Tüp bebek hamisleri

Nasıl şeyler aldın.. Sadece pantolonmu aldın belleri nasıl

Kızlar yaa sizinde ağzınızın tadı kötümü? Benim çok fena.. Akşam ve sabah kustum yine ağzımın tadı ne zaman düzelir sizce?

Merhaba arkadaşlar. 27 yaşındayım ve daha önce 4 kez gebelik kaybı yaşadım. Tüm testlerim yapıldı ve kromozomlarimda translokasyon olduğunu öğrendik. Vakit kaybetmeden tup bebek denemeye karar verdik. Çok şükür pozitif sonucu aldım ve şu an 9. Haftamdayim. Ama 8+3 de muayeneye gittiğim de Dr kesenin 5 haftalık olduğunu söyledi. Bebek te henüz 2.2 mm. Ve 5 gündür de hafif lekelenme şeklinde kanamam var. Acaba başına böyle birşey gelen var mı? Stres yapmak istemiyorum ama insan düşünmeden de edemiyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Böyle bir şey yaşamadım, doktorunla görüştün mü neden lekelenme şeklinde kanama olduğunu? en kesin o bilir.
Bir de böyle durumlarda usg ile bakmaları lazım diyebiliyorum.Ben 11.hafta kanama yaşadım ama senin daha küçük şuan sebebi ile ilgili tahminim yok.

Arkadaşlar yardimci olabilecek kimse yok mu
Merhabalarrr, ben bir yerde agrı ve kanama aynı anda olırsa endişelenmelisiniz yazıyordu. Sadece ağrı veya sadece kanan varsa korkmayın diyordu ama ben senin yerinde olsam endişelenip en azından telefonla bile olsa arayıp doktoruma danışırdım. Ben dış gebelikte zehirlendim ben hayatımı kaybediyordum. Be bir daha normal yolla hamile kalamadım. Gecenin bor yarısı gelen sancıyı hiç unutmuyorum. Aynı sancıyı 4 gün önce gece yarısı anlık bile olsa hissettim ve korktum açıkcası hemen doktoruma sordum. Tüp bebekler kıymetli bebekler kötü hissettiğiniz an aklınıza birşey takıldığı an bence hemen danışılmalı. Maddi manevi büyük zorluklar yaşamadık yaşıyoruz. Bence aklında kalacağına huzursuz olacağına hemen doktorunu ara için rahatlasın

Cevabınız için teşekkür ederim. Ben clexane iğne ve coraspin kullaniyorum. Doktorum da kanama için coraspin i bırakmamı söyledi. Bende aklıma bişey takıldığında arıyorum doktorumu ama insan yine de aynı durumu yaşayan arkadaşların tecrübesini duydukça rahatlıyor.

Kanama ilaçlardan olabilirmiş ama ben daha çok bebeğin gelisim durumuna takıldım. Muayene ye gittiğimde 8+3 tu ama transfere göre 6+3 tu. 5 haftalık göründü kese ve bebek.

Kanama ilaçlardan olabilirmiş ama ben daha çok bebeğin gelisim durumuna takıldım. Muayene ye gittiğimde 8+3 tu ama transfere göre 6+3 tu. 5 haftalık göründü kese ve bebek.
6 haftalığız bizde kanamam lekelenme şeklinde oldu doktorum normal oldugunu söyledi görümcemde tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı ondaki kanama abartı derece çok olmasına rağmen bebegini sağ salim kucağına aldı kişiden kişiye değişsede bu durum kanama lekelenme sık görülen bir durummuş beni doktorum bu yollla sakinleştirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…