- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Merhaba kizlar. Umarim oncelikle hepimiz saglikli bir sekilde bebislerimizi kucaklarimiza aliriz.
Ben transferden bir hafta once basladigim proluton igneyi hala uc gunde bir vuruluyorum. Herhangi bir kanamam falan yok. Henuz gebeligin baslarinda oldugum icin mi bu kadar sık igne verdi bilmiyorum. Sizler kac gunde bir vuruluyorsunuz? Ya da sadece kanama olunca mi igne olunuyor?
Bende aynı senin gibi 3 günde bir vuruluyorum canım. Hem fitil hemde iğneye rağmen kanamamın olması çok korkuttu zaten beni. Ben 3 günde bir yarım doz vuruluyorum yalnız tam değilMerhaba kizlar. Umarim oncelikle hepimiz saglikli bir sekilde bebislerimizi kucaklarimiza aliriz.
Ben transferden bir hafta once basladigim proluton igneyi hala uc gunde bir vuruluyorum. Herhangi bir kanamam falan yok. Henuz gebeligin baslarinda oldugum icin mi bu kadar sık igne verdi bilmiyorum. Sizler kac gunde bir vuruluyorsunuz? Ya da sadece kanama olunca mi igne olunuyor?
Sanırım tüp bebeklerde kanama normal bişey nerdeyse herkes kanama olmuş inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsunBende aynı senin gibi 3 günde bir vuruluyorum canım. Hem fitil hemde iğneye rağmen kanamamın olması çok korkuttu zaten beni. Ben 3 günde bir yarım doz vuruluyorum yalnız tam değil
Her doktorun farkli bir yontemi var demek ki kendince. Izledigimiz yol ne olursa olsun bizi saglikli bir sekilde evlatlarimiza bulustursun da insallah.Transfer günü itibari ile günlük iğne kullandırdı doktorum progestron 50 ampül günde bir pozitifi gördükten sonra gün aşırı kullanmaya başladım ve günde iki crinojel biraz fazla sanki değil mi ??agrısı sızını çok düşünmüyorum açıkcası
Evet canim benim de oyle yarim doz seklinde. Burada bu kadar sık vuruldugunu okumamistim hic o yuzden merak etmistim. Demek ki bizim tedavi yontemimiz ayni. Umarim bir daha karsilasmazsin kanamayla da bununla gecmis olur insallahBende aynı senin gibi 3 günde bir vuruluyorum canım. Hem fitil hemde iğneye rağmen kanamamın olması çok korkuttu zaten beni. Ben 3 günde bir yarım doz vuruluyorum yalnız tam değil
İnşallah aminn şimdilik geçti gibi bakalım hayırlısıEvet canim benim de oyle yarim doz seklinde. Burada bu kadar sık vuruldugunu okumamistim hic o yuzden merak etmistim. Demek ki bizim tedavi yontemimiz ayni. Umarim bir daha karsilasmazsin kanamayla da bununla gecmis olur insallah
Evet bende doktorumun ve hemşiremin rahatlığından bunu anladım. Ben acaba bişey oldumu diye endişelenirlen onlar xl tı :) başınıza gelirse sakın panik yapmayın fitilinizi koyup uzanın hemen ben öyle yaptım çok şükür iyiyizSanırım tüp bebeklerde kanama normal bişey nerdeyse herkes kanama olmuş inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun
Şu an çok mutsuzum bu mesajları okuyup biraz kendime geldim ben bugün keseyi gördüm ara ara lekelenme oluyordu ama bu aksam baya koyu sızıntı şeklinde kanamam oldu dr aradım o da stres yapma takip et devam ederse ara dedi progestan vermişti yaptırdım şimdi uzandım dinlenmeye çalışıyorum ama mutsuzumEvet bende doktorumun ve hemşiremin rahatlığından bunu anladım. Ben acaba bişey oldumu diye endişelenirlen onlar xl tı :) başınıza gelirse sakın panik yapmayın fitilinizi koyup uzanın hemen ben öyle yaptım çok şükür iyiyiz
Sakın canını sıkma geçecek inşallah sadece ilaçlarını kullanıp iyice dinlen başka çözümü yok hepimizde kanama olduŞu an çok mutsuzum bu mesajları okuyup biraz kendime geldim ben bugün keseyi gördüm ara ara lekelenme oluyordu ama bu aksam baya koyu sızıntı şeklinde kanamam oldu dr aradım o da stres yapma takip et devam ederse ara dedi progestan vermişti yaptırdım şimdi uzandım dinlenmeye çalışıyorum ama mutsuzum
Bende burdaki yazıları okudukça içim rahatlıyor 3 tane kaybım vardı ilk defa herşey yolunda derken kanama oldum ama şimdi çok şükür iyiyim.Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın
Canımm sen gene keseyi gördükten sonra yaşamışsın kanamanı. İçini ferah tut. Evet hepimiz önceki kayıplarımızdan dolayı endişeleniyoruz ama verende alanda Allah. Allah ın izniyle bu sefer alıcaz onları kucağımıza. Tüp bebeklerin hepsinde neredeyse oluyormuş böyle. Benim kanamamda çoktu. Pruloton iğne ve progestana rağmen hemde. Çok şükür ki iyiyiz. Sende dinlen iş yapma. Kendini zorlama.bırak işler güçler hepsi olur. Şimdi öncelikli olan bebişlerimizŞu an çok mutsuzum bu mesajları okuyup biraz kendime geldim ben bugün keseyi gördüm ara ara lekelenme oluyordu ama bu aksam baya koyu sızıntı şeklinde kanamam oldu dr aradım o da stres yapma takip et devam ederse ara dedi progestan vermişti yaptırdım şimdi uzandım dinlenmeye çalışıyorum ama mutsuzum
Drun sana gün vermeliydiKızlar benim transferim 2 mayıs dı 14 ünde sonucu öğrendim keseyi ne zaman görebilirim doktora ne zaman gitmeyilim sizce
Drun sana gün vermeliydi
Benim Dr um sonucu öğrendikten 10 gün sonra çağırmıştıKızlar benim transferim 2 mayıs dı 14 ünde sonucu öğrendim keseyi ne zaman görebilirim doktora ne zaman gitmeyilim sizce
Ben de 2 mayıs da transfer oldum keseyi gördüm ama kanamalar huzur vermiyor kanama yoksa keyfine bak canım hiç düşünmeDoktor şehir dışında 15 gün dedi ben sabırsız davranıyorum
Benim Dr um sonucu öğrendikten 10 gün sonra çağırmıştı
Ben de 2 mayıs da transfer oldum keseyi gördüm ama kanamalar huzur vermiyor kanama yoksa keyfine bak canım hiç düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?