Doktorum sorun yok iki günde bir ilişkiye girin dedi inşallah bir sorun olmazBu tarz durumlarda çoğul gebeli olabiliyor..
Benimm asilama zamanında hatta doktor iki den fazla yumurta oluşur ise iptal ederiz demişti risk diye..
Yumurta takibi de yaptırdım o zamanda yine çok yumurtam olmadı ona göre doz kullanildi
Doktorum 2 günde bir ilişki dedi inşallah bir sorun olmaz yaAşılama veya ilişki için ilaç verildiğinde sadece 1 veya 2 tane yumurta oluşması istenir. Aksi halde çok oluşursa kontrolsüz şekilde çoğul gebelik olur ki bu da istenmeyen bir durumdur. Ondan demiştir. Bu şekilde olup siklusu iptal olan hastalar çok oluyor
Yumurta sayısına bağlı aslında,Doktorum sorun yok iki günde bir ilişkiye girin dedi inşallah bir sorun olmaz
İnşallahYumurta sayısına bağlı aslında,
Neyse inşallah sağlıklı hayırlı gebelik olur canim
Peki lucrin endometriumda incelme yapıyor mu? Benim zaten çok zor kalınlaşıyor, zar zor 8 mm oluyor ama ben de lucrinli tedavi olacağım sanırım. Çünkü başka türlü yumurtaları durduramıyoruz ne yaparsak yapalım. Estrofem de yetmemisti bir kere. Ama incelik yapmasından çok korkuyorum.canım bende kullandım yumruta baskılama ılacı, adı lucrın ..
hatta doktoruma sordum hamıle kalırsam bır sorun olur mu dedım hayır olmaz dedı ..
tedavıye başlamadan verılıyor yumurtalar eşit ve aynı oranda büyümeleri için
Onu bilmiyorum, zaten ben ilk kontrole.gidince Lucrin verildi.. Ekim de görüşmeye gittimizde verildi adetin 21.gunu Lucrin oldum..Peki lucrin endometriumda incelme yapıyor mu? Benim zaten çok zor kalınlaşıyor, zar zor 8 mm oluyor ama ben de lucrinli tedavi olacağım sanırım. Çünkü başka türlü yumurtaları durduramıyoruz ne yaparsak yapalım. Estrofem de yetmemisti bir kere. Ama incelik yapmasından çok korkuyorum.
Ay sizi karşıma Allah çıkardı lütfen bana yardımcı olurmusunuz eşim çam sakurada tedavi görüyor semen testi verdim ama sonucu hiç anlamadık.Daha önce özel bi hastanede test vermişti azosperm olduğunu öğrendik çam sakuraya gitmemizi söylediler ordaki test sonucu hiç anladığımız gibi degil lütfen yardımcı olurmusunuz ne demek istiyor sonuçlarda.doktorunuza sorun diyebilirsiniz iki ay önce de orda test verdi eşim doktor bey iyi iyi güzel klomene devam demiş ama sperm çıkışı olmuş mu yada neye göre iyi demiş açıklamamış ve bizi hiç tatmin etmedi insan birseye inanarak bi söze umut bağlayarak yola devam etmek istiyor kafamız çok karışık ve üzgünüz lütfen bi bakın sonucaSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Hatta sonuçları atayım bakın tarihleri üzerinde yazıyorSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Merhaba inşallah kalbinizden geçen dualarınıza en beklenmedik anda kavuşursunuz buna hepimizin ihtiyacı varOnu bilmiyorum, zaten ben ilk kontrole.gidince Lucrin verildi.. Ekim de görüşmeye gittimizde verildi adetin 21.gunu Lucrin oldum..
Kasım adeti ile meriofert başladık..
Sonra yunurta toplandı.. yani invekik yaptı ise de henüz transfer aşamasında olmadığım için birşey söylemedi doktorum.
Aminnn canım , Rabb'im.hepimizin gönlüne göre versinMerhaba inşallah kalbinizden geçen dualarınıza en beklenmedik anda kavuşursunuz buna hepimizin ihtiyacı varsperm testi sonucundan anlıyorsanız biraz önce paylaştım alt taraflarda var lütfen yorumlarmısınız araştırma hastanesinde yaptırdık ve biz hiç anlayamıyoruz devletteki özeldeki gibi degil sonuçta yazanlar
Canım hep aynı sayfalar sanırım sadece sayıyı gördüm ,sperm hızı yazmıyor bunlardaHatta sonuçları atayım bakın tarihleri üzerinde yazıyor
Çok teşekkürler. Buna net bir cevap bulmaya çalışıyorum ama sanırım çok bilinmiyor endometriumun ince kalmasına etkisi.Onu bilmiyorum, zaten ben ilk kontrole.gidince Lucrin verildi.. Ekim de görüşmeye gittimizde verildi adetin 21.gunu Lucrin oldum..
Kasım adeti ile meriofert başladık..
Sonra yunurta toplandı.. yani invekik yaptı ise de henüz transfer aşamasında olmadığım için birşey söylemedi doktorum.
Aslında aynı sayfalar degil iki sayfa eylülde ki sonuç iki sayfada dünkü verdiği sonuç bizde anlamadık eğer çıkış varsa neden hız morfoloji vs yazmıyor ki 0 da olsa yazması lazım degil miCanım hep aynı sayfalar sanırım sadece sayıyı gördüm ,sperm hızı yazmıyor bunlarda
Merhaba. Maalesef ben de anlayamadım. Sayı vs göremedimHatta sonuçları atayım bakın tarihleri üzerinde yazıyor
Rica ederim canım evet pek bilgim yok benimdeÇok teşekkürler. Buna net bir cevap bulmaya çalışıyorum ama sanırım çok bilinmiyor endometriumun ince kalmasına etkisi.
Merhaba tüp bebekle pozitif i gördüm 10. Hafta da genetik test yaptırdım genoks iyi cikti
Ama 11 de kalbi durdu bebeğimin çok uzgunum , neden diye sorguluyorum hep embriyom mu iyi değildi acaba
Opu sonrası ağrım geçti fakat çok gaz var ne önerirsiniz normal mi gaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?