Çok teşekkür ederimRica ederin
O değişir kişiden kişiye göre. Biraz uzaması sorun değil merak etmeyin. Tabiki anormal bi durum fark ederseniz yine kontrole gidin. Bir sonraki adet döngünüz sizin normal adetiniz olacağı için o normal geçecektir muhtemelen ama bu aşamada biraz anormallik olması normal
Merhaba. Geç alındığınız için çatlamadıysa eğer foliküllerin içi boş çıkmıştır. Maalesef bu şekilde olabiliyor. Yumurta kesecikleri büyüse de içleri boş olabiliyor.Merhaba adetin 3. Günü iğnelere başladım. 10. Gün yani dün opu işlemi yapıldı. Perşembe gece 12.30 da üç tane çatlatma iğnesi oldum. Cuma sabah 35 saat 40. Dakikada opu yapıldı. 40 dakika geç aldı beni. Ve gelişen dört folükülde yumurta bulunamadı dedi. Geç aldığınız için olmuş mudur dediğimde 34. Saat alsak da bilemezdik dedi. İğneler tam zamanında yaptım. Herşey normal ilerledi. Neden yumurta bulunamadığını tam olarak açıklayamadı. Bu ilk denememizdi. Çok üzüldüm emekler boşa gitti. Neden yumurta bulunamaz sizce hepsinin boyutu da 17mm ve civarıydı.
Ben farklı bişey soracam hamile kalmak isteyenler için önerdiğiniz şeyler var mıSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Maalesef bi bilgim yok bu konudaBen farklı bişey soracam hamile kalmak isteyenler için önerdiğiniz şeyler var mı
Mesala ilişkiden önce türk kahvesi içmek sperm hareketliliğini etkiliyor diyorlar doğru mu? Ve başka şeyler de var mı
Yumurta rezervim bitmiş olabilir diye düşünüyorum. bekarken dondurulmuş 6 yumurtaya dölleme yapıldı ve biri çözülürken bozulmuş diğeri de döllenme olmamış. Dört yumurta da iyi kalitede döllendi dediler. 5. gün beklemeli mi yoksa hiç risk almayıp 3. Günden iki tane transfer yapıp diğer iki embriyo dondurulmalı mı sizce yaş 40
Bunu embriyologlar güzel ayarlıyorlar zaten. 3. gün ve 5. gün ikisini de yaparlar muhtemelen. Her yerin sistemi farklı oluyor bildiğim kadarıyla. Mesela bazı merkezler her embriyoyu 5.güne bekletiyorlar. Olmazsa transfer etmiyorlar bile. Böyle bi sistemleri yoksa dediğiniz gibi 2 tane 3.gün embriyo denemeniz çok güzel olur bence
Merhaba. Adetin ikinci veya üçüncü günü başlıyor yine. Kan tahlili ve ultrason bakılıyor. Bir sorun yoksa ağızdan haplarla rahim içi kalınlaştırılıyor. Yaklaşık 10 15 günlük bir süreç. Rahim duvarı 8 mm civarına geldiğinde transfer için uygun oluyorMrb hemşire hanım. Dondurulmuş embriyo transferi olmak istiyorum. Negatifin üzerine adet oldum ikinci adetle nasıl başlıyor tekrar transfer işlemi kısaca bilgi verir misiniz
Yok artık kese görünecek neredeyseMerhaba transferin 7. Günü b hcg değerim 33 10.gun 132 13. Gün 576 16.gun 3529 sizce dış gebelik mi
Merhaba. Tabiki anladığım bir şeyse gönderin banaMerhabalar, benim 3 basarisiz tup bebek seruvenim var ve doktorum genetige yonlendirdi, sonucum cikti ama yorumlama yapamiyorum, yardimci olur musunuz gondersem?
Merhaba. 6. haftadan başlayarak 7-8 haftalıkken duyulması lazım. Bir daha bakıldığında net bir şey söyleyebilir doktorunuzMerhabaLupetta ..
Size tekrar bişey sormak istiyorum 6+5 haftalık hamileyim 2 gün önce kalp atışı için gittik duyamadık 2 gün sonra tekrar gel dedi bugün gittik bebek biraz daha gelişmiş ama kalp atışını yine duyamadık kalbinin şurada geliştiğini düşünüyorum dedi ama net bişey demedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı. Acaba normal mi? Ben donduruşmuş 5. Gün embriyosu ile hamile kaldim.
Ya inşallah dediğiniz gibidir birden bukadar hızlı ve çok yükselmesi tedirgin etti beni maalesef iki ihtimal geliyor aklıma çoğul gebelik ya da dış gebelik bugün doktoru bulabilirsem muayene olucam inşallahYok artık kese görünecek neredeyseultrasona ne zamana gireceksiniz? Dış gebelik değeri böyle sağlıklı artış göstermez. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Peki böyle olup 7. Haftada duyulma imkanı olur mu böyle hastalarınızda yaşadığınız bişey var mı?Merhaba. 6. haftadan başlayarak 7-8 haftalıkken duyulması lazım. Bir daha bakıldığında net bir şey söyleyebilir doktorunuz
Yok dış gebelik ihtimalini eleyebilirsinizYa inşallah dediğiniz gibidir birden bukadar hızlı ve çok yükselmesi tedirgin etti beni maalesef iki ihtimal geliyor aklıma çoğul gebelik ya da dış gebelik bugün doktoru bulabilirsem muayene olucam inşallah
8. haftaya kadar bekler doktorunuz. 8.haftada olmalı artıkPeki böyle olup 7. Haftada duyulma imkanı olur mu böyle hastalarınızda yaşadığınız bişey var mı?
Çok teşekkürlerYok dış gebelik ihtimalini eleyebilirsinizhayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?