Tüp bebek hamisleri

Hoşgeldin canımm

Ben de aşılama hamilesiyim hepimiz yavrularimizi sağlıkla kucagimiza alalım inşallah. 5.haftada kese görünmüştü, yarın 8.hafta doktor kontrolum var inşallah kalp atışlarını duyacağız hayırlısıyla. Belirtileri had safhada yaşıyorum. Her yediğim lokmayı çıkarıyorum, su içsem onu bile kusuyorum. Ama bugun hiç istifra etmedim dün 5 6 kere çıkarırken bugün birden kesildi bebeğe birşey mi oldu diye aklıma gelmiyor değil

Benim 5.haftada 1 gun ileriydi ultrasonun hesapladığı. Yarın 8+3 doktor kontrolum var ben de merak ediyorum

Ben 8+3teyim sanırım bazilariniza göre biraz ilerdeyim. Tecrubelerimi yazayim belki işine yarayan olur. 4. 5. Ve 6. haftalarda inanılmaz kasık ağrım vardı bazen o kadar şiddetli bacaklarima vuruyordu ki yuruyemiyordum. Dik duramiyordum iki buklum oluyordum. Goguslerim aşırı aciyordu,yan bile yatamiyordum. 5.haftada doktora gittigimde normal olduğunu söyledi. Hatta bizler hormon ilaçları vs kullandığımız için ekstra dengesizlesir vucut dedi. 6.haftayla birlikte ağrılarım kesildi çok şükür. Goguslerimde büyüme ve kaşıntı var şu an. Her yediğimi istifra ediyorum, sürekli açım dolayısıyla kolum bile kalkmıyor inşallah sizler yaşamazsiniz. Hepimiz sağlıkla alalim kucagimiza yavrularimizi

M
Sagol canim. Erken ama ya kasinti icin. Daha kalbinin atisini gormedim. Biseymi oldu diyede endisem var.

Hayırlı olsun canım süper aşılama biraz daha kolay işlem tüp bebeğe göre en azından yumurta toplama filan yok süper olmuş. doktorunmu istedi 8. Haftada kalp atışını çünkü normalde 6. Haftadan sonra kalp atışları başlıyor güzel haberlerle gel inşallah

Asilamanin 14 ve 16 gunleri kan degerlerim iyi çıktı. Doktor onumuzdeki hafta musait olduğunda gel dedi. Gittigimde sata göre 5+5ti ama ultrason 5+6 hesapladi. Vajinal ultrason tabii. Kalp atışı için erken dedi, vajinal istersen 10 gun sonra, karindan istersen 20 gun sonra gel duyalim kalp atışını dedi. Yarın 20 gun olacak inşallah:)

14.gunde tsh 3 çıktı, bunu kontrol edelim dedi doktorum. Daha önce 0.6 falandi hic tsh sorunu yaşamadım. Daha asilamanin 14.gunu 3e yukseldi, simdi tedirginim daha cok arttiysa diye. Lutfen tsh tahlili isteyin mutlaka, cok önemli gebelikte

Gebelikte mutlaka istiyorlar zaten canım kese kalp atışı muayenesinde bilgi veriyolar tsh açlık kan şekeri anti hıv vs vs isteniyor mutlaka

Belirti olmasi iyi bisey canimm

Himm evet yaaa keseden sonra hoscakal bahceci yaptiririz artik devlette
Kız mecburen ne yapalımmmm sürekli 450 :)) birde test sonuclarını götürcez ben daha önce demiştim zaten doktoruma trafık çekilmiyo diye öğleden sonra pek yok ondan öyle aldım randevuyu sabahtan işkence ya trafik offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…