- 18 Mayıs 2021
- 759
- 405
- 53
Peki böyle olup 7. Haftada duyulma imkanı olur mu böyle hastalarınızda yaşadığınız bişey var mıMerhaba. 6. haftadan başlayarak 7-8 haftalıkken duyulması lazım. Bir daha bakıldığında net bir şey söyleyebilir doktorunuz
Teşekkür ederim8. haftaya kadar bekler doktorunuz. 8.haftada olmalı artık
Size birkaç sorum var . Siz tedavinizde cetrotide iğne mi kullandınız tarlusal hap mı ?Merhaba adetin 3. Günü iğnelere başladım. 10. Gün yani dün opu işlemi yapıldı. Perşembe gece 12.30 da üç tane çatlatma iğnesi oldum. Cuma sabah 35 saat 40. Dakikada opu yapıldı. 40 dakika geç aldı beni. Ve gelişen dört folükülde yumurta bulunamadı dedi. Geç aldığınız için olmuş mudur dediğimde 34. Saat alsak da bilemezdik dedi. İğneler tam zamanında yaptım. Herşey normal ilerledi. Neden yumurta bulunamadığını tam olarak açıklayamadı. Bu ilk denememizdi. Çok üzüldüm emekler boşa gitti. Neden yumurta bulunamaz sizce hepsinin boyutu da 17mm ve civarıydı.
Merhaba. Maalesef aşı öncesi sonrası gözlemleme şansı ancak çok büyük bi grupta ve uzun zamanda yapılır. Benim çalıştığım yer küçük bi merkezdi ve böyle bişey duymadımSelamlarLupetta , sizce aşıların yumurta sayısına etkisi olmuş mudur? ben Eylül ve Ekim'de toplam iki doz olmak üzere biontech aşımı hiç tereddütsüz oldum ama o zamandan beri yumurtam sayım inanılmaz düştü. Doktorum da çok şaşırdı. Aslında yurtdışı kaynaklarda da Türkiye'de de doktorlar hiç etkisi olmadığını söylüyor ama benim gb yumurta sayısının düştüğünü söyleyen kadınlar da var. Siz çalıştığınız klinikte böyle bir durum gözlemlediniz mi? Daha da önemlisi eğer aşı etkisiyse geçici olabilir mi, 8 ay oldu gerçi son dozu olalı ama bi umut soruyorum
Umarım geçici bir durumdur. Çok teşekkürler yanıtınız içinMerhaba. Maalesef aşı öncesi sonrası gözlemleme şansı ancak çok büyük bi grupta ve uzun zamanda yapılır. Benim çalıştığım yer küçük bi merkezdi ve böyle bişey duymadım
Cetrodite iğne kullandım. Hatay sıcak memleket belki de ilaçlar soğuk zincire uygun saklanmadı diye düşünüyorumSize birkaç sorum var . Siz tedavinizde cetrotide iğne mi kullandınız tarlusal hap mı ?
Beraber tedavi olduğumuz bir bayanda aynı şeyi yaşadı da . Son kontrolde 6 7 tane yumurta saymışlardı opuda 1 tane toplandı . Ben cetrotide kullanmadığı için erken çatladığını düşünüyorum .
Belki de ...Cetrodite iğne kullandım. Hatay sıcak memleket belki de ilaçlar soğuk zincire uygun saklanmadı diye düşünüyorum
Son adetinize göre hesaplanıyorBirşey daha sormak istiyorum bugün keseyi gördüm çok şükür ama Dr. Yine de temkinli yaklaştı daha canlı olup olmadığını bilmiyoruz dedi haftaya gün verdi kalp atışları için kaç haftalik diye sordum 4+3 dedi son adetimin ilk günü 19 Mayıs nasıl hesaplanıyor acaba pek anlamadım ve verdiğiniz cevaplar icin teşekkür ederim
Onu anladım fakat tam olarak nasıl hesaplanıyor bilginiz varsa açıklarsanız sevinirimSon adetinize göre hesaplanıyorrica ederim
Son adet tarihinizden itibaren günleri sayacaksınızOnu anladım fakat tam olarak nasıl hesaplanıyor bilginiz varsa açıklarsanız sevinirim
Teşekkürler:)Son adet tarihinizden itibaren günleri sayacaksınız
Yumurtalar iyi kalitede çözündü. Cumartesi günü sabah döllenmiş üç embriyo vardı. Bugün ise 2 embriyo kaldığını ve 3 hücreli olduğu söylendi. Eğer dört hücreli olursa transfer yapacaklarmış.
Hücre sayısı az ise Embriyonun tutunma olasılığı düşük oluyor sanırım. İptal mi etsek acaba
5 ve 4 hücreli oldular :) ve transfer yapıldıEvet 7 8 hücreli embriyolar iyi oluyor. 4 hücreli olursa deneyin ama mutlaka. Ben 3 hücreli embriyoyla sağlıkla doğmuş büyümüş çocukda gördüm. Ziyarete gelmişlerdi hastaneye
Merhaba. Bu tür ilaç kullanımları sonrasında geçici şikayetler oluşabilirMerhaba ben dondurulmus iki adet embriyo transfer olmuştu. İlk değerim 40 ikinci değerim 23 gelmişti. Ayin 16 sında ilaçları bıraktım şuan daha regl olmadım. Ama belim o kadar ağrıyo ki yürümemi bile etkiliyor. İgneleri biraktigim icin olabilir mi oksapar ve progestan kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?