Tüp bebek hamisleri

ben çıldıracağım biri bana gebelik haftası nasıl hesaplanır söylesin ama herkez farklı söylüyor ya
Hoşgeldin cnm :) bende bi türlü öğrenemedim ama son adet tarihinle hesapliyorlar benm hem dondurulmus hem erken transfer oldu en iysi doktora sormak :)

ben çıldıracağım biri bana gebelik haftası nasıl hesaplanır söylesin ama herkez farklı söylüyor ya
Son adet tarıfınden hesapla canım transfer gunu ile alakası yok gebeliğin ilk adet gününden hesaplanır son adetinin ilk gününden

Hoşgeldin cnm :) bende bi türlü öğrenemedim ama son adet tarihinle hesapliyorlar benm hem dondurulmus hem erken transfer oldu en iysi doktora sormak :)
ya dr transfere 2 hafta ekliyor 4 hafta 2günlük hamileyim ona göre ama diğer doktor son adet tarihini hesaplıyor yani 5 hafta 2 günlük hamileyim ona görede artık ultrasonda belli olacak ama beni delirttiler :)

Kızlar google yazın hamilelik hesaplama dıye son adet tarıhını gırın çıkar orda çok kolay niye yapamıyorsunuz haftasıda çıkar , telefonunuza hamilelik sayfası indirin bakarsınız haftasına gününe

ya dr transfere 2 hafta ekliyor 4 hafta 2günlük hamileyim ona göre ama diğer doktor son adet tarihini hesaplıyor yani 5 hafta 2 günlük hamileyim ona görede artık ultrasonda belli olacak ama beni delirttiler :)
:)) Bende çözemedim valla dedgin gbi en iyisi ultrasonda kesinleşir zamnla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…