Tüp bebek hemşiresiyim

Çok teşekkür ederim

Merhaba adetin 3. Günü iğnelere başladım. 10. Gün yani dün opu işlemi yapıldı. Perşembe gece 12.30 da üç tane çatlatma iğnesi oldum. Cuma sabah 35 saat 40. Dakikada opu yapıldı. 40 dakika geç aldı beni. Ve gelişen dört folükülde yumurta bulunamadı dedi. Geç aldığınız için olmuş mudur dediğimde 34. Saat alsak da bilemezdik dedi. İğneler tam zamanında yaptım. Herşey normal ilerledi. Neden yumurta bulunamadığını tam olarak açıklayamadı. Bu ilk denememizdi. Çok üzüldüm emekler boşa gitti. Neden yumurta bulunamaz sizce hepsinin boyutu da 17mm ve civarıydı.

Merhaba. Geç alındığınız için çatlamadıysa eğer foliküllerin içi boş çıkmıştır. Maalesef bu şekilde olabiliyor. Yumurta kesecikleri büyüse de içleri boş olabiliyor.

Ben farklı bişey soracam hamile kalmak isteyenler için önerdiğiniz şeyler var mı
Mesala ilişkiden önce türk kahvesi içmek sperm hareketliliğini etkiliyor diyorlar doğru mu? Ve başka şeyler de var mı

Yumurta rezervim bitmiş olabilir diye düşünüyorum. bekarken dondurulmuş 6 yumurtaya dölleme yapıldı ve biri çözülürken bozulmuş diğeri de döllenme olmamış. Dört yumurta da iyi kalitede döllendi dediler. 5. gün beklemeli mi yoksa hiç risk almayıp 3. Günden iki tane transfer yapıp diğer iki embriyo dondurulmalı mı sizce yaş 40

Bunu embriyologlar güzel ayarlıyorlar zaten. 3. gün ve 5. gün ikisini de yaparlar muhtemelen. Her yerin sistemi farklı oluyor bildiğim kadarıyla. Mesela bazı merkezler her embriyoyu 5.güne bekletiyorlar. Olmazsa transfer etmiyorlar bile. Böyle bi sistemleri yoksa dediğiniz gibi 2 tane 3.gün embriyo denemeniz çok güzel olur bence

Mrb hemşire hanım. Dondurulmuş embriyo transferi olmak istiyorum. Negatifin üzerine adet oldum ikinci adetle nasıl başlıyor tekrar transfer işlemi kısaca bilgi verir misiniz

Mrb hemşire hanım. Dondurulmuş embriyo transferi olmak istiyorum. Negatifin üzerine adet oldum ikinci adetle nasıl başlıyor tekrar transfer işlemi kısaca bilgi verir misiniz
Merhaba. Adetin ikinci veya üçüncü günü başlıyor yine. Kan tahlili ve ultrason bakılıyor. Bir sorun yoksa ağızdan haplarla rahim içi kalınlaştırılıyor. Yaklaşık 10 15 günlük bir süreç. Rahim duvarı 8 mm civarına geldiğinde transfer için uygun oluyor

Merhabalar, benim 3 basarisiz tup bebek seruvenim var ve doktorum genetige yonlendirdi, sonucum cikti ama yorumlama yapamiyorum, yardimci olur musunuz gondersem?

Merhaba transferin 7. Günü b hcg değerim 33 10.gun 132 13. Gün 576 16.gun 3529 sizce dış gebelik mi
Yok artık kese görünecek neredeyse ultrasona ne zamana gireceksiniz? Dış gebelik değeri böyle sağlıklı artış göstermez. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Merhaba Lupetta ..
Size tekrar bişey sormak istiyorum 6+5 haftalık hamileyim 2 gün önce kalp atışı için gittik duyamadık 2 gün sonra tekrar gel dedi bugün gittik bebek biraz daha gelişmiş ama kalp atışını yine duyamadık kalbinin şurada geliştiğini düşünüyorum dedi ama net bişey demedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Acaba normal mi? Ben donduruşmuş 5. Gün embriyosu ile hamile kaldim.

Merhaba. 6. haftadan başlayarak 7-8 haftalıkken duyulması lazım. Bir daha bakıldığında net bir şey söyleyebilir doktorunuz

Yok artık kese görünecek neredeyse ultrasona ne zamana gireceksiniz? Dış gebelik değeri böyle sağlıklı artış göstermez. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ya inşallah dediğiniz gibidir birden bukadar hızlı ve çok yükselmesi tedirgin etti beni maalesef iki ihtimal geliyor aklıma çoğul gebelik ya da dış gebelik bugün doktoru bulabilirsem muayene olucam inşallah

Ya inşallah dediğiniz gibidir birden bukadar hızlı ve çok yükselmesi tedirgin etti beni maalesef iki ihtimal geliyor aklıma çoğul gebelik ya da dış gebelik bugün doktoru bulabilirsem muayene olucam inşallah
Yok dış gebelik ihtimalini eleyebilirsiniz hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…