Amin inşallahCok tesekkurler. Saglikli sihhatli elimize aldik. Darisi basiniza kizlar:)
Hayırlı olsun benimde kızım olacak sanırım çoğunluğun kızı oluyor. Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin bizlere bağışlasınBizim cinsiyetimiz belli oldu geçen hafta. Kız geliyor
Bu sene kız senesiymiş. Hem kız hem de hayırlı evlatlar olursa yeme de yanında yatAllahım hayırlısını versin canım benimkide kız
Aminnn inşallahBu sene kız senesiymiş. Hem kız hem de hayırlı evlatlar olursa yeme de yanında yat
AminnnMerhabalar.. Benimde oğlum olcak inşallah.. Allah hayırlı ömürlü evlatlar versin inşallah.
Tebriklerrrr ... amin inşallah :)Merhabalar.. Benimde oğlum olcak inşallah.. Allah hayırlı ömürlü evlatlar versin inşallah.
Evet canım yapıldı çok şükür ben ağrı hissetmedimBugün tetenoz aşısı yapıldı.. Ağrıcak gibi başladı ağrısı.. Sizinde yapıldı mı?
İnşallah benimde artmazEvet canım yapıldı çok şükür ben ağrı hissetmedim
Inşallah canım parol içebilirsin ama olursaİnşallah benimde artmaz
Ay hadi ya.. Ben hiç kullanmadım..Ben öğrendiğim günden buyana bebe yağı kullanıyorum şimdide soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı alayım diyorum
Bana da badem yağı önerdilerKızlar göbek çatlamasın diye ne kullanıyorsunuz
Bende çok yedim dışarı da çalıştığım için çok şükür bir sorun yokKizlar bisey sorcam
Ben 3 gundur disarda yiyorum
Sebzeleri iyice yaikattiriyorum hatta yemiyorum
Etleri de iyice pisittiriyorum
Sizce bisey olir mu
Disarda yiyen var mi yani ne billiim bi gun bi aksam falan???
anladim canim. Peki bu enfeksiyon dusuge mi sebep oluyor yoksa sakat doguma mi? Cevabin icin sagol bu aradaBende çok yedim dışarı da çalıştığım için çok şükür bir sorun yok
Inan o konuda bilgim yok canımanladim canim. Peki bu enfeksiyon dusuge mi sebep oluyor yoksa sakat doguma mi? Cevabin icin sagol bu arada
Arada bizde yeriz dışarıda.. Bişey olmaz inşallah..Kizlar bisey sorcam
Ben 3 gundur disarda yiyorum
Sebzeleri iyice yaikattiriyorum hatta yemiyorum
Etleri de iyice pisittiriyorum
Sizce bisey olir mu
Disarda yiyen var mi yani ne billiim bi gun bi aksam falan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?