Çok erken baktırmışsın . Bekle bence gününde yine baktır.. İnşallah artar... Şu an için çok erken.Arkadaşlar selamlar..bana 13 ve 15 haziranda bir tane 3.gün bir tane de 5.gün embriyosu transfer edildi.Dün son transferin 6.günüydü b hcg değerim 15 çıktı.Umutlanmalı mıyım?
Çok erken :) çok sabırsızsın ama bence 11. Günü bekle. Ben 12.Gün idrar yapmıştım eşimin zoruyla çok net çıkmıştı. Kan testini 15. Gün yaptırmıştım. Bu arada Bence hamilesinArkadaşlar selamlar..bana 13 ve 15 haziranda bir tane 3.gün bir tane de 5.gün embriyosu transfer edildi.Dün son transferin 6.günüydü b hcg değerim 15 çıktı.Umutlanmalı mıyım?
Evet biraz sabırsızım gerçekten...Bugün tekrarladım testi 64 çıktı çok şükür artıyo :)Çok erken :) çok sabırsızsın ama bence 11. Günü bekle. Ben 12.Gün idrar yapmıştım eşimin zoruyla çok net çıkmıştı. Kan testini 15. Gün yaptırmıştım. Bu arada Bence hamilesin
Evet biraz sabırsızım gerçekten...Bugün tekrarladım testi 64 çıktı çok şükür artıyo :)
Amin hayırlı bayramlarBir dahaki bayrama ailenizin büyümüş olarak ve sevdiklerinizle sağlıklı mutlu nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle
İnşallahBir dahaki bayrama ailenizin büyümüş olarak ve sevdiklerinizle sağlıklı mutlu nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle
Evet büyüyor ben resmi kıyafetle çalışıyorum koca göbekli erkekler gibi gömleğimin düğme araları açılıyorKızlarrr nasıl gidiyor. Göbişler buyumeye başladımı :)
Ben şirkete söylemediğinden çok bol şeyler giyiniyorum.4 ayın bitsin soylıycem. 16. Haftada amniyosentez yaptırıcam. Belki sonucu bekler öyle söylerim. Ama bence yürümemden anlaşılıyor:)Evet büyüyor ben resmi kıyafetle çalışıyorum koca göbekli erkekler gibi gömleğimin düğme araları açılıyor
Benim çok ağrım olmuştu. Yataktan kalketken tutuyodum kendilerini :)12. Haftada tamamen geçti.Kızlar bende 9.haftamdayım. Merak ettiğim birşey var. Sizlerde 9. haftada hep göğüs ağrısı oluyor mu? Yoksa zaman zaman geçip zaman zaman ağrıyor mu?
Benim geniş giymek gibi bir şansım yok ama fark ederler kilo almandan falanBen şirkete söylemediğinden çok bol şeyler giyiniyorum.4 ayın bitsin soylıycem. 16. Haftada amniyosentez yaptırıcam. Belki sonucu bekler öyle söylerim. Ama bence yürümemden anlaşılıyor:)
14 haftadayım tedavinin başlangıcından bu yana 1 kilo 700 gr almışım. Ben masa başı işindeyim özel bir şirkette. Kıyafette rahatım. Tipimden anlıyor çoğu Bir kısmıda agrım olduğunda yürüyüşümdenBenim geniş giymek gibi bir şansım yok ama fark ederler kilo almandan falan
Zaten şaklamak iyi bişey değil ama işte zorunda bırakıyorlar ne yazık ki.Benim geniş giymek gibi bir şansım yok ama fark ederler kilo almandan falan
Çok haklısın canım ben tedavi sırasında kilo aldım 16.haftadayım 3 kilo aldım 52 kilodan 62 kiloya çıktımZaten şaklamak iyi bişey değil ama işte zorunda bırakıyorlar ne yazık ki.
Geçen yaz klomen ve çatlatma iğnesinden 6 kılı aldım. 2 ay sonra Hemen tüpe başlayınca gitmedi kilolar. 62 ile tedaviye başladım. 55 -56 olsaydı süpper olcaktı.Çok haklısın canım ben tedavi sırasında kilo aldım 16.haftadayım 3 kilo aldım 52 kilodan 62 kiloya çıktım
Bende kendi kilometrelerce 52 ile hamile kalmayı çok istiyordum ama olmadı sorun değil yaa kuzularımızı sağ salim hayırlısı ile kucağımıza alalım da veririz inşallah kilolarıGeçen yaz klomen ve çatlatma iğnesinden 6 kılı aldım. 2 ay sonra Hemen tüpe başlayınca gitmedi kilolar. 62 ile tedaviye başladım. 55 -56 olsaydı süpper olcaktı.
BeeeenBende kilo aldım kızlar.. Çok tedaviler gördüm.. 50 kilo bile yoktum.. 48,49 dum.. Şimdi 56 oldum. Kıyafetlerimde deng gelmiyor.. Aranızda hamile kıyafetlerine bakan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?