Tüp bebek hamisleri

Transfer günü itibari ile günlük iğne kullandırdı doktorum progestron 50 ampül günde bir pozitifi gördükten sonra gün aşırı kullanmaya başladım ve günde iki crinojel biraz fazla sanki değil mi ??agrısı sızını çok düşünmüyorum açıkcası

Bende aynı senin gibi 3 günde bir vuruluyorum canım. Hem fitil hemde iğneye rağmen kanamamın olması çok korkuttu zaten beni. Ben 3 günde bir yarım doz vuruluyorum yalnız tam değil

Bende aynı senin gibi 3 günde bir vuruluyorum canım. Hem fitil hemde iğneye rağmen kanamamın olması çok korkuttu zaten beni. Ben 3 günde bir yarım doz vuruluyorum yalnız tam değil
Sanırım tüp bebeklerde kanama normal bişey nerdeyse herkes kanama olmuş inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun

Her doktorun farkli bir yontemi var demek ki kendince. Izledigimiz yol ne olursa olsun bizi saglikli bir sekilde evlatlarimiza bulustursun da insallah.

Evet canim benim de oyle yarim doz seklinde. Burada bu kadar sık vuruldugunu okumamistim hic o yuzden merak etmistim. Demek ki bizim tedavi yontemimiz ayni. Umarim bir daha karsilasmazsin kanamayla da bununla gecmis olur insallah

Evet canim benim de oyle yarim doz seklinde. Burada bu kadar sık vuruldugunu okumamistim hic o yuzden merak etmistim. Demek ki bizim tedavi yontemimiz ayni. Umarim bir daha karsilasmazsin kanamayla da bununla gecmis olur insallah
İnşallah aminn şimdilik geçti gibi bakalım hayırlısı

Sanırım tüp bebeklerde kanama normal bişey nerdeyse herkes kanama olmuş inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun
Evet bende doktorumun ve hemşiremin rahatlığından bunu anladım. Ben acaba bişey oldumu diye endişelenirlen onlar xl tı :) başınıza gelirse sakın panik yapmayın fitilinizi koyup uzanın hemen ben öyle yaptım çok şükür iyiyiz

Şu an çok mutsuzum bu mesajları okuyup biraz kendime geldim ben bugün keseyi gördüm ara ara lekelenme oluyordu ama bu aksam baya koyu sızıntı şeklinde kanamam oldu dr aradım o da stres yapma takip et devam ederse ara dedi progestan vermişti yaptırdım şimdi uzandım dinlenmeye çalışıyorum ama mutsuzum

Sakın canını sıkma geçecek inşallah sadece ilaçlarını kullanıp iyice dinlen başka çözümü yok hepimizde kanama oldu

F feza49 keşke olmasa hiç kanama felan yüreğim elimde sanki . Çok şükür benim yaşadıklarımı yaşayıp sağlıkla ilerleyen var sizleri görüp motive oluyorum allahım herkesin bebisini korusun bu yolda emek verenlere de nasip etsin

Bende burdaki yazıları okudukça içim rahatlıyor 3 tane kaybım vardı ilk defa herşey yolunda derken kanama oldum ama şimdi çok şükür iyiyim.Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın

Canımm sen gene keseyi gördükten sonra yaşamışsın kanamanı. İçini ferah tut. Evet hepimiz önceki kayıplarımızdan dolayı endişeleniyoruz ama verende alanda Allah. Allah ın izniyle bu sefer alıcaz onları kucağımıza. Tüp bebeklerin hepsinde neredeyse oluyormuş böyle. Benim kanamamda çoktu. Pruloton iğne ve progestana rağmen hemde. Çok şükür ki iyiyiz. Sende dinlen iş yapma. Kendini zorlama.bırak işler güçler hepsi olur. Şimdi öncelikli olan bebişlerimiz

Kızlar benim transferim 2 mayıs dı 14 ünde sonucu öğrendim keseyi ne zaman görebilirim doktora ne zaman gitmeyilim sizce

Benim Dr um sonucu öğrendikten 10 gün sonra çağırmıştı

Benim doktorum malasef şehir dışında ve doktor konusunda çokta iç açıcı olmayan bir şehirdeyim bugün gittim ilaç yazdırmaya gitmişken muayene de oldum üstten 4 hafta 6 günlük oluyor keseye benzer bişe görüyorum ama kan pıhtısı olabilir vs vs diye Çan'ımı sıktı açıkcası kan tahlilim düzenli artıyordu ve ikiz olma ihtimali yüksek demişti kendi doktorum telefonla bilgi vermişti.erken davrandım galiba muayene olmak da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…