Tüp bebek hemşiresiyim

Merhaba. Maalesef düşük bunun sağlıklı olup olmadığını doktorunuz takiple söyleyebilir ancak. Ama iyi bir ivme kazanmamış maalesef değer... kimyasal olabilir

Merhaba. Hayırlısı olsun inşallah
Kahverengi akıntılar normal . Aktif, yoğun, kırmızı kanama iyi değildir sadece

iyi günler size bişey sormak istiyorum.inşallah müsait olunca cevaplarsanız, çatlatma iğnesini vurduktan ne kadar sonra yumurtalar çatlamaya başlıyor?bide çatlatma iğnesi ateş yanma yapar mı?

iyi günler size bişey sormak istiyorum.inşallah müsait olunca cevaplarsanız, çatlatma iğnesini vurduktan ne kadar sonra yumurtalar çatlamaya başlıyor?bide çatlatma iğnesi ateş yanma yapar mı?
Merhaba

Yumurta 17-18 mm. ye kadar takıp edilir. Çatlatma iğnesinden 36-40 saat sonra yaklaşık çatlar

Yurtdışında nerede yaşıyorsunuz? Ben de Türk hekimlerine güvenemiyorum artık maalesef gittiğiniz kliniğin adını paylaşabilir misiniz?

Evet 7 8 hücreli embriyolar iyi oluyor. 4 hücreli olursa deneyin ama mutlaka. Ben 3 hücreli embriyoyla sağlıkla doğmuş büyümüş çocukda gördüm. Ziyarete gelmişlerdi hastaneye
Peki 3. gün embriyosu olup da hücre sayısı 10 dan fazla olanlar sıkıntılı mı olmuş oluyor
Benimde kafama takıldı.
7,8 ve 10 dan fazla dediler 3 embriyo için
Bilginiz var mı ?

transferden sonra 3.gün gonapeptly iğnesi verdi doktor? Neden acaba? Teşekkür

Peki 3. gün embriyosu olup da hücre sayısı 10 dan fazla olanlar sıkıntılı mı olmuş oluyor
Benimde kafama takıldı.
7,8 ve 10 dan fazla dediler 3 embriyo için
Bilginiz var mı ?
Evet hücre sayısının az olması kötü olduğu gibi çok bölünmesi de sağlıklı değil

Hayır 2 tane taze transfer yapıldı. sadece bir tane iğne yazmış. Dördüncü güne
Anladım. Belki ilişki ile de olma ihtimali için yapılyodur.
Bi fikrim yok açıkçası. Bizde sadece fazla yumurtası olan hastalarda çatlatma iğnesi olarak opu' dan önce kullanılıyordu

Yurtdışında nerede yaşıyorsunuz? Ben de Türk hekimlerine güvenemiyorum artık maalesef gittiğiniz kliniğin adını paylaşabilir misiniz?
Tabii ki Bruksel'in Jette diye bir ilcesinde. Uz Brussel diye tup bebek hastanesi var. Acilimi universite hastanesi olarak geciyor. Eylulde Turkiyede yaptirmayi dusunuyordum. Doktoruma gittim ve fikrim degisti. Insan boyle durumda parayi gozu gormuyor ama karsi taraf bazen bizi para olarak gorebiliyor sıkıntı orada basliyor. Cok memnunum hastanemde ve doktorumdan. Sperm dna testi ve yumurta genetik testi yaptiracagim. Eger oyle bir imkaniniz varsa tavsiye ederim bu hastaneyi Turkiyeden bir suru doktorun staj yaptigi hastene burasi.

Lupetta merhaba tüp bebek hemşiresi..yine ben testlerimden tut beta değerime kadar bir çok sorum oldu sana Allah razı olsun hepsini cevapladın
Tüp bebekle pozitif sonucu aldım çok şükür geçen hafta kese gördük bu hafta kalp atışı için gittik şükürki duydum fakat kesede başka hareket görüp alttan muayene ile tek yumurta ikizine hamile olduğumu öğrendim ama doktor riskli olduğunu söyledi sevinemedim bile merkezimdeki doktorum değil doktrorum birde merkezimin doktoruna mı gitsem diyorum hemşireyi aradım açmadı sizce farklı bir doktora görünmekte fayda varmıdır

Merhaba.
Gözünüz aydın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bu durumda tüp bebek doktorunuza değil de gebeliğiniz boyunca riskli gebelik doktoruna takip olmanız çok daha iyi olacaktır. Bi perinatolog bulun bence

Merhaba Lupetta :) 17 Haziran'da donmus 5bc tek embriyo transferi oldum.
8. Gün değerim 77
10. Gun değerim 234
12. Gün (bu farklı hastaneydi) 480 çıktı. Acaba sağlıklı bir gebelik mıdır? Ben 8. Günden 10. Güne artista olduğu gibi 3 katı artış bekledim sanırım Acaba farklı hastane olduğu için mi farkediyordur? 12. Gün embriyosu için 480 az mı

Merhaba. Hayırlısı olsun inşallah

İlk aşamalar için gayet güzel sonuçlar gelmiş. İnşallah hep böyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…