Bestttt kilon kaç şimdi?? Bende 61 kilodan 56 düştüm tedaviden önce oruç tutum bir ay:)
mavideniz93 en doğrusu ultrasonda çıkar canım. O yüzden şimdilik 4 5 haftalik diyebiliriz..
G Gul-Can profil resmini yerimm♡
Takvimi eklemeyenler ne duruyorsunuz..
Kuzum ben 63 um boy 1.70 3 kilom vardi ilk uc ay dikkat edince gidiyo :) . Ben eklemis miyim takvimi :) bi bakmistim ama bilmiyom eklendi mi. Yarin eklicem yoksa sonuc ciksin daBestttt kilon kaç şimdi?? Bende 61 kilodan 56 düştüm tedaviden önce oruç tutum bir ay:)
mavideniz93 en doğrusu ultrasonda çıkar canım. O yüzden şimdilik 4 5 haftalik diyebiliriz..
G Gul-Can profil resmini yerimm♡
Takvimi eklemeyenler ne duruyorsunuz..
öyle yapıyorum bende ama transfer günüde var ordaKızlar google yazın hamilelik hesaplama dıye son adet tarıhını gırın çıkar orda çok kolay niye yapamıyorsunuz haftasıda çıkar , telefonunuza hamilelik sayfası indirin bakarsınız haftasına gününe
İnşallah yakalar haftasını canım stres yapma yemene içmene dikkat etKızlar merhaba :) bir sorum var size.
Son adet tarihinizle doktorun ultrasona bakıp söylediği gebelik haftasi tutuyor mu? Doktorun söylediğine göre benim bebişim 5 gün geride. Araştırdım hicbir şey bulamadım bu konuda :'(
Transfer sayılmıyoor son adet gününden hesaplaöyle yapıyorum bende ama transfer günüde var orda
Bende 66 kıloydum 2 hafta önce, kasımda başladıgımda 59 kıloydum , tedavi , hamilelik , kürtaj bana kılo aldırdı birde bu tedavi valla kaç oldum bilmiyorumKuzum ben 63 um boy 1.70 3 kilom vardi ilk uc ay dikkat edince gidiyo :) . Ben eklemis miyim takvimi :) bi bakmistim ama bilmiyom eklendi mi. Yarin eklicem yoksa sonuc ciksin da
Bende 66 kıloydum 2 hafta önce, kasımda başladıgımda 59 kıloydum , tedavi , hamilelik , kürtaj bana kılo aldırdı birde bu tedavi valla kaç oldum bilmiyorum
Kuzum hamilelik kesinlessin bu grupta yediklerimizi de paylasalim guzel beslenelim hep beraberBende 66 kıloydum 2 hafta önce, kasımda başladıgımda 59 kıloydum , tedavi , hamilelik , kürtaj bana kılo aldırdı birde bu tedavi valla kaç oldum bilmiyorum
Hosbulduk canımHolgeldin canımmm
Kuzum hamilelik kesinlessin bu grupta yediklerimizi de paylasalim guzel beslenelim hep beraber
Aynen 2 3 lt su gunluk icelimmmm.İnşallah. Bol su listenin başında .. Şimdiden alıştırin kendinizi.
Onu transferde itibaren yapıyorum içtikçe lavaboya gidiyorum amaAynen 2 3 lt su gunluk icelimmmm.
Kızlar benim karnım da çok şişlik var sizdede oluyor muOnu transferde itibaren yapıyorum içtikçe lavaboya gidiyorum ama
Canım dondurulmuşmuydu senin yoksa taze transfermiKızlar benim karnım da çok şişlik var sizdede oluyor mu
TanecikCanım dondurulmuşmuydu senin yoksa taze transfermi
TazecikTanecik
Ok canımmm hayırlı olsun inşallah, şişlik genelde herkeste var , iğnelerden göbekte mosmor oldu iğnede şişiriyor sanırımTanecik
Aynen ama cok faydliiiOnu transferde itibaren yapıyorum içtikçe lavaboya gidiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?