Tüp bebek hemşiresiyim

Merhabaaa benim iki sorum olacak eşinde Azfc delesyonu olup gebe kalan hastalarınız oldu mu birdeee üç gündür gonalf 300 ml kullandım bugün ulstrasonda 8,9,12 mm yumurtalarım olduğunu söyledi doktor iyi mi sizce

Merhaba. Gebeliğin kanda belli olmasını diyorsunuz sanırım. Fark etmez ikisi de aynı zamanda çıkar
Mrb 7. Günü kan testim 18 çıkmıştı 9.gunu 33 çıktı sizce bu değerler yukselirmi tecrübenize dayanarak soruyorum hiç bu şekilde olup gebeliği devam eden hastaniz oldumu şuan çok üzgünüm bir umuda ihtiyacım var geç tutunma diye birşey varmıdır Rabbim yardımcımız olsun

Merhaba bende letu kullandım ama ben tüp bebek değil sadece letu +ovıtrelle kullanıyordum ama bu ay doktorum yumurtaların aşırı uyarılmış dedi bu ne demek gebelik oluşurmu kötü bişeymi pek anlayamadım da

Lupetta ben emriyolara genetik test istemedim acaba hatamı ettim eşimin ve benim genetik hiç bir rahatsızlığımız yok ne dersin bu arada 8 yumuş tolandı 2. Gün 6 olmuşlar bekliyorum

Aminnn
Yarın ve diğer günler bilgi.verilecek.dollenme durumuna gore. Sonra dondurulacakikinci adettte transfer
Arkadaşım merhaba şimdi çıktım işlemim bitti 30 yumurta oluşmuş kac tanesi döllenir nolur bilmiyorum rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin. Şu an biraz agrım var.

Merhabaaa benim iki sorum olacak eşinde Azfc delesyonu olup gebe kalan hastalarınız oldu mu birdeee üç gündür gonalf 300 ml kullandım bugün ulstrasonda 8,9,12 mm yumurtalarım olduğunu söyledi doktor iyi mi sizce

Merhaba. Çok senkronize büyümemişler. 12 mm kaç adet var, diğerleri ona yetişir mi artık cevaplar doktorunuzda

Lupetta ben emriyolara genetik test istemedim acaba hatamı ettim eşimin ve benim genetik hiç bir rahatsızlığımız yok ne dersin bu arada 8 yumuş tolandı 2. Gün 6 olmuşlar bekliyorum
Merhaba. Genetik test tekrarlayan düşük, tekrarlayan başarısız tüp bebek tedavilerinde öneriliyor. Daha ilk denemeleriniz ise sorun değil

Aşılama için mi kullandınız?

Merhaba. 5 'in üzeri pozitif kabul ediliyor. Tabi ki yükselebilir maalesef düşebilir de. Ancak zaman gösterir bunu ama yükselmez diye bir şey yok

Çok fazla yumurta oluşumu demek oluyor..
Aşılama mi olacaktın yoksa sadece yumurta takibi ve çatlatma iğnesi mi ?

Arkadaşım merhaba şimdi çıktım işlemim bitti 30 yumurta oluşmuş kac tanesi döllenir nolur bilmiyorum rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin. Şu an biraz agrım var.
Maşallah canimm
Hadi insallahh bundan sonraki süreç sperm ile yumurtanın döllenmesi
İnsallahh sağlıklı ve dolu olurlar
Çok normal 30yumurta çok fazla çıkmış , kendine iyi bak üşütme, ağır kaldırma.
Güzel haberlerini bekliyorum

Inşallah sağlıkla hayırla dua süreci artık rabbim büyük bizlere merhamet eylesin inşallah.Dualarim seninle ve sizlerle dileyen isteyen herkese.Sen iyi miisn toparlandın mi

Merhaba. 5 'in üzeri pozitif kabul ediliyor. Tabi ki yükselebilir maalesef düşebilir de. Ancak zaman gösterir bunu ama yükselmez diye bir şey yok
Teşekkür ederim 7.gun 18 olup 9.gun 33 olması tam ikiye katlanmamis sizce normal mi çok korkuyorum yukselirmi diye bir umut arıyorum

Hayır sadece çatlatma iğnesi için kullandım

Aşılama veya ilişki için ilaç verildiğinde sadece 1 veya 2 tane yumurta oluşması istenir. Aksi halde çok oluşursa kontrolsüz şekilde çoğul gebelik olur ki bu da istenmeyen bir durumdur. Ondan demiştir. Bu şekilde olup siklusu iptal olan hastalar çok oluyor

Inşallah sağlıkla hayırla dua süreci artık rabbim büyük bizlere merhamet eylesin inşallah.Dualarim seninle ve sizlerle dileyen isteyen herkese.Sen iyi miisn toparlandın mi
Aminn canım inşallah Rabbim büyüktür ilk seferde bebeklerimize kavusalim inşallah.saglikla.
İyiyim çok şükür kuzum ağrım vs yok.ilk gün sancı gibiydi oda çok kısa sürdü.

Sadece yumurta takibi ve catlatma iğnesi
Bu tarz durumlarda çoğul gebeli olabiliyor..

Benimm asilama zamanında hatta doktor iki den fazla yumurta oluşur ise iptal ederiz demişti risk diye..
Yumurta takibi de yaptırdım o zamanda yine çok yumurtam olmadı ona göre doz kullanildi

Rica ederim. %60 ve üzeri artmış olması yeterliç artık takip edilir nasıl gideceği
Bu arada 6.7. günü açık kahve rengi lekelenme olmuştu 9.10. günde oldu sizce bu durum normal mi birde benim 11. Gün yaptıracağım test belli eder mi durumumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…