Tüp bebek hemşiresiyim

Merhaba benimde size bir sorum olacaktı. Tüp bebek tedavisi süresince rapor veriliyor mu acaba, şehir dışında tedavi olmam gerekiyor fakat çalışıyorum yıllık iznim de kısıtlı bu konu kafama çok takılıyor, benim gibi çalışanlara rapor veriyor mu çalıştığınız kurum veya verildiğini duydunuz mu

Merhaba hemşire hanım benimde bir sorum olacak benim 11 yumurtam toplamdı sadece 2 tane 3. Gün embriyosu donduruldu transfer olmak için beklemedeyim fakat bana embriyolarım hakkında kalite söylenmedi ve beni endişelendiren bu sabah doktorum aradı tekrar yumurtalamak için tedaviye başlayaım dedi fakat benim 2 tane 3. Gün embriym var dedim transfer etmek istiyorum dedim doktorum tekrar yumurta tedavisi deyince şüphelendim acaba 3. Gün embriyolarım ümit vermiyorlarmı ?

2 tane 3. Gün embriyosu olduğu için yetersizmi gördü doktor acaba ? 3. Gün embriyoları ümit vermiyormu acaba

Merhaba. Öyle uzun uzadıya rapor verilemiyor genelde ama tedavi olacağınız yerle konuşursanız ancak onlar size net cevap verirler . Her yer aynı değil çünkü

Merhaba. Kaliteleri iyiyse bence de öncelikle transferi düşünebilirsiniz. Öncelikle kalitelerini öğrenin bence

Benimde yarın yumurta toplanacak. 3yumurtam var. 18 19 25mm. Umarım hersey yolunda gider.

Gebelik adına soruların çoğunu cevaplar nitelikte bulup size bir soru sormak istiyorm. Dün düşük yaptım bn. Daha çok yeniydi diye adetle kanama şeklinde atıyorum dışarı. Sizce kanama ne kdr sürer. Ve hemen korunmadan devam etmek doğru mu

Merhaba
Geçmiş olsun öncelikle. Normalden birkaç gün uzun sürebilir merak etmeyin bence 1 ya da 2 ay ara verin en az

Merhaba,
Bulunmaz bir şey şu an. Ben transferimin 7.günündeyim. 30 mayıstan beri estrofem kullanıyorum şu an 4 oral 4 vajinal. Ve ekstra ilaçlarımda var. Mide ağrısı ve bulantım var çok. İlaçlar mı yapıyor sizce?

Ben sormuştum prognaf içme demişlerdi ama bir seferden bir şey olmaz, çok kuvvetli bir ilaç bence sende 2 kere içme, bende de transferden beri dikkat dağınıklığı inanılmaz, içeri gidiyorum ne yapacağımı unutuyorum. Aklımız çok dolu herhalde ondan mı yoksa ilaçların sersemliği mi bilemiyorum.

Merhaba. Evet ilaçlardan olabiliyor

Merhaba ne guzel başlık acmissiniz

6.transferimi oldum 4 gun once..Biliyorum belirti aramak yanlis ama hic yok yaa..ille de az da olsa belirti olmasi gerekmez mi

Merhaba tüp bebek kimlere yapılıyor bilgi verirmisiniz

Merhaba
Geçmiş olsun öncelikle. Normalden birkaç gün uzun sürebilir merak etmeyin bence 1 ya da 2 ay ara verin en az
Ama kendi doktorum ara vermene gerek yok dedi. Çünkü ben kürtaj falan olmadim. Çok yeni bir gebelik olduğu için kanama şeklinde düşük yaşadım. Üstelik burda çoğu kişi düşükten hemen sonra ki ay hamile kalmış.

Kesinlikle size bağlı bu. Psikolojik olarak hazır olmak fiziksel olarak hazır olmaktan bile daha önemlidir bazen. Öyle olacağına inanıyorsanız, hazırsanız olabilir

Kesinlikle size bağlı bu. Psikolojik olarak hazır olmak fiziksel olarak hazır olmaktan bile daha önemlidir bazen. Öyle olacağına inanıyorsanız, hazırsanız olabilir
Öyle tabi. Ama dedim ya üzülmedim ben pek. Umut oldu aksine bende. İlk gebeliğim zor olunca, bunun hemen olması sevindirdi

Peki inostrol folik asit iyi mi sizce . Onunla hamile kalan olmuş mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…