Çookk teşekkür ederim. AminnBunu sormaliyim tam ayni saatler degil sanirim arada belki bir iki saat oynayabilir
Bence haklisin bunuda hic dusunmemistim sonucta 48 saatte bir
Insallah yukselir ya tup bebek islerini hic anlamiyorum Allah razi olsun bebegini korusun
Sanirim 1-2 saat ama sorayim bir bunuda insallah yukselir ya kat kat hayirlisiyla haber ederim persembe insallahÇookk teşekkür ederim. Aminn
Evet aynı saatlerde kan vermeye dikkat etsin. Mesela 70' çıktığı günkünü akşam verse, bugün sabah verse aralık kısa olur. 1-2 saatse çok fark etmez ama
İnşallah inşallahSanirim 1-2 saat ama sorayim bir bunuda insallah yukselir ya kat kat hayirlisiyla haber ederim persembe insallah
Merhaba . Moralinizi bozmadan 2 gün sonrayı beklemelisiniz. Çünkü tek değere göre kimse iyi beya kötü diyemez. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba ben dün kan verdim dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu 12. Günde beta hcg 40.3 geldi değerim moralimi bozmak istemiyorum ama içimde de istemsizce korku var degerim cok mu düşük
Teşekkür ederim inşallahMerhaba . Moralinizi bozmadan 2 gün sonrayı beklemelisiniz. Çünkü tek değere göre kimse iyi beya kötü diyemez. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bende 9 gündür içmiyorum ama içim o kadar rahat ki bende 15 senelik iciciyim sigara baya severim transfer günu dahil ağzıma surmedim ve şaşırıyorum daha zorlamadi pazartesi Kan vericem sonuç için bakalm olsunda icmeyelim canım çekiyor ama o içimde benimle dusununce iyi geliyorDün transfer oldumm sigara fazlasıyla zorluyorbipolar hastasıyım tedavi için 1 sene kadar önce ilaçları bıraktım dün transfer oldum ama sigara çok zorluyor bugün 6 çöp falan içtim, birer ikişer nefes tam içime çekmeden ama bu psikolojimi çok yoruyor stres mi daha zararlı sigara mı
Merhaba. Genelde gebelikte 12.haftaya kadar kullanıyorMerhaba pozitifi gördükten ne kadar sonra bırakacağız ilaçları örneğin oksapar ,porgestan fitil , Protestan dex, proluton daha pozitifi gormeden delik deşik oldumda
İkisi de zararlıDün transfer oldumm sigara fazlasıyla zorluyorbipolar hastasıyım tedavi için 1 sene kadar önce ilaçları bıraktım dün transfer oldum ama sigara çok zorluyor bugün 6 çöp falan içtim, birer ikişer nefes tam içime çekmeden ama bu psikolojimi çok yoruyor stres mi daha zararlı sigara mı
Merhaba,
Öncelikle bu mücadeleyi veren herkes mucizesine kavuşur inşallah :)
Bende cumartesi günü yumurta toplam işlemine gireceğim. Bu akşam saat 10:00 da çatlatma iğne mi vurulacağım fakat iki gündür çok fazla akıntım var yumurtam erken çatlamış mıdır diye stres olmaya başladım. Doktorum çatlamasını önlemek için herhangi bir iğne ilaçta vermedi. Bazı kişilerin yazdıklarını okuyorum genelde hep önleme için iğne verildiği yazıyor. Acaba benim gibi çatlamasını engellemek için iğne verilmediği oluyor mu?
Bu neye göre karar veriliyor? Cevap verirseniz çok sevinirim..
Klasik bir yumurta süreci derken pek anlayamadım kusura bakmayın.Merhaba. Klasik bi yumurta büyütme süreci geçirdiniz değil mi? Kaç gün sürdü?
Akıntı çok normal öncelikle. Herkeste olur bi süreçte. Hormonlarla alakalı. Cetrotide iğne ya da tarlusal ağızdan hap ya da çatlamasın diye hiçbi şey verilmediğine emin misiniz? Ya da belki değişik isimle bi ilaç?Klasik bir yumurta süreci derken pek anlayamadım kusura bakmayın.
Adetimin 2. günü iğnelere başladım bugün 9. günüm. Bu akşam çatlatma iğnemi vurulacağım. Cumartesi günüde toplama işlemi olacak
Meriofert 150 ve gonapeptyl 0.1 kullandığım iğneler.Akıntı çok normal öncelikle. Herkeste olur bi süreçte. Hormonlarla alakalı. Cetrotide iğne ya da tarlusal ağızdan hap ya da çatlamasın diye hiçbi şey verilmediğine emin misiniz? Ya da belki değişik isimle bi ilaç?
Gonapeptyl de çatlatma iğnesi . Değişik bi tedavi protokolü sanırım. Keşke kontrolünüzde sorsaydınız içiniz rahat ederdi. Çatlatmama iğnesi kullanılmayan hasta görmediğim için maalesef benim de bilgim yokMeriofert 150 ve gonapeptyl 0.1 kullandığım iğneler.
Bu akşamda ovitrelle 250 sağ ve sol koldan vurulacağım.
Bu iğneler dışında d vitamini, kan sulandırıcı ve folikasit verdi.
Teşekkür ederim.Gonapeptyl de çatlatma iğnesi . Değişik bi tedavi protokolü sanırım. Keşke kontrolünüzde sorsaydınız içiniz rahat ederdi. Çatlatmama iğnesi kullanılmayan hasta görmediğim için maalesef benim de bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?