Evet vajinal, çok şükür kanama olmasında sonra gör kafana takma bak ben gördüm ama çok kötüyüm allah herkesin bebisini korusunCanım vajinal muayene de mi keseyi gördünüz kanama Yok şükür
Çok şükür iyiyim şimdilik bir sorun yok
Ben normal ultrason ile gördüm sonuçtan 10 gün sonra idiCanım vajinal muayene de mi keseyi gördünüz kanama Yok şükür
Sabırsız olma gününü bekle benceDoktor şehir dışında 15 gün dedi ben sabırsız davranıyorum
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yat canım bol bol su iç bideEvet vajinal, çok şükür kanama olmasında sonra gör kafana takma bak ben gördüm ama çok kötüyüm allah herkesin bebisini korusun
Biz transfer gununden 20 gun sonra keseyi gorduk canim. Alttan muayene ile bakti doktor. Keseyi gordukten 15 gun sonra da kalp atisi icin cagirdi.Canım vajinal muayene de mi keseyi gördünüz kanama Yok şükür
Biz transfer gununden 20 gun sonra keseyi gorduk canim. Alttan muayene ile bakti doktor. Keseyi gordukten 15 gun sonra da kalp atisi icin cagirdi.
Yatıyorum dua ediyorum ağlıyorum iğnelerimi oldum doktorlar da bi yere kadar sonuçta allah ne yazdıysa onu yaşayacağız. Sen hiç kafana takma keyfini çıkarAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yat canım bol bol su iç bide
Insan sabirsizlaniyor ama en guvenilir sonuc icin beklemek en iyisi canim. Insallah saglikli bir sekilde aliriz kucaklarimiza bebislerimizi. Daha yolumuz coook uzunBenim için çok erken o zaman canım bekleyelim :))maşallah bebeğine annesi
Lutfen guclu olmaya calisin. Duadan baska bir sey gelmez elimizden Rabbim insallah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder.Yatıyorum dua ediyorum ağlıyorum iğnelerimi oldum doktorlar da bi yere kadar sonuçta allah ne yazdıysa onu yaşayacağız. Sen hiç kafana takma keyfini çıkar
Iyi hatırlıyorum canım seni hayırlısı inşallah olurMerhaba arkadaşlar ben hatirildinzmi bayadır yazmıyorum ben geçen ay nisan 25 de düşük yapmıştım biraz kafamı topladım size birşey sormak istedim ben daha adet olmadım son beş gündür bel ağrısı kasik ve goyuz ucu çok ağrıyor sanki hamile gibi kanimin alt kısmı şişiyor ara ara hamileyken oluru bunlar acaba olabirmi bir mucize düşük yapalı 26 gün oldu ve adet görmeden hamile kalınır mı bilginiz varmı
Canım kötü düşünme her çocukta aynısı olmuyor.Ben kızımda agrılarla başladım hamileligime transferimden itiberen.Şimdi yine hamileyim dondurulmuşlarla çokşükür ama hiç bir belirtim yok gögüslerim ve arara agrılarım dışında.Her gebeligin vücuduna varklı tepki verebilir.Bence güzel düşün güzel olsun herşey :)Tüp bebek hamilesi anne adayları. 22 mayıs günü 2.kalite üç embriyo ile transferim yapıldı. Birkaç günde bir ağlama nöbetleri geçiriyorum tutmadı diye. Daha önce iki defa düşük yaptım. İki hamileliğimde de ilk günlerden itibaren karnımda gaz problemi olmuştu ve göğüslerim şişmişti. Şimdi karnımda hiçbi olağanüstülük yok. Sadece arada adet ağrısı gibi ağrı oluyo ve göğüslerim şişti. Bunlar ilaçlardan olabilir tabi. Olsaydı gaz problemi olurdu fikri beni çok üzüyor. Sizin gaz probleminiz olmuşmuydu?
Amin canım inşallah diğerini sağlıkla kucağına alırsın benimde ikizdi kesenin biri gelişmedi tekin sağlığı iyi inşallah sağlıkla kucağıma alırım benim 10.haftaKızlar merhabalar,
İliz annesi olmayı beklerken ne yazık ki dün birinin kalp atışını duramadık. Orada göbek bağının ucunda öylece boşlukta duruyordu. Kendimi çok hazırladığımdan üzüldüm açıkcası. Ama en azından 1i sağlıklı olsun diye dua ediyoruz. 9 haftalık hamileyim ve diğer bizi bırakan miniğin kalan miniğe düşük yaptırma tehlikesi var. Sabırla sağlıkla kucağımıza almayı bekliycez. Hepimiz inşallah sağlıkla sıhhatle hayırla doğacak evlatlarımızı kucağımıza alırız...
Tek korkum şuan rahim diğerini atmak isterken sağlıklı olanda düşük riski var. Yaşım da çok genç değil 40 bitiyo. Korkmuyor değilim.Amin canım inşallah diğerini sağlıkla kucağına alırsın benimde ikizdi kesenin biri gelişmedi tekin sağlığı iyi inşallah sağlıkla kucağıma alırım benim 10.hafta
Korkma canım allahın izniyle birşey olmaz inşallah benimde yaşım 39 kanama yapıyor bende yaptı kanama ağrı olmazsa kanamadanda korkmaTek korkum şuan rahim diğerini atmak isterken sağlıklı olanda düşük riski var. Yaşım da çok genç değil 40 bitiyo. Korkmuyor değilim.
İnşallah sıkıntıların çabuk geçer sağlıkla kucağına alırsın. :)Korkma canım allahın izniyle birşey olmaz inşallah benimde yaşım 39 kanama yapıyor bende yaptı kanama ağrı olmazsa kanamadanda korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?