Tüp bebek hemşiresiyim

Selamlar Lupetta , sizce aşıların yumurta sayısına etkisi olmuş mudur? ben Eylül ve Ekim'de toplam iki doz olmak üzere biontech aşımı hiç tereddütsüz oldum ama o zamandan beri yumurtam sayım inanılmaz düştü. Doktorum da çok şaşırdı. Aslında yurtdışı kaynaklarda da Türkiye'de de doktorlar hiç etkisi olmadığını söylüyor ama benim gb yumurta sayısının düştüğünü söyleyen kadınlar da var. Siz çalıştığınız klinikte böyle bir durum gözlemlediniz mi? Daha da önemlisi eğer aşı etkisiyse geçici olabilir mi, 8 ay oldu gerçi son dozu olalı ama bi umut soruyorum

Size birkaç sorum var . Siz tedavinizde cetrotide iğne mi kullandınız tarlusal hap mı ?
Beraber tedavi olduğumuz bir bayanda aynı şeyi yaşadı da . Son kontrolde 6 7 tane yumurta saymışlardı opuda 1 tane toplandı . Ben cetrotide kullanmadığı için erken çatladığını düşünüyorum .

Merhaba. Maalesef aşı öncesi sonrası gözlemleme şansı ancak çok büyük bi grupta ve uzun zamanda yapılır. Benim çalıştığım yer küçük bi merkezdi ve böyle bişey duymadım

Merhaba. Maalesef aşı öncesi sonrası gözlemleme şansı ancak çok büyük bi grupta ve uzun zamanda yapılır. Benim çalıştığım yer küçük bi merkezdi ve böyle bişey duymadım
Umarım geçici bir durumdur. Çok teşekkürler yanıtınız için

Birşey daha sormak istiyorum bugün keseyi gördüm çok şükür ama Dr. Yine de temkinli yaklaştı daha canlı olup olmadığını bilmiyoruz dedi haftaya gün verdi kalp atışları için kaç haftalik diye sordum 4+3 dedi son adetimin ilk günü 19 Mayıs nasıl hesaplanıyor acaba pek anlamadım ve verdiğiniz cevaplar icin teşekkür ederim

Cetrodite iğne kullandım. Hatay sıcak memleket belki de ilaçlar soğuk zincire uygun saklanmadı diye düşünüyorum

Cetrodite iğne kullandım. Hatay sıcak memleket belki de ilaçlar soğuk zincire uygun saklanmadı diye düşünüyorum
Belki de ...
Nasip böyleymiş elbette bunda da bizim bilmediğimiz bir hayır vardır ama insan üzülüyor haklı olarak. Ben de o ablaya bizzat şahit olduğum için acaba tarlusal mı kullandınız diye merak ettim.

Son adetinize göre hesaplanıyor rica ederim

Yumurtalar iyi kalitede çözündü. Cumartesi günü sabah döllenmiş üç embriyo vardı. Bugün ise 2 embriyo kaldığını ve 3 hücreli olduğu söylendi. Eğer dört hücreli olursa transfer yapacaklarmış.
Hücre sayısı az ise Embriyonun tutunma olasılığı düşük oluyor sanırım. İptal mi etsek acaba

Evet 7 8 hücreli embriyolar iyi oluyor. 4 hücreli olursa deneyin ama mutlaka. Ben 3 hücreli embriyoyla sağlıkla doğmuş büyümüş çocukda gördüm. Ziyarete gelmişlerdi hastaneye

Merhaba ben dondurulmus iki adet embriyo transfer olmuştu. İlk değerim 40 ikinci değerim 23 gelmişti. Ayin 16 sında ilaçları bıraktım şuan daha regl olmadım. Ama belim o kadar ağrıyo ki yürümemi bile etkiliyor. İgneleri biraktigim icin olabilir mi oksapar ve progestan kullanmıştım

Merhaba. Bu tür ilaç kullanımları sonrasında geçici şikayetler oluşabilir

Merhaba. Konu da açtım ama buradan size de danışmak istedim.
Transfer sonrası geç tutunma ile ilgili bilgi rica ediyorum.
Transfer günümün ertesi günü çok hafif, belli belirsiz bir adet sancısı yaşadım. Ertesi gün kesildi. 7. Güne kadar hiçbir şey yaşamadım. 7. gün adet günümdü. 7. Günde Standart derecede, adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Bu 8. gün de azalarak devam etti. Hatta oldum olacağım gibi hep kontrol ettim çamaşırımı. 1 damla çok açık, sarıya yakın kahverengi lekelenmem oldu. Sonra kesildi. Birdaha herhangi bir ağrı ya da lekelenme yaşamadım. 9.Gün test günümdü. Değerim 20 çıktı. Doktorum değer az, 50 üzeri bekliyoruz bu günlerde ama takip edeceğiz dedi. 11.Gün değerim 30 çıktı. Yüzde 50 artış. Bugün 12.Günüm. Değer düşük, artış beklenenin altında. Tek umudum tutunma 7.Gün yaşadığım ağrı esnasında olmuş olabilirmi. Kan değerlerim de yeni yeni artıyor olabilirmi. Ben ne yaşıyorum?!

Merhabalar benimde bir sorum olucaktı. 14 haziranda 5.gün embriyosu transfer oldum. Bugun 8. Günüm idrar testinde dün ve bugun pozitif gördüm. Fakat dün kahverengi lekelenmem başladı bugunde az az devam ediyor bu normal bir durum mu panik yapmalımıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…