Merhabalar, ben de dışarda çok yedim. Çalışıyorum akşam geç çıkınca mecbur yiyorum.Kizlar bisey sorcam
Ben 3 gundur disarda yiyorum
Sebzeleri iyice yaikattiriyorum hatta yemiyorum
Etleri de iyice pisittiriyorum
Sizce bisey olir mu
Disarda yiyen var mi yani ne billiim bi gun bi aksam falan???
Olabilir bence canım doğum sırasında aletlerde paslanma falan olabilir önlem buTetanoz alışını ne için oldunuz. Ben olmadım ilk defa duyuyorum.
Doktorum hiç soylemedi. Kaçıncı haftaya kadar olmak gerekiyor.Olabilir bence canım doğum sırasında aletlerde paslanma falan olabilir önlem bu
Sen kaçıncı haftadasın canımDoktorum hiç soylemedi. Kaçıncı haftaya kadar olmak gerekiyor.
Ben 19.hafta oldumDoktorum hiç soylemedi. Kaçıncı haftaya kadar olmak gerekiyor.
Ben 23. Haftadayım. Ameliyat sırasında tüm aletler paketten yeni açılıyormuş, gerek var mı bilemedim. 3 hafta sonra kontrolüm var sorucam bakalımBen 19.hafta oldum
Sor canım ama sen yinede yaptir ihmalBen 23. Haftadayım. Ameliyat sırasında tüm aletler paketten yeni açılıyormuş, gerek var mı bilemedim. 3 hafta sonra kontrolüm var sorucam bakalım
Sürekli tekme atıyor benim kızım benimki 24 haftalıkKımıldamaları hissediyormusunuz
Maşallah... Benimde arada oluyor böyle pıt pıt yapıyor.. Merakla bekliyorum tekrar yapmasını.. Benim 21 haftadayım .Sürekli tekme atıyor benim kızım benimki 24 haftalık
Ilk günler bende çok bekliyordum tekrar yapmasını şimdi dışarıdan bile görüyor bazen bir tarafıma toplanıyor bir taraf boş kalıyor çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip eder inşallahMaşallah... Benimde arada oluyor böyle pıt pıt yapıyor.. Merakla bekliyorum tekrar yapmasını.. Benim 21 haftadayım .
Demek aynı oluyoruz.. Benimde o zaman bir kaç haftaya kadar daha çok belli olur heralde.. Amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim..Ilk günler bende çok bekliyordum tekrar yapmasını şimdi dışarıdan bile görüyor bazen bir tarafıma toplanıyor bir taraf boş kalıyor çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
Evet canım bazen çok sert atıyor ama tekmeyiDemek aynı oluyoruz.. Benimde o zaman bir kaç haftaya kadar daha çok belli olur heralde.. Amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim..
Maşallah :)Benimki de ya kımıldamıyor yada yerinde durmuyor. Daha çok uzandığımda belirgin hissediyorum. Et yendiğimde limonlu su içtiğimde be anlata havasında kendini kaybediyor kerata :)
Allahım esirgesinMaşallah :)
Amin.. Allaha emanet olsunlar.. Rabbim korusun bize bağışlasın..Allahım esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?