Merhaba Allah sizden razı olsun. 2 dondurulmuş 4aa emriyom var bu ay transfer hazırlığına başladık . doktorum içerden hormon larımı yükseltmeyi tercih etti yükselmezse diğer ay dışardan hormon yüksektecekmiş bu ay iptal edecekmiş estrofem falan ilk tercihim anne adayının kndi kndine hormon yükselmesini görmek dedi ikiside aynı sonucu elde ediyo ilaçsız kişi daha rahat süreci atlatıyomuş sizde de böle var mıydı
Test yapmadım canım perşembeye kadar sıkıcam dişimi. Perşembe kontrole çağırdı doktorum kese içinAmin canım benim hepimiz inşallah güzel sonuçlar alalım inşallah seninkide çok güzel olur ne zaman sonucun lütfen bana yaz
Ikinci kan 70.5Rica ederim. İnşallah güzel olur . Her türlü ihtimal için ikinci kan beklemesi zor olsa da en güvenilir yol
Ikinci kan 70.5
Insallah Allah razi olsunAyyy pek bi güzel maşallahMaşallah maşallah. Allah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alacağınız bi gebelik nasip etsin inşallah
O değişiyor. Mesela 300 de olabilirdi 150 de 50 de. O pek önemli değil. Bu şekilde ilerlediği sürece güzelInsallah Allah razi olsun
Peki bisey sormak istiyorum bugun transferin 10. Gunu bu deger cokmu
Çok teşekkür ederim :)Merhaba çok sağolun, sizden dee
Evet bazı hastalarda doğal siklus yapılabilir uygunsa. Evet bu şekilde yapılan ve olumlu sonuç alan hastalarımız oldu.
Hastalığı olup estrofem kullanmaması gereken hastalar oluyor mesela. Onlarda da mecburen doğal siklus yapılıyor. Yani uygulanan bi yöntem
Gayet güzel. İnşallah güzel sonuç alırsınızMerhaba hocam. Benim 5.
Güne gelen bir tane embriyom var, 3bb denildi ve dondurduk. 3bb kalitede tranfers yaptırdınız mı sonuçlar nasıl oldu şansım var mı
Bn size bi soru daha sormak istiyorum tienz ozon tabakalı pedlerden kullanıyorum günlük pedide hep kullanırım transferde bi sakınca olur mu kullanmamda . sizin merkezde bu konu hakkında bi yorum var mı yada sizin düşünceniz nedir acabaGayet güzel. İnşallah güzel sonuç alırsınız
Insallah ilerler cok tesekkur ederimO değişiyor. Mesela 300 de olabilirdi 150 de 50 de. O pek önemli değil. Bu şekilde ilerlediği sürece güzel
Sorun olduğunu ya da olabileceğini hiç duymadımBn size bi soru daha sormak istiyorum tienz ozon tabakalı pedlerden kullanıyorum günlük pedide hep kullanırım transferde bi sakınca olur mu kullanmamda . sizin merkezde bu konu hakkında bi yorum var mı yada sizin düşünceniz nedir acaba
Merhaba. Folik asit transferden 4 ay önce başlamıştım. Dondurulmuş embriyoydu. Gebeliğin 9.haftasında başka dr folik asiti bırak artık dedi. 6 tane progestanı 3*1 e düşürdü. Estrofem i de 2 e düşürdü. Prolutex iğne 2 devam. Tüp bebek dr uma gidemiyorum. İlaçlar içın düzenlemesini başka dr yapınca korkuyorum. Burda okuduklarım 12. Haftaya kadar kullanmış. Sizin hastalarınız 12.haftaya kadar takip ediliyor mu. Folik asit kullanıyorlar mı.
Yerine vitamin vermedi.bugün 9+2 deyim. 4 gündür folik asit kullanmıyorum. Söylemeden kullanmaya devam etmeli miyim. Eksikliğinde zararı var biliyorum ama fazlasında zarar olur mu bilemedim.Merhaba. Folik asit 12.haftaya kadar kullanılıp sonrasında multivitamine geçiliyor. Doktorunuz folik asit kesip yerine vitamin verdi mi?
Esteofem i biz de 8.haftadan sonra azalttırarak bıraktırıyorduk . Yani yaklaşık 9.haftada bırakılmış oluyordu. Progestanlar da 9.haftada azaltılabilir aynı şekilde de devam edilebilir. Her halükarda 12.haftada tamamen bırakılır
Folik asit kullanabilirsiniz. 12 haftaya kadar. Sonra yetersiz kaldığı için multivitamine geçiliyor. 12.haftadan sonra. Imom gibi meselaYerine vitamin vermedi.bugün 9+2 deyim. 4 gündür folik asit kullanmıyorum. Söylemeden kullanmaya devam etmeli miyim. Eksikliğinde zararı var biliyorum ama fazlasında zarar olur mu bilemedim.
Teşekkür ederim. SağolunFolik asit kullanabilirsiniz. 12 haftaya kadar. Sonra yetersiz kaldığı için multivitamine geçiliyor. 12.haftadan sonra. Imom gibi mesela
Rica ederimm. Biz tüm gebelerimize bu şekilde kullandırıyordukTeşekkür ederim. Sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?