Aa gitmek yok tabi ama negatif almak da yok kizarim :)Keske kizlar yaaa ben negatif alsamda sizden kopamam walla kovalamayin beni heeee sakinnnnn kardes gibi oluyor insann
:)) kız çatlak mide bulantısı çok kötüymüş ben olmasın diye dua edyrmAcisin acisin belirti iyidir :) keske midem bulansa
Ben dusuk yaptim ya belirtilerim hep azalmisti. Ondan artsin istiyorum :):)) kız çatlak mide bulantısı çok kötüymüş ben olmasın diye dua edyrm
Hahahaha sorma iyice manyadimalemsin
Anladım cnm korkma hep aynı şey olmaz bu sefer doğum zamanımızı bile birlkte bekliczBen dusuk yaptim ya belirtilerim hep azalmisti. Ondan artsin istiyorum :)
Hoşgeldin cnm :) bende bi türlü öğrenemedim ama son adet tarihinle hesapliyorlar benm hem dondurulmus hem erken transfer oldu en iysi doktora sormak :)ben çıldıracağım biri bana gebelik haftası nasıl hesaplanır söylesin ama herkez farklı söylüyor ya
Insallah kuzum yaaaaa. Cok istiyorummmm. Senin kac haftalik olduAnladım cnm korkma hep aynı şey olmaz bu sefer doğum zamanımızı bile birlkte beklicz
Son adet tarıfınden hesapla canım transfer gunu ile alakası yok gebeliğin ilk adet gününden hesaplanırben çıldıracağım biri bana gebelik haftası nasıl hesaplanır söylesin ama herkez farklı söylüyor ya
İns cnm bnmAa gitmek yok tabi ama negatif almak da yok kizarim :)
ya dr transfere 2 hafta ekliyor 4 hafta 2günlük hamileyim ona göre ama diğer doktor son adet tarihini hesaplıyor yani 5 hafta 2 günlük hamileyim ona görede artık ultrasonda belli olacak ama beni delirttiler :)Hoşgeldin cnm :) bende bi türlü öğrenemedim ama son adet tarihinle hesapliyorlar benm hem dondurulmus hem erken transfer oldu en iysi doktora sormak :)
Adet gununden hesapla cnmben çıldıracağım biri bana gebelik haftası nasıl hesaplanır söylesin ama herkez farklı söylüyor ya
Son adet tarihine göre hesaplarsak 5+4 olmuşum cnm:)Insallah kuzum yaaaaa. Cok istiyorummmm. Senin kac haftalik oldu
:)) Bende çözemedim valla dedgin gbi en iyisi ultrasonda kesinleşir zamnla:)ya dr transfere 2 hafta ekliyor 4 hafta 2günlük hamileyim ona göre ama diğer doktor son adet tarihini hesaplıyor yani 5 hafta 2 günlük hamileyim ona görede artık ultrasonda belli olacak ama beni delirttiler :)
Holgeldin canımmmBendeeeee geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?