Tüp bebek hamisleri

Kizlar 9.gun koyu.cikmasi.lazim deil mi testin? Benim ustelik erken gebelik testi cok.silik.cikti biraz evvel yapdim, kimyasal mi acaba?

Kizlar cok saolun cok.moral.oldu valla, korktum biraz ama hakkimizda hayirlisi.ne desek bos, foto.nasil.kucultulur? Dosya boyutu buyuk diyor

Aynen benimde aynı belirti gögüsler dolgunluk agrısı çok az daha olmaz zaten bulantılar bakalım ne zaman başlıcak kızlar işin zor tarafı
Canim bulantı kesin olacak diye birşey yok benim önceki hamileleigim de 9 ay hiç olmadı. İlk ay etten tiksinmistim o kadar.sonra gevti

Kizzz ne yaptın sennn

Kizlar merhaba herkesin bebekleri gule gule dogsun. Benim 7 haftalik olcak ve kasintim var tatli tali gecmiyo. Karnim gogsumde. Neden erkenden basladiki. Sisim ve cok yiyorum ondanmi

Kizlar merhaba herkesin bebekleri gule gule dogsun. Benim 7 haftalik olcak ve kasintim var tatli tali gecmiyo. Karnim gogsumde. Neden erkenden basladiki. Sisim ve cok yiyorum ondanmi
Canim dikkat et kilona.vücut çatlama yapıyor olabilir ben kaşındım kaşındın. 7.ayda bi kalktım her tarafta kocaman kocaman çatlaklar oluşmuş. Vücut nemi için bol su iç. Tabi bebisin içinde. Birde kiloda dikkat et.anı ve hızlı şekilde kilo artışı olmaması önemli. Yoksa çatır çatır çatlarsin valla. Bi arkadaşım beyaz vazelin kullandı hiç çatlağı olmadı bense pahalı bir krem kullanmıştım ama herkesim catladi.geç başladığım icin

Kızlar selam topik hayırlı olsun. Gebelik takibi için Banu çiftçinin bir programı var telefonunuza indirin çok güzel. Hafta hafta bilgiler veriyor beslenme vs ilgili de uzmanlarla konuşup bilgi veriyor Videolarla tavsiye ederim

Kızlar hepinizi tebrik ederim Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin

Ben ikinci denemeyi yazın düşünüyorum nasipse.bende 7 cm çikolata kisti var şuan kisti küçültmek için tedavi goruyorum
Eşimde de morfoloji 1
Bu sekilde olup pozitif alan oldu mu
Morale ihtiyacım var bazen cok umutsuz oluyorum içimden yine boşa kürek çekiyormuşum gibi hissediyorum ve bu his beni çok üzüyor
Yaşım 31 ilk deneme agustos ta yapmıştık

Sagol kuzum indiricem yarin degerim artarsa. Sen ne alemdesin belirtiler nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…