- Konu Sahibi Birtupbebekmeselesi
-
Amin canım Çok teşekkür ederimTransfer günün itibariyle bel ve bacak ağrım oldu benim hala daha devam ediyor. Regl olucakmışım gibi sancı girerdi kasıklarıma ara ara. Bide iğne batması gibi ağrı olurdu kasıklarımda o kadar canım. Senin durumun
Bende de öle belirtiler oldu ama test sonucum negatifAmin canım Çok teşekkür ederimTransfer günün itibariyle bel ve bacak ağrım oldu benim hala daha devam ediyor. Regl olucakmışım gibi sancı girerdi kasıklarıma ara ara. Bide iğne batması gibi ağrı olurdu kasıklarımda o kadar canım. Senin durumun nedir peki?
Kısmet ya üzülme. Lafta kolay biliyorum ama inşallah bir daha denersin. Benim üçüncü transferim zorlu bir süreç ama geçecek inşallahBende de öle belirtiler oldu ama test sonucum negatif
Benim de ikinci transferimdi bu. Artık yapmıcam yaşım da var zaten.Kısmet ya üzülme. Lafta kolay biliyorum ama inşallah bir daha denersin. Benim üçüncü transferim zorlu bir süreç ama geçecek inşallah
Rabbim hakkından hayırlısını nasip etsin canım benim.. Üzülme sakın.Bende de öle belirtiler oldu ama test sonucum negatif
Canım yazmışsın şimdi gördüm. Pes etme canım. Allaha güven. Ben 6 yıldır uğraşıyorum. Kendiliğinden hiç olmadı. 6 yılın sonunda pozitifi gördüm ama endişe hiç geçmiyor. Benimde daha yeni. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallahBenim de ikinci transferimdi bu. Artık yapmıcam yaşım da var zaten.
Ben yaklaşık iyi yıldır uğraşıyorum. Normal denedik olmadı. Aşılama yoluyla denedik üç kez olmadı iki kez de tüp bebek işte. Olmayınca olmuyor. Yaşım 40 artık yoruldum maddi manevi. O yüzden bırakıyorum artıkRabbim hakkından hayırlısını nasip etsin canım benim.. Üzülme sakın.Rabbim herşeyin en iyisini bilir. Kaç yıldır tedavi görüyorsun canım. Kaçınca denemendi ?
Ne güzel Allah analı babalı büyütmeyi sağlıkla nasip etsin canım. Ben maddi olarak da çok yıprandım. Yaşım da var. Denemem artık.Canım yazmışsın şimdi gördüm. Pes etme canım. Allaha güven. Ben 6 yıldır uğraşıyorum. Kendiliğinden hiç olmadı. 6 yılın sonunda pozitifi gördüm ama endişe hiç geçmiyor. Benimde daha yeni. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Anlıyorum seni canım çok iyi anlıyorumNe güzel Allah analı babalı büyütmeyi sağlıkla nasip etsin canım. Ben maddi olarak da çok yıprandım. Yaşım da var. Denemem artık.
Teşekkürler canımAnlıyorum seni canım çok iyi anlıyorumBiraz dinlen o halde.. Kafana çok taktığın zaman olmuyor zaten. Belkide hiç beklemediğin anda olacak.. Lütfen üzülme. Rabbim herşeyin en iyisini bilir . En koda zamanda güzel haberler almanı diliyorum canım benim
Tabiki çok zor süreç ama bizim imtihanımızda buymuş tekrar denemek umudu kaybetmemek lazım. Benim görümcemin 15 yıl sonra 7. Denemede oldu.Benim de ikinci transferimdi bu. Artık yapmıcam yaşım da var zaten.
Canım doktora gidince bana da ver güzel haberleriEvet canım doktora değerimi gönderdim. O da değerin güzel yükselmiş dedi. Sanırım ikisi birden tutmuş olabilir dedi. Çarşamba günü kontrole çağırdı canım. Umarım herşey yolunda gider.. Sizin olumlu sonuçlandı mı ?
Tamam canım benim veririm yarım gidicem saat 1 de randevum var umarım hayırlı haberler alırımmm burada da paylaşırımmmCanım doktora gidince bana da ver güzel haberleri
Bende iyiyim heyecanlıyım cuma günü benim randevumda zaman nasıl geçecek bilmiyorum.Tamam canım benim veririm yarım gidicem saat 1 de randevum var umarım hayırlı haberler alırımmm burada da paylaşırımmmSen nasılsın bakalım
Valla zor geçiyor yaBende iyiyim heyecanlıyım cuma günü benim randevumda zaman nasıl geçecek bilmiyorum.
Tüp bebek demek sabır demek ya gerçektenValla zor geçiyor yaRabbim nasip eder hayırlı haberler alırsak 9 ay nasıl sabredecez onu çok merak ediyorum halbuki kaç tane denemelerden geçtik sabrettik
Aynen öyle canım benimm .. Ama olsun Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin de beklerizTüp bebek demek sabır demek ya gerçekten
Benim 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 8. Gün hafif akıntım oldu diye korktum 9. Gün test yaptım 55 çıktı 11. Gün 138 13. Gün 399 15. Gün de 937 çıktıAynen öyle canım benimm .. Ama olsun Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin de beklerizSenin değerlerin nasıldı canım kaçıncı gün öğrendin ?
Manşallahhh çok güzel değerlerin kuzummBenim 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 8. Gün hafif akıntım oldu diye korktum 9. Gün test yaptım 55 çıktı 11. Gün 138 13. Gün 399 15. Gün de 937 çıktı
Acaba tek mi tutmuş ikizlerde birden çok daha fazla yükseliyormuş çünküManşallahhh çok güzel değerlerin kuzummRabbim kesesinide kalp atışını duymayıda sağsalim bebeğine kavuşmayıda nasip etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?