Tüp bebek hcg değeri

Bende de öle belirtiler oldu ama test sonucum negatif

Benim de ikinci transferimdi bu. Artık yapmıcam yaşım da var zaten.
Canım yazmışsın şimdi gördüm. Pes etme canım. Allaha güven. Ben 6 yıldır uğraşıyorum. Kendiliğinden hiç olmadı. 6 yılın sonunda pozitifi gördüm ama endişe hiç geçmiyor. Benimde daha yeni. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Rabbim hakkından hayırlısını nasip etsin canım benim.. Üzülme sakın. Rabbim herşeyin en iyisini bilir. Kaç yıldır tedavi görüyorsun canım. Kaçınca denemendi ?
Ben yaklaşık iyi yıldır uğraşıyorum. Normal denedik olmadı. Aşılama yoluyla denedik üç kez olmadı iki kez de tüp bebek işte. Olmayınca olmuyor. Yaşım 40 artık yoruldum maddi manevi. O yüzden bırakıyorum artık

Ne güzel Allah analı babalı büyütmeyi sağlıkla nasip etsin canım. Ben maddi olarak da çok yıprandım. Yaşım da var. Denemem artık.

Ne güzel Allah analı babalı büyütmeyi sağlıkla nasip etsin canım. Ben maddi olarak da çok yıprandım. Yaşım da var. Denemem artık.
Anlıyorum seni canım çok iyi anlıyorum Biraz dinlen o halde.. Kafana çok taktığın zaman olmuyor zaten. Belkide hiç beklemediğin anda olacak.. Lütfen üzülme. Rabbim herşeyin en iyisini bilir . En koda zamanda güzel haberler almanı diliyorum canım benim

Aynen öyle canım benimm .. Ama olsun Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin de bekleriz Senin değerlerin nasıldı canım kaçıncı gün öğrendin ?
Benim 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 8. Gün hafif akıntım oldu diye korktum 9. Gün test yaptım 55 çıktı 11. Gün 138 13. Gün 399 15. Gün de 937 çıktı

Benim 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 8. Gün hafif akıntım oldu diye korktum 9. Gün test yaptım 55 çıktı 11. Gün 138 13. Gün 399 15. Gün de 937 çıktı
Manşallahhh çok güzel değerlerin kuzumm Rabbim kesesinide kalp atışını duymayıda sağsalim bebeğine kavuşmayıda nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…