Evet mecburen bebişlerimiz içinAynen ama cok faydliii
Kizlarrr iyi ki varsiniz icimden geldi
Idrar testine güvenme kan testi yaptırırsınKizlar 9.gun koyu.cikmasi.lazim deil mi testin? Benim ustelik erken gebelik testi cok.silik.cikti biraz evvel yapdim, kimyasal mi acaba?
Diger grupta cevap verdim kuzu aramiza hosgeldinnnnKizlar 9.gun koyu.cikmasi.lazim deil mi testin? Benim ustelik erken gebelik testi cok.silik.cikti biraz evvel yapdim, kimyasal mi acaba?
Kimyasal öyle testte belli olmaz hayatım , kan testlerinde belli olur deger azalır vs vsKizlar 9.gun koyu.cikmasi.lazim deil mi testin? Benim ustelik erken gebelik testi cok.silik.cikti biraz evvel yapdim, kimyasal mi acaba?
Geldimcanim ben isteydim. Ancak 6 dan sonra girebildim.nasıl gidiyor sizin.güzel anneler.bu arada hayırlı olsun topiğin canimS Sevgiseli123 sen de gellllll
Sağol kuzuumm. Ayy insallah guzel guzel geciririz hamisligimiziiiiGeldimcanim ben isteydim. Ancak 6 dan sonra girebildim.nasıl gidiyor sizin.güzel anneler.bu arada hayırlı olsun topiğin canim
Canim bulantı kesin olacak diye birşey yok benim önceki hamileleigim de 9 ay hiç olmadı. İlk ay etten tiksinmistim o kadar.sonra gevtiAynen benimde aynı belirti gögüsler dolgunluk agrısı çok az daha olmaz zaten bulantılar bakalım ne zaman başlıcak kızlar işin zor tarafı
Kizzz ne yaptın sennnKizlar size bir sey sorcam hani eski zamanlarda parmakla muayene ederlermis ya bu gun merak ettim sirt ustu yattim parmagimi itebildigim kadar ittimelime sol tarafta bezelye gibi bir top geldi denedinizmi hic normalmidir acaba ya aaa (deliyimm dimii )
Canim dikkat et kilona.vücut çatlama yapıyor olabilir ben kaşındım kaşındın. 7.ayda bi kalktım her tarafta kocaman kocaman çatlaklar oluşmuş. Vücut nemi için bol su iç. Tabi bebisin içinde. Birde kiloda dikkat et.anı ve hızlı şekilde kilo artışı olmaması önemli. Yoksa çatır çatır çatlarsin valla. Bi arkadaşım beyaz vazelin kullandı hiç çatlağı olmadı bense pahalı bir krem kullanmıştım ama herkesim catladi.geç başladığım icinKizlar merhaba herkesin bebekleri gule gule dogsun. Benim 7 haftalik olcak ve kasintim var tatli tali gecmiyo. Karnim gogsumde. Neden erkenden basladiki. Sisim ve cok yiyorum ondanmi
Sagol kuzum indiricem yarin degerim artarsa. Sen ne alemdesin belirtiler nasilKızlar selam topik hayırlı olsun. Gebelik takibi için Banu çiftçinin bir programı var telefonunuza indirin çok güzel. Hafta hafta bilgiler veriyor beslenme vs ilgili de uzmanlarla konuşup bilgi veriyor Videolarla tavsiye ederim
Yok canım ya istemiyorum böyle devam edelim inşallah :) bugun ince ince bi mide bulantısı vardı sanki. Arada hala kasık bel oluyo canım bi yerleşemediler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?