Tüp bebek hcg değeri

Acaba tek mi tutmuş ikizlerde birden çok daha fazla yükseliyormuş çünkü
Valla canım benim 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 12.gün 78.13 çıkmıştı. 15.gün 743.38 olmuş değerim.Doktorum ikiside tutmuş olabilir dedi. Yarın görücez bakalım. Senin değerlerin normal gözüküyor ama senin gibi değerlerle ikiz hamilelik geçiren çok kişi varmış. Hayırlısı olsun hakkımızda tek veya çift farketmez Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Tabi canım sağlıklı olsun yeter

Teşekkürler canım
Geçmiş olsun acinizi derinden hissediyorum benim de 2negatifim var yaş 41 geç evlendim şimdi 3.ye başladık bismillah diyip Rabbim bizi de sevindirsin inanıyorum verecek bu sefer insAllah siz de pes etmeyin yaş yaş demişsiniz 45 46 çok var duyuyorum görüyorum mücadele eden yasimizda bir şey yok

Evet canım alttan muayene edildi sol tüpümde bi odak yakaladı sanki bişey demedi ama dış gebelik olma olasılığı yüksek dedi. Cumartesi tekrar bakacak o kadar üzgünüm ki anlatamam
Üzülme canım ya belki de öyle değildir. Öyleyse de kendini germe önemi olan senin sağlığın önce sen iyi olacaksın ki bebeğin de iyi olsun. Pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…