Merhaba. En geç eylül gibi başlayacaksınız folik asite hemen başlayabilirsiniz. Gebelikten önce 2 ay kullanılması faydalı oluyor çünkü. Transfer için adette hazırlanılmaya başlanıyorMerhaba benim ilk denememde bir kızım oldu Allah’ın izniyle.4 adet dondurulmuş embriyom var transfer düşünüyorum transfer adetten önce yapılıyordu değil mi?tam hatırlayamıyorum o anki heyecanlaBirde folik asiti ne zaman kullanmaya başlamalıyım en geç eylül gibi transfer düşünüyorum
Merhaba. Hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaMerhaba tüp bebek hemşiresi
Malesef ilk tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı. Dün çok şiddetli baş ağrısı çektim, migren olunca dayanamayıp majezik içtim, transfer sonrası 8. Günümdü. Bugün kan testi verdim, sonuç negatif. İlaçları kes dedi doktor, ortalama ne zaman adet olurum ilaçları bırakınca? Bu durumu deneyimleyen arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?
Tup bebek icin degilde baska bisey soracaktim size, benim.bat 29 temmuz du ama 16 temmuzda adet oldum bugun ise pecete koydum bembeyaz duruyor neden acaba. Bide hsg ne zaman cekiliyor yarin arasam durumumu anlatsam bana gun verirler miSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
MerhabaTup bebek icin degilde baska bisey soracaktim size, benim.bat 29 temmuz du ama 16 temmuzda adet oldum bugun ise pecete koydum bembeyaz duruyor neden acaba. Bide hsg ne zaman cekiliyor yarin arasam durumumu anlatsam bana gun verirler mi
Teşekkür ederim peki yumurtlama döneminde kanama oluyor muMerhaba
İlk sorunuzu maalesef bilemeyeceğim ama Hsg adet bitimini takiben 2 3 gün içinde çekiliyor
Merhabalar,Selam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Mrb transferin 7.gunu kan verdm 7 çıktı 9gun 22 çıktı sizce değerim nasil 2 mebryo transfer oldumSelam kızlar.
MerhabalarSelam kızlar.
Merhabalar,
Agustosta ya da eylul ayinda tup bebek tedavisine baslicam ama bi kac sorum olucakti
- Opu’nun yaklasik kac gun sonra yapilacagi kisinin durumuna gore mi degisiyor? Ortalama kac gun suruyor ilaclar vs?
- Opudan sonra embriyolarin durumuna gore o ay hemen transfer yapiliyor mu?
- Genetik tarama istemem halinde transfer bir sonraki aya mi kaliyor?
Cevaplayabilirseniz cok sevinirim
Merhaba.Mrb transferin 7.gunu kan verdm 7 çıktı 9gun 22 çıktı sizce değerim nasil 2 mebryo transfer oldum
MerhabalarMerhabalar
Her şey çok iyi olmasına rağmen ilk denemem negatif oldu aşırı mutsuz ve karamsarım doktor sen gebe kalırsın net söylüyorum sadece bunda o denk geldi dedi sizce 2. Denemede tutma olasılığı var mı
Sürekli doktorun malesef gebe değilsin sözü gözümün önünde atlatamıyorum psikoloğa gitmeli miyim
Cok tesekkur ederimMerhaba
Evet yumurta büyüme süreci ilaca yanıt olarak herkeste farklı olduğu için ilaç kullanma süresi de buna bağlı olarak değişir . Ortalama 8-12 gün arası sürer. Uzayabilir kısalabilir.
Opu' dan sonra embriyonun tutunmasını veya sizin sağlığınızı etkileyecek herhangi bir durum yoksa hemen transfer yapılabilir.
Genetik testlerde hemen sonuç veren yöntemler de gelişti. Bu yöntem uygulanırsa hemen taze transfer yapılabilir. Yoksa bir veya iki adet dönemi ileriye atabilir transfer
Merhaba. Dondurulmuş transfer için dün estrofeme başladım. 29 temmuz kontrol 3 Ağustostada transfer demiştik ama bugün kardeşim covid çıktı. Bizde kalıyordu uzun zamandır. Ben şuan negatifim ama pozitife dönersem transfer erteleniyor mu
Merhaba. Dondurulmuş transfer için dün estrofeme başladım. 29 temmuz kontrol 3 Ağustostada transfer demiştik ama bugün kardeşim covid çıktı. Bizde kalıyordu uzun zamandır. Ben şuan negatifim ama pozitife dönersem transfer erteleniyor muSelam kızlar.
Merhaba. Bunu hastanenizle konuşmanız lazım. Geçmişolsun diyeyim inşallah bulaşmamıştırMerhaba. Dondurulmuş transfer için dün estrofeme başladım. 29 temmuz kontrol 3 Ağustostada transfer demiştik ama bugün kardeşim covid çıktı. Bizde kalıyordu uzun zamandır. Ben şuan negatifim ama pozitife dönersem transfer erteleniyor mu
Merhaba hemşire hanım. Size gerçekten merak ettiğim birşey soracağım. Şimdi ben 5. Gün dondurulmuş transfer oldum 2 tane. Ttansferden sonra 5. Günden beri hem erken gebelikte hem kaset testte çift çizgiyi görmeye başladım. Koyulaşarak da devam ediyor. Bugün 8. Günüm ve implantasyon yaşadım. Şimdi embriyo tutunmaya başladığı zaman olmuyor mu bu kanama? Yoksa beta artmaya devam ettikçe mi kanama oluyor? Ben buna tam anlam veremedim. Bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz beni? Teşekkür ederimSelam kızlar.
Merhaba. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba hemşire hanım. Size gerçekten merak ettiğim birşey soracağım. Şimdi ben 5. Gün dondurulmuş transfer oldum 2 tane. Ttansferden sonra 5. Günden beri hem erken gebelikte hem kaset testte çift çizgiyi görmeye başladım. Koyulaşarak da devam ediyor. Bugün 8. Günüm ve implantasyon yaşadım. Şimdi embriyo tutunmaya başladığı zaman olmuyor mu bu kanama? Yoksa beta artmaya devam ettikçe mi kanama oluyor? Ben buna tam anlam veremedim. Bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz beni? Teşekkür ederim
Teşekkür ederimMerhaba. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İmplantasyon kanaması olmayabilir. İlaçlardan vs her şeyden olabiliyor çünkü ufak tefek kanamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?