Merhaba. Maalesef düşük bunun sağlıklı olup olmadığını doktorunuz takiple söyleyebilir ancak. Ama iyi bir ivme kazanmamış maalesef değer... kimyasal olabilirMerhaba. Konu da açtım ama buradan size de danışmak istedim.
Transfer sonrası geç tutunma ile ilgili bilgi rica ediyorum.
Transfer günümün ertesi günü çok hafif, belli belirsiz bir adet sancısı yaşadım. Ertesi gün kesildi. 7. Güne kadar hiçbir şey yaşamadım. 7. gün adet günümdü. 7. Günde Standart derecede, adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Bu 8. gün de azalarak devam etti. Hatta oldum olacağım gibi hep kontrol ettim çamaşırımı. 1 damla çok açık, sarıya yakın kahverengi lekelenmem oldu. Sonra kesildi. Birdaha herhangi bir ağrı ya da lekelenme yaşamadım. 9.Gün test günümdü. Değerim 20 çıktı. Doktorum değer az, 50 üzeri bekliyoruz bu günlerde ama takip edeceğiz dedi. 11.Gün değerim 30 çıktı. Yüzde 50 artış. Bugün 12.Günüm. Değer düşük, artış beklenenin altında. Tek umudum tutunma 7.Gün yaşadığım ağrı esnasında olmuş olabilirmi. Kan değerlerim de yeni yeni artıyor olabilirmi. Ben ne yaşıyorum?!
Merhaba. Beta hcg önemli olan. Progesteron ilaçlardan dolayı zaten yükselir çünküLupetta merhaba progesteron 27.17 çıktı transferimin 6. Günü gebeliğe işaret olabilir mi yanıtlarsanız sevinirimmm
Merhaba. Hayırlısı olsun inşallahMerhabalar benimde bir sorum olucaktı. 14 haziranda 5.gün embriyosu transfer oldum. Bugun 8. Günüm idrar testinde dün ve bugun pozitif gördüm. Fakat dün kahverengi lekelenmem başladı bugunde az az devam ediyor bu normal bir durum mu panik yapmalımıyım
Merhabaiyi günler size bişey sormak istiyorum.inşallah müsait olunca cevaplarsanız, çatlatma iğnesini vurduktan ne kadar sonra yumurtalar çatlamaya başlıyor?bide çatlatma iğnesi ateş yanma yapar mı?
Peki ben iki tane çatlatma iğnesi vuruldum bu süre kısalır mı? Çok teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba
Yumurta 17-18 mm. ye kadar takıp edilir. Çatlatma iğnesinden 36-40 saat sonra yaklaşık çatlar
Yurtdışında nerede yaşıyorsunuz? Ben de Türk hekimlerine güvenemiyorum artık maalesefBebeginiz olmus Allah bagislasin size hayirli evlat etsin insallah darisi basimiza insallah❤❤❤❤. Dayanamadim bende bir soru soracagim. Yurtdisi anlasmali tup bebek hastaneleri varmi? Yurtdisinda yasiyorum 5 defa denedim dunde 6.yi denedim tutmamasi halinde Turkiyede deneyecegim buradaki saglik sigortam anlasmali hastanelerde tedaviyi karsilayacagini soyledi. Sizin fikrinizi merak ettim.
Rica ederimPeki ben iki tane çatlatma iğnesi vuruldum bu süre kısalır mı? Çok teşekkür ederim cevabınız için
Peki 3. gün embriyosu olup da hücre sayısı 10 dan fazla olanlar sıkıntılı mı olmuş oluyorEvet 7 8 hücreli embriyolar iyi oluyor. 4 hücreli olursa deneyin ama mutlaka. Ben 3 hücreli embriyoyla sağlıkla doğmuş büyümüş çocukda gördüm. Ziyarete gelmişlerdi hastaneye
Evet hücre sayısının az olması kötü olduğu gibi çok bölünmesi de sağlıklı değilPeki 3. gün embriyosu olup da hücre sayısı 10 dan fazla olanlar sıkıntılı mı olmuş oluyor
Benimde kafama takıldı.
7,8 ve 10 dan fazla dediler 3 embriyo için
Bilginiz var mı ?
Merhaba. Bizde böyle bir uygulama yoktu. Dondurulmuş transfer mi yapıldı?transferden sonra 3.gün gonapeptly iğnesi verdi doktor? Neden acaba? Teşekkür
Hayır 2 tane taze transfer yapıldı. sadece bir tane iğne yazmış. Dördüncü güneMerhaba. Bizde böyle bir uygulama yoktu. Dondurulmuş transfer mi yapıldı?
Anladım. Belki ilişki ile de olma ihtimali için yapılyodur.Hayır 2 tane taze transfer yapıldı. sadece bir tane iğne yazmış. Dördüncü güne
Tabii ki Bruksel'in Jette diye bir ilcesinde. Uz Brussel diye tup bebek hastanesi var. Acilimi universite hastanesi olarak geciyor. Eylulde Turkiyede yaptirmayi dusunuyordum. Doktoruma gittim ve fikrim degisti. Insan boyle durumda parayi gozu gormuyor ama karsi taraf bazen bizi para olarak gorebiliyor sıkıntı orada basliyor. Cok memnunum hastanemde ve doktorumdan. Sperm dna testi ve yumurta genetik testi yaptiracagim. Eger oyle bir imkaniniz varsa tavsiye ederim bu hastaneyi Turkiyeden bir suru doktorun staj yaptigi hastene burasi.Yurtdışında nerede yaşıyorsunuz? Ben de Türk hekimlerine güvenemiyorum artık maalesefgittiğiniz kliniğin adını paylaşabilir misiniz?
Lupetta merhaba tüp bebek hemşiresi..yine ben testlerimden tut beta değerime kadar bir çok sorum oldu sana Allah razı olsun hepsini cevapladın
Tüp bebekle pozitif sonucu aldım çok şükür geçen hafta kese gördük bu hafta kalp atışı için gittik şükürki duydum fakat kesede başka hareket görüp alttan muayene ile tek yumurta ikizine hamile olduğumu öğrendim ama doktor riskli olduğunu söyledi sevinemedim bile merkezimdeki doktorum değil doktrorum birde merkezimin doktoruna mı gitsem diyorum hemşireyi aradım açmadı sizce farklı bir doktora görünmekte fayda varmıdır
Tamamdır haklısınız öyle yapayım çok teşekkürlerMerhaba.
Gözünüz aydıninşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bu durumda tüp bebek doktorunuza değil de gebeliğiniz boyunca riskli gebelik doktoruna takip olmanız çok daha iyi olacaktır. Bi perinatolog bulun bence
MerhabaLupetta :) 17 Haziran'da donmus 5bc tek embriyo transferi oldum.
8. Gün değerim 77
10. Gun değerim 234
12. Gün (bu farklı hastaneydi) 480 çıktı. Acaba sağlıklı bir gebelik mıdır? Ben 8. Günden 10. Güne artista olduğu gibi 3 katı artış bekledim sanırımAcaba farklı hastane olduğu için mi farkediyordur? 12. Gün embriyosu için 480 az mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?