- 12 Ocak 2021
- 269
- 705
- 53
- 32
- Konu Sahibi Birtupbebekmeselesi
-
Valla canım benim 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 12.gün 78.13 çıkmıştı. 15.gün 743.38 olmuş değerim.Acaba tek mi tutmuş ikizlerde birden çok daha fazla yükseliyormuş çünkü
Tabi canım sağlıklı olsun yeterValla canım benim 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 12.gün 78.13 çıkmıştı. 15.gün 743.38 olmuş değerim.Doktorum ikiside tutmuş olabilir dedi. Yarın görücez bakalım. Senin değerlerin normal gözüküyor ama senin gibi değerlerle ikiz hamilelik geçiren çok kişi varmış. Hayırlısı olsun hakkımızda tek veya çift farketmez Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aynen canım inşallahTabi canım sağlıklı olsun yeter
Naptın canım gittin mi doktoraAynen canım inşallah
Gittim canım da durumlar iyi değil kese gözükmedi dış gebelik olma olasılığı yüksek çünkü değerim 4324 olmasına rağmen kese gözükmedi çok üzgünümNaptın canım gittin mi doktora
Geçmiş olsun acinizi derinden hissediyorum benim de 2negatifim var yaş 41 geç evlendim şimdi 3.ye başladık bismillah diyip Rabbim bizi de sevindirsin inanıyorum verecek bu sefer insAllah siz de pes etmeyin yaş yaş demişsiniz 45 46 çok var duyuyorum görüyorum mücadele eden yasimizda bir şey yokTeşekkürler canım
Ay gerçekten mi çok üzüldüm ya. Peki beklesen belki görünür doktor ne dediGittim canım da durumlar iyi değil kese gözükmedi dış gebelik olma olasılığı yüksek çünkü değerim 4324 olmasına rağmen kese gözükmedi çok üzgünüm
Cumartesi tekrar çağırdı canım. Tekrar bakacak. Eğer yine aynıysa ameliyat olucak sanırım. Bende çok üzgünüm yaAy gerçekten mi çok üzüldüm ya. Peki beklesen belki görünür doktor ne dedi
Üzülme canım sıkma kendini inşallah görünür alttan muayene miydiCumartesi tekrar çağırdı canım. Tekrar bakacak. Eğer yine aynıysa ameliyat olucak sanırım. Bende çok üzgünüm yaBöyle olup sonra gözüken var mı acaba bilmiyorum ki
Evet canım alttan muayene edildi sol tüpümde bi odak yakaladı sanki bişey demedi ama dış gebelik olma olasılığı yüksek dedi. Cumartesi tekrar bakacak o kadar üzgünüm ki anlatamamÜzülme canım sıkma kendini inşallah görünür alttan muayene miydi
Üzülme canım ya belki de öyle değildir. Öyleyse de kendini germe önemi olan senin sağlığın önce sen iyi olacaksın ki bebeğin de iyi olsun. Pes etmek yokEvet canım alttan muayene edildi sol tüpümde bi odak yakaladı sanki bişey demedi ama dış gebelik olma olasılığı yüksek dedi. Cumartesi tekrar bakacak o kadar üzgünüm ki anlatamam
Pes etmemeye çalışıyorum canım Rabbim yardımcımız olsun çok zor inan ki bugün hayattan soğudum bir andaÜzülme canım ya belki de öyle değildir. Öyleyse de kendini germe önemi olan senin sağlığın önce sen iyi olacaksın ki bebeğin de iyi olsun. Pes etmek yok
Tanışmıyoruz daha yeni konuşmaya başladık ama inan bugün namazdan sonra senin için de dua ettim evet çok zor süreç yorucu ama yılmamak lazımPes etmemeye çalışıyorum canım Rabbim yardımcımız olsun çok zor inan ki bugün hayattan soğudum bir anda
Ayyy canım benim ya Allah bin kere razı olsun vallaTanışmıyoruz daha yeni konuşmaya başladık ama inan bugün namazdan sonra senin için de dua ettim evet çok zor süreç yorucu ama yılmamak lazım
Evet Allahtan umudu kesmiyoruz. Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah ne zaman dertleşmek istersen burdayımAyyy canım benim ya Allah bin kere razı olsun vallaAğlamamk için kendimi zor tutuyorum bugün çok ağladım. İnşallah Rabbim mucizesini gerçekleştirir
Çok ama çok sağol canımEvet Allahtan umudu kesmiyoruz. Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah ne zaman dertleşmek istersen burdayım
Merhaba nasılsın dün kontrole gidecektin ne olduÇok ama çok sağol canımRabbim seninde yüzünü en yakın zamanda güldürsün gönlünün dilediğini nasip etsin canım benim
Dış gebelikle sonuçlandı canım dün ameliyat oldumMerhaba nasılsın dün kontrole gidecektin ne oldu
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın.Dış gebelikle sonuçlandı canım dün ameliyat oldum
Biraz ağrım var o kadar canım iyi olmaya çalışıyorum napimÇok geçmiş olsun şimdi nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?