Tüp bebek hemşiresiyim

Merhaba trizomi 22 genetik bozukluğu hakkında bilginiz var mı acaba şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba. İntralipid herkeste kullanılabilir embriyonun tutunma şansını arttırmak için. Doktorunuz uygun görürse önerecektir

merhaba forumda okuyorum bazılarında embriyolar dondurup sonra transfer ediliyor. Bu yöntem daha iyiyse neden dondurmadan da transfer ediliyor? Yumurta azlığı ile mi ilgili?
Merhaba. Evet dondurulmuş embriyo transferinin tutunma şansının daha çok olduğunu duymuştum ama bu genel geçer bir durum değil. En iyisi, uygunsa, dondurmaya neden bir durum yok ise embriyonun anne rahmine verilmesidir.

iyi günler.. ben 47 yaşındayım yumurta yok adet ilaçsız olamıyorum fsh en son 70 lerdeydi... 2019 daki tüp bebek tedavisinden sonra adetim bozuldu son bir umut tekrar tüp bebek merkezinin kapısını çaldım.
adet söktürücü vermeden direk klomen verdi....fsh hormon değerime rağmen... bende gizlice femara kullandım çünkü klomen iyi gelmedi bana... 1 hafta sonra kontrol yumurta yok... klomen kullanmadım dedim... klomen dedi kullan. kutu bitincedün tekrar kontrol yumurta gene yok.. 1 hafta bekle dedi tekrar kontrol...... çok moralim bozuk... FSH 70 lerdeyken nasıl klomen olur yumurta olur

Size bundan sonra hep duacıyım Rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun

Merhaba.

Yani belki doktor maddi külfet olmasın diye ağızdan ilaçla denemek istemiş olabilir. Ama maalesef Fsh çok yüksek. Menopoz değeri maalesef Tabi haliyle hepimiz o yaşlarda doğal olarak bu sürece gireceğiz . Dediğim gibi doğal süreç...

Özür dilerim ama hani beklemenize neden olandurum neydi peki?
2020 de adetim iyiydi hacamat ile düzene girmişti .. dedim dur bir rahim sülüğü yapim..sonra tedaviye bir umut başlarım şehrimenide Reşadiye isimli hacamat yapan bir kadına gittim.. keşke bir şey engel olsaydı da gitmeseydim.. sana önce tarama hacamatı yapalım dedi ihtiyacım olmamasına rağmen.. çünkü olmuştum ben ve adetim iyiydi.... adet olup temizlenince gittim.. haftada 2 kere gittim 3 hafta da bitti hacamat.. ve daha da adet olamadım vucudumu kilitlendi rahim sülüğü de yapmadı oyaladı beni.. onu Allah a havale ettim ben....adetim kesildi resmen.... ocak ve şubatdatrisequens hapı kullandım fsh 20 lere düşmüştü.... maça tozu kullandım hayıt macunu ve şok fsh 70 lerde.... bu şekilde tedaviye başladım. nasıl olur bilmiyorum

Merhaba Lupetta
Gecenlerde sana 70.5 betadan bahsetmistim hatirlarsin tup bebekle 19.5
70.5 gormustu kuzenim diye
Bygun tekrar test verdi sonuc 103 sence iyimi ?

Evet pazar 70.5
bugun 103
Şöyle; enn sağlıklı olanı biliyosun ikiye ve daha fazlasına katlayatak ilerlemesi ki çok iyi bi sıçrama yapmıştı.

Ama illa iki günde ikiye katlamayabilir . En az %60 ve üzeri katlanması normal derdi benim doktorum. Bu da bugün 112-115 civarı olması demekti en az. Ama yine iki gün sonraya bakmak lazım. Yine arada bi sonuç gibi.

Ayy cok tesekkur ederim doktoru direk 140 bekliyordum gebelik var ama az deyikce korktu
Arada oldugu gibi yukselme sansi da var demi dedigin gibi ilk sonuclar guzeldi boyle olunca anlayamadim

Ayy cok tesekkur ederim doktoru direk 140 bekliyordum gebelik var ama az deyikce korktu
Arada oldugu gibi yukselme sansi da var demi dedigin gibi ilk sonuclar guzeldi boyle olunca anlayamadim
Tabi ki güzel yükselmeye devam edebilir. Bir de mesela saatleri de önemli bana kalırsa. Mesela kaçta bakıldı bugün ve bi önceki kaçta bakıldı?

Tabi ki güzel yükselmeye devam edebilir. Bir de mesela saatleri de önemli bana kalırsa. Mesela kaçta bakıldı bugün ve bi önceki kaçta bakıldı?
Bunu sormaliyim tam ayni saatler degil sanirim arada belki bir iki saat oynayabilir
Bence haklisin bunuda hic dusunmemistim sonucta 48 saatte bir
Insallah yukselir ya tup bebek islerini hic anlamiyorum Allah razi olsun bebegini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…