Tüp bebek hcg değeri

Birtupbebekmeselesi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2024
95
24
8
Merhaba arkadaşlar. 2. Tüp bebek transferinden sonra burdayım. Transferim 29 Mayısta oldu 5. Gün Aa kalite 2 embriyo transfer edildi. 8. Günde akıntı şeklinde önce pembe sonra kahve lekeler geldi. Bende o gün korktum 6 haziranda test yaptım 32 çıktı ertesi gün tekrar yaptım 55 oldu. 9 Haziran yani dün tekrar yaptım 138 çıktı. Normal mi değerlerim

bence güzel artmış

Evet iki günde 2.5 kat artış oldu. Hemde ben 48 dolmadan yapmıştım. Daha önceki iki transferim biri düşükle biri negatifle sonuçlndı o yüzden korkuyorum
Değeriniz güzel artmış, muhtemelen tekrarını isterler testin değer düşük olduğu için, ama artışlar güzel. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Arkadaşlar Merhabalar 29 Mayısta 2 adet 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Transferden sonra 12.gün beta hcg 78.14 çıktı. 15.gün 743.38 çıktı. Sorum şu ki bu artış normal mı ? Herhangi bir sorun yoktur değil mi ?

Aynı gün transfer yapmışız bence normal ilerlemiş doktoruna yada hemşirene sormadın mı

Aynı gün transfer yapmışız bence normal ilerlemiş doktoruna yada hemşirene sormadın mı
Evet canım doktora değerimi gönderdim. O da değerin güzel yükselmiş dedi. Sanırım ikisi birden tutmuş olabilir dedi. Çarşamba günü kontrole çağırdı canım. Umarım herşey yolunda gider.. Sizin olumlu sonuçlandı mı ?

Benimde 5. Gün 2 embriyoydu. 29 mayısta transfer oldu. 9-11-13 Haziran değerlerim 138-400-937 şeklinde

Ayy Manşallahh sizinde değerleriniz çok güzel ilerlemiş… Rabbimsağsalim kucağınıza almayı nasip eder inşallahhh Doktor kontrolünü ne zaman peki canım ?
Güzel değil mi hep bi tedirginlik var bende korkuyorum iyi değil mi acaba diye. Cuma günü kese için kontrole gidicez inşallah görürüz. Sen ne zaman gidiyorsun inşallah sağ Salim kavuşuruz

Güzel değil mi hep bi tedirginlik var bende korkuyorum iyi değil mi acaba diye. Cuma günü kese için kontrole gidicez inşallah görürüz. Sen ne zaman gidiyorsun inşallah sağ Salim kavuşuruz
Valla canım bana göre değerlerin gayet iyi hiç endişelenme Rabbime emanetler Doktorum beni çarşamba günü çağırdı canım çarşamba gidicem Allah’ın izniyle

Meehabalar. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Belirtileriniz nelerdi

Meehabalar. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Belirtileriniz nelerdi
Amin canım Çok teşekkür ederim Transfer günün itibariyle bel ve bacak ağrım oldu benim hala daha devam ediyor. Regl olucakmışım gibi sancı girerdi kasıklarıma ara ara. Bide iğne batması gibi ağrı olurdu kasıklarımda o kadar canım. Senin durumun nedir peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…