- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Merhaba hemşire hanım benimde bir sorum olacak benim 11 yumurtam toplamdı sadece 2 tane 3. Gün embriyosu donduruldu transfer olmak için beklemedeyim fakat bana embriyolarım hakkında kalite söylenmedi ve beni endişelendiren bu sabah doktorum aradı tekrar yumurtalamak için tedaviye başlayaım dedi fakat benim 2 tane 3. Gün embriym var dedim transfer etmek istiyorum dedim doktorum tekrar yumurta tedavisi deyince şüphelendim acaba 3. Gün embriyolarım ümit vermiyorlarmı ?Selam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
2 tane 3. Gün embriyosu olduğu için yetersizmi gördü doktor acaba ? 3. Gün embriyoları ümit vermiyormu acabaMerhaba hemşire hanım benimde bir sorum olacak benim 11 yumurtam toplamdı sadece 2 tane 3. Gün embriyosu donduruldu transfer olmak için beklemedeyim fakat bana embriyolarım hakkında kalite söylenmedi ve beni endişelendiren bu sabah doktorum aradı tekrar yumurtalamak için tedaviye başlayaım dedi fakat benim 2 tane 3. Gün embriym var dedim transfer etmek istiyorum dedim doktorum tekrar yumurta tedavisi deyince şüphelendim acaba 3. Gün embriyolarım ümit vermiyorlarmı ?
Merhaba. Öyle uzun uzadıya rapor verilemiyor genelde ama tedavi olacağınız yerle konuşursanız ancak onlar size net cevap verirler . Her yer aynı değil çünküMerhaba benimde size bir sorum olacaktı. Tüp bebek tedavisi süresince rapor veriliyor mu acaba, şehir dışında tedavi olmam gerekiyor fakat çalışıyorum yıllık iznim de kısıtlı bu konu kafama çok takılıyor, benim gibi çalışanlara rapor veriyor mu çalıştığınız kurum veya verildiğini duydunuz mu
Merhaba hemşire hanım benimde bir sorum olacak benim 11 yumurtam toplamdı sadece 2 tane 3. Gün embriyosu donduruldu transfer olmak için beklemedeyim fakat bana embriyolarım hakkında kalite söylenmedi ve beni endişelendiren bu sabah doktorum aradı tekrar yumurtalamak için tedaviye başlayaım dedi fakat benim 2 tane 3. Gün embriym var dedim transfer etmek istiyorum dedim doktorum tekrar yumurta tedavisi deyince şüphelendim acaba 3. Gün embriyolarım ümit vermiyorlarmı ?
Gebelik adına soruların çoğunu cevaplar nitelikte bulup size bir soru sormak istiyorm. Dün düşük yaptım bn. Daha çok yeniydi diye adetle kanama şeklinde atıyorum dışarı. Sizce kanama ne kdr sürer. Ve hemen korunmadan devam etmek doğru muSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
MerhabaGebelik adına soruların çoğunu cevaplar nitelikte bulup size bir soru sormak istiyorm. Dün düşük yaptım bn. Daha çok yeniydi diye adetle kanama şeklinde atıyorum dışarı. Sizce kanama ne kdr sürer. Ve hemen korunmadan devam etmek doğru mu
Merhaba,Selam kızlar.
Ben sormuştum prognaf içme demişlerdi ama bir seferden bir şey olmaz, çok kuvvetli bir ilaç bence sende 2 kere içme, bende de transferden beri dikkat dağınıklığı inanılmaz, içeri gidiyorum ne yapacağımı unutuyorum. Aklımız çok dolu herhalde ondan mı yoksa ilaçların sersemliği mi bilemiyorum.Ben dün prognaf ilacımı sabah içerken yanlışlıkla akşam ilacımı da almışım aynı anda transfer den beri bi dikkat dağınıklığım var akşam dozumu içmedim o yüzden bişey olur mu acaba yasizleri burada görmek çok güzel kendi hemşiremi de çok seviyorum çoğu kez doktorlardan daha çok sizlerle iletişimdeyiz Rabbim hepinize güç kuvvet versin
Merhaba. Evet ilaçlardan olabiliyorMerhaba,
Bulunmaz bir şey şu an. Ben transferimin 7.günündeyim. 30 mayıstan beri estrofem kullanıyorum şu an 4 oral 4 vajinal. Ve ekstra ilaçlarımda var. Mide ağrısı ve bulantım var çok. İlaçlar mı yapıyor sizce?
Merhaba tüp bebek kimlere yapılıyor bilgi verirmisinizSelam kızlar.
Çok teşekkür ederimMerhaba ne guzel başlık acmissiniz
6.transferimi oldum 4 gun once..Biliyorum belirti aramak yanlis ama hic yok yaa..ille de az da olsa belirti olmasi gerekmez mi
Merhana. 1 yıl korunmasız ilişki sonucu gebelik oluşmamışsa, sperm ya da yumurta problemi varsa önerilirMerhaba tüp bebek kimlere yapılıyor bilgi verirmisiniz
Ama kendi doktorum ara vermene gerek yok dedi. Çünkü ben kürtaj falan olmadim. Çok yeni bir gebelik olduğu için kanama şeklinde düşük yaşadım. Üstelik burda çoğu kişi düşükten hemen sonra ki ay hamile kalmış.Merhaba
Geçmiş olsun öncelikle. Normalden birkaç gün uzun sürebilir merak etmeyin bence 1 ya da 2 ay ara verin en az
Kesinlikle size bağlı bu. Psikolojik olarak hazır olmak fiziksel olarak hazır olmaktan bile daha önemlidir bazen. Öyle olacağına inanıyorsanız, hazırsanız olabilirAma kendi doktorum ara vermene gerek yok dedi. Çünkü ben kürtaj falan olmadim. Çok yeni bir gebelik olduğu için kanama şeklinde düşük yaşadım. Üstelik burda çoğu kişi düşükten hemen sonra ki ay hamile kalmış.
Öyle tabi. Ama dedim ya üzülmedim ben pek. Umut oldu aksine bende. İlk gebeliğim zor olunca, bunun hemen olması sevindirdiKesinlikle size bağlı bu. Psikolojik olarak hazır olmak fiziksel olarak hazır olmaktan bile daha önemlidir bazen. Öyle olacağına inanıyorsanız, hazırsanız olabilir
Peki inostrol folik asit iyi mi sizce . Onunla hamile kalan olmuş mudurKesinlikle size bağlı bu. Psikolojik olarak hazır olmak fiziksel olarak hazır olmaktan bile daha önemlidir bazen. Öyle olacağına inanıyorsanız, hazırsanız olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?