- 24 Ocak 2021
- 306
- 217
- 53
- 33
Merhaba arkadaşım.doktordan geldim.bugun ctsi yumurta toplama işlemin var dua et inşallahEvett :)) kalp kalbe karşı demekki
Çok sağol canım, inşallahgerçi burda yazmışsın inşallah kaliteli olurlarAğrın sızın çok oldu mu
Ayyy çok güzel.masallaahhh..Merhaba arkadaşım.doktordan geldim.bugun ctsi yumurta toplama işlemin var dua et inşallah
Ayyy çok güzel.masallaahhh..
Hadi çok güzel geçsin canım hiç korkma.
Ben sabah 9.30da opu oldum evdeyim dinleniyorum
Allah'ım
Yaaa çok iyi çok sevindim inşallah her şey dilediğin gibi olur canım.Aneztezili mıydı benden önce bi abla çıktı ona anesteziye gerek yok demiş bana anestezi dendi.Merak edip gidip sordum tekrar çok yumurta varmış ve agrım olurmuş.Senin oldu mu ağrın kaç tane toplamışlar?Ayyy çok güzel.masallaahhh..
Hadi çok güzel geçsin canım hiç korkma.
Ben sabah 9.30da opu oldum evdeyim dinleniyorum
Allah'ım yardımcın olsun
Hiç öyle kafanı bulandirma,Yaaa çok iyi çok sevindim inşallah her şey dilediğin gibi olur canım.Aneztezili mıydı benden önce bi abla çıktı ona anesteziye gerek yok demiş bana anestezi dendi.Merak edip gidip sordum tekrar çok yumurta varmış ve agrım olurmuş.Senin oldu mu ağrın kaç tane toplamışlar?
Hiç öyle kafanı bulandirma,
Anestezi ile oluyor opu..
Bende anestezi aldım .. 19tane toplandı.
Çok şükür şuan evde dinleniyorum ağrım yok denecek kadar az.
Hadi inşallah seninde Miss gibi
Mrb size birşey sormak istiyorum donmuş 5.gun embriyo transferimi daha çabuk kanda çıkar yoksa taze 5. Gün embriyosu muSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
AminnnInşaallah ben de sağ salim atlatayım.Cokca yumurta oluşup dollensin hepimizin.Peki yumurta toplamadan sonra ne yapılacak benim transfer sonraki aylarda
Bana da öyle dedi canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerleAminnn
Yarın ve diğer günler bilgi.verilecek.dollenme durumuna gore. Sonra dondurulacakikinci adettte transfer
Merhaba. Yumurta, kist vs gelişmesin, progesteron yükselmesin diye normalde adetin 21.günü Lucrin yapıldığını biliyorum. Ama Femara' yı aşılama yapılacağı zaman yumurta geliştirici olarak kullanırdı doktorlarım. Bu şekilde dondurulmuş embriyo transferi hazırlık protokolünü maalesef bilmiyorum. Climara tek başına yeterli gelmezMerhaba dondurulmuş embriyo ile ilk transfer sürecim estrofeme rağmen yumurta gelişmesi sebebiyle iptal oldu ve 2. Hazırlık sürecinde 5 günlük femara ve 19 mm yumurta sonrası çatlatma iğnesinden 6 gün sonra 19. Gün dondurulmuş embriyo transferim oldu ama maalesef kimyasal oldu. Şimdi 2. Transferimi olucam yalnız doktorum ilk transfer de estrofeme rağmen yumurta gelişimin den dolayı yeniden femara ve çatlatma iğneli yapalım dedi fakat benim acaba bu şekilde transfer olmamla alakalı olarak mı kimyasal gebelik yaşadım diye aklıma takılıyor çünkü burda okuduğum birkaç arkadaş da bu şekilde kimyasal veyahutta negatif olmuş sormak istediğim bu şekilde transfer şekli ile alakalı olmuş olabilir mi? Birde vücut kitle indeksi 19 olan bir bayanım estrofem ile degilde climara bant ile transferi önerir misiniz? Bu şekilde de climara banta rağmen estrofemdeki gibi yumurta gelişme olasılığı var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Şimdiden moralinizi bozmayın ama yükselmesi biraz zor gibi duruyor. Asıl günü gelmeden belli de olmaz yine deMerhaba, transferin 7. Günü beta hcg 2.18 çlktı. Artar mı değerlerim? Asıl test günüm 9. Gün
Mrb size birşey sormak istiyorum donmuş 5.gun embriyo transferimi daha çabuk kanda çıkar yoksa taze 5. Gün embriyosu mu
Evet kanda gebelik için sormuştum doktorun bir tanesi 7. gün gebelik testinde 20 ve yukarısı ni bekleriz ama bu söylediğim donmuş embriyo için dedide o sebepden sordum yani taze transfer olunca 7. Gün daha mı az beklenirMerhaba. Gebeliğin kanda belli olmasını diyorsunuz sanırım. Fark etmez ikisi de aynı zamanda çıkar
O şekilde bi fark var mı açıkçası bilmiyorum. Benim bildiğim sadece 3.gün embriyosunda 12.gün, 5.gün embriyosunda 10.gün test yapılması gerektiğiEvet kanda gebelik için sormuştum doktorun bir tanesi 7. gün gebelik testinde 20 ve yukarısı ni bekleriz ama bu söylediğim donmuş embriyo için dedide o sebepden sordum yani taze transfer olunca 7. Gün daha mı az beklenir
Yani aslında bi nevi natürel transferin ilaçlı şekli diyebiliriz yumurtanın kendi kendine gelişip çatlaması yerine yumurta femara ile geliştirilip çatlatma iğnesi ile çatlatıyor ve transfer e 5-6 gün kala da estrofem ve progestan'a başlanılıyor 19. günde transfer yapılıyor. Peki bir şey daha sorabilir miyim? Benim İlk transfer hazırlık aşamasında dediğim gibi yumurtam gelişmişti peki bu sürekli her estrofem kullanacağım zaman yumurtam gelişeceğini mi gösterir ve ayriyeten sıvıda gözüküyordu yumurtanın yanındaMerhaba. Yumurta, kist vs gelişmesin, progesteron yükselmesin diye normalde adetin 21.günü Lucrin yapıldığını biliyorum. Ama Femara' yı aşılama yapılacağı zaman yumurta geliştirici olarak kullanırdı doktorlarım. Bu şekilde dondurulmuş embriyo transferi hazırlık protokolünü maalesef bilmiyorum. Climara tek başına yeterli gelmez
Bende şu şekilde düşündüm embriyo donduruluyor transfer günü çözülmesi ne kadar sürer bilmiyorum taze transfere göre biraz daha uzun sürede dışarda kalmış oluyor ya ondan dolayı daha mı çabuk kana karışıyor diye düşündümO şekilde bi fark var mı açıkçası bilmiyorum. Benim bildiğim sadece 3.gün embriyosunda 12.gün, 5.gün embriyosunda 10.gün test yapılması gerektiği ama doktor dediyse elbet vardır bi bildiği
oh maşallah inşallah bizde senin gibi rahat geçiririz kuzum. Bugünde güzel haberler al inşallahÇok sağol canım, inşallah
Çok rahat geçti minik.bir adet sancım oldu o kadar
Aminn canım inşallahoh maşallah inşallah bizde senin gibi rahat geçiririz kuzum. Bugünde güzel haberler al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?