- 9 Eylül 2022
- 139
- 99
- 28
- 40
- Konu Sahibi Birtupbebekmeselesi
-
Merhaba acaba evde test yapmış mıydınız merak ettim :) bende 10. gündeyim evde test yapmaya korkuyorum o yüzden direkt kan veririm herhalde , acaba beta hcg kaç üzeri olursa idrarda çıkar bilginiz var mı
Merhaba acaba evde test yapmış mıydınız merak ettim :) bende 10. gündeyim evde test yapmaya korkuyorum o yüzden direkt kan veririm herhalde , acaba beta hcg kaç üzeri olursa idrarda çıkar bilginiz var mi
Selamlar ben de 6.gun yapmıştım 16.75 çıkmıştı çok rahatlamistim bi daha test günüme kadar yapmadım bence yapın kafanız biraz olsun netleşir.evde kaset testte yapmıştım oda varla yok arası bisey çıkmıştı.Merhaba acaba evde test yapmış mıydınız merak ettim :) bende 10. gündeyim evde test yapmaya korkuyorum o yüzden direkt kan herhalde , acaba beta hcg kaç üzeri olursa idrarda çıkar bilginiz var mı ?
Şu an ne durumdasınızSelamlar ben de 6.gun yapmıştım 16.75 çıkmıştı çok rahatlamistim bi daha test günüme kadar yapmadım bence yapın kafanız biraz olsun netleşir.evde kaset testte yapmıştım oda varla yok arası bisey çıkmıştı.
12 haftalik hamileyimŞu an ne durumdasınız
Bende yarın kalp atışını duymak için gideceğim. O kadar korkuyorum ki zaman geçmiyor12 haftalik hamileyim
Niye korkuyorsunuz rahat olun tadını çıkarınBende yarın kalp atışını duymak için gideceğim. O kadar korkuyorum ki zaman geçmiyor
İnşallah ya bakalımNiye korkuyorsunuz rahat olun tadını çıkarın
Evet bence iyi zatwn 100’ün üstünde olduğunda istediğim rakam demişti doktorumMerhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım 17 Haziran da ve bu gün sonucum 206 çıktı hamileyim ama tekrar vermem gerekiyor sizce iyi mi deger 10 gün oldu daha transfer olalı
Ayy çok sevindim ztn benim doktorum da Seherler iyi dedi de ne bileyim böyle olup düşmesi falan ürkütüyor ya ikinci tüp bebek yapışım şükür tuttu ama bu sefer ilerlicek mi ilerlemicwk mi muhabbeti çok strese sokuyorEvet bence iyi zatwn 100’ün üstünde olduğunda istediğim rakam demişti doktorum
Benim 11. Gun 177 di bi daha kan vermedim sizin de gayet guzelMerhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım 17 Haziran da ve bu gün sonucum 206 çıktı hamileyim ama tekrar vermem gerekiyor sizce iyi mi deger 10 gün oldu daha transfer olalı
Aaa öyle olur mu yaBenim 11. Gun 177 di bi daha kan vermedim sizin de gayet guzel
9 Gün sonrada kalp atışını duyduk oluyo demekki hep aynı dr gittim hic sorun yasamadimAaa öyle olur mu ya
Ya sonra sıkıntı çıkarsa yükseleceğini bilsem yeterli aslında rahatlarım yad kalp atışını duyana kadar ya öyle rahatlarım kesin
Kalp atışı için 9 10 gün falan sonra mı gel diyorlar ben daha ilk kandayım ikinciyi de versem bidaha bende gitmicem kalp atışına kadar ya9 Gün sonrada kalp atışını duyduk oluyo demekki hep aynı dr gittim hic sorun yasamadim
1 hafta 10 gün arası kalp atışı için çağırıyorlar stres yapmayın değeriniz gayet guzelKalp atışı için 9 10 gün falan sonra mı gel diyorlar ben daha ilk kandayım ikinciyi de versem bidaha bende gitmicem kalp atışına kadar ya
Ay inşallah inşallah bir sıkıntı olmadan biter bu süreç çok stresli ya bu kan verme ve kese dolu mu boşmu muhabbeti baya geriyor yani insanı bitse stres yapmam artık1 hafta 10 gün arası kalp atışı için çağırıyorlar stres yapmayın değeriniz gayet guzel
Ben hiç kese boşmu diye düşünmedim sizde düşünmeyin güzel geçsin günleriniz.Ay inşallah inşallah bir sıkıntı olmadan biter bu süreç çok stresli ya bu kan verme ve kese dolu mu boşmu muhabbeti baya geriyor yani insanı bitse stres yapmam artık
Ama tüp bebek ya ne bilim yaa insan emin olamıyor sanki illa bişey eksik olacakmış gibi geliyor ama hislerim tabiki hüzel ilerlicek diyor ama işte insanız merak ediyoruz araştırıyoruz bide peşin peşin söylüyor doktor herşey kalp atışından sonra belli olur diye korkuyor insan öyle oluncaBen hiç kese boşmu diye düşünmedim sizde düşünmeyin güzel geçsin günleriniz.
Merhaba acaba evde test yapmış mıydınız merak ettim :) bende 10. gündeyim evde test yapmaya korkuyorum o yüzden direkt kan veririm herhalde , acaba beta hcg kaç üzeri olursa idrarda çıkar bilginiz var mı
Bence de en mantıklısı o ben de yapmadım 10 da test günümdü çokda umutsuzdum kan verince de tutmamıştır dedim çünkü adet sancılarıyla hemen hemen aynı oluyor sızlamalar umursamadım hiç kan verdim 206 çıktı 10 gün sonra rahat rahat gelip evde idrar testi yaptım yoksa ikinci denememdi heralde kafayı yerdim çok morel bozuyor en mantıklısı bu burada yaptınız mı test sonuç nedir inşallah gebesindirMerhaba acaba evde test yapmış mıydınız merak ettim :) bende 10. gündeyim evde test yapmaya korkuyorum o yüzden direkt kan veririm herhalde , acaba beta hcg kaç üzeri olursa idrarda çıkar bilginiz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?