkma canım allahın izniyle birşey olmaz inşallah benimde yaşım 39 kanama yapıyor bende yaptı kanama ağrı olmazsa kanamadanda korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…