Tüp bebek hemşiresiyim

Yanlış kullanıyorum demekki bende 26 sı gözüküyor heyecanla bekliyorum başlasa biran önce dr gittinmi ne dedi diye merak ettim seninda daha var demekki hayırlısı olsun bekleyelim bakalım
canımmm nasılsınnn, ay ben hala adet olamadım ya

Merhaba. Doz tekrarı yapmanıza gerek yok. Sorun olmaz
tatlım selam,
17 kasımda opu oldum ben, 30 kasımda ılk adetımı oldum..
ıkıncı adetım 28 aralıktı ama bes gun gecıktı hala olamadım ..
normal mı acaba ?
idrar testı yaptım evde negaıtf..

7. Gün degerim 0,28 çıktı doktorum 3 gün sonra tekrarla dedi sizfe artarmı bu negatif demek değilmi

Stres yapma canım hesapla bakalım ben takvim tutuyorum 26 gösteriyordu 27 sinde oldum bugün yarın olursun die düşünüyorum hiç bi belirtidemi yok

Stres yapma canım hesapla bakalım ben takvim tutuyorum 26 gösteriyordu 27 sinde oldum bugün yarın olursun die düşünüyorum hiç bi belirtidemi yok
valla ınan hıc stres yapmıyordum 28 aralıktı kuzum,
takvımden takıp edıyorum..
olmadıkca stres oldum ıkı gundur, bel agrım , sancım falan var ama sökülemedim ..

Kızlar selam 22 kasım son adet tarihim 1 aralıkta histereskopi oldum ve hala adet olmadım göğüslerim şiş dokununca acıyo arada bi batma ve adet sancısı oluyo ama gebelik söz konusu olabilir mi yoksa operasyondan mı 11 gün geçti adetim

Stres yapma canım hesapla bakalım ben takvim tutuyorum 26 gösteriyordu 27 sinde oldum bugün yarın olursun die düşünüyorum
olmadıkca stres oldum ıkı gundur, bel agrım , sancım falan var ama sökülemedim ..
sen nasılsın akcıncı gundesın :)
estrofem kullanıyosun dımı ?
Ben çok kötüyüm 6. Gündeyim estoferm verdi sadece ne kadar yanetkisi varsa oluyo daha ne kadar dayanıcam bilmiyorum ben en başındanberi ilaçların yan etkileri ile kötü oluyorum anlamadım cuma kontrol var söyliycem bakalım ne diycek dr

Biraz daha bekle bakalım ulaşma şansın varsa dr bi sorsan mı acaba yada hemşireyi arasan ama olur die düşünüyorum pco falan yoksa normalse normal zaman

hadi yaaaa,
inşallah sonu çok güzel olur canım

Biraz daha bekle bakalım ulaşma şansın varsa dr bi sorsan mı acaba yada hemşireyi arasan ama olur die düşünüyorum pco falan yoksa normalse normal zaman
hemsıre 7 gun sonra kan verın dedı gebelık testı,
ama evde ıdrar yaptım negatıf..
ılaclardan sanırım ya ,
pco yok canım

Kızlar selam. Estradiol yüksekliği sebebiyle doktorum Cyclo-progynova ilaç verdi. (Adet 3. Gün 86) Yarın ilacım bitiyor ve adeti bekleyeceğim 3. gün eğer değerim normal çıkarsa tedaviye başlayacağız. Fakat bu ilaç kafamı karıştırdı. Çünkü prospektüse göre östrojen yetersizliği varsa alınan bir ilaçmış. Ama benim östrajenim fazla değil mi. Çok kafam karıştı. Bilgi sahibi olan var mı bu konuda Lupetta buralarda mısın

Bende oldum gittim estoferm verdi 6 ocak kontrol var estoferm tüm yan etkilerini yaşıyorum
Yaaa çok mu yan etkısı ?İnsallah en güzel şekilde sonuçlansın ikimizin de :) Benim hiç ilacım yok ilaçsız yöntem transfer hiç ümidim yok

Yaaa çok mu yan etkısı ?İnsallah en güzel şekilde sonuçlansın ikimizin de :) Benim hiç ilacım yok ilaçsız yöntem transfer hiç ümidim yok
Bi kere ümidini kırma hayırlısı ne ise o olsun Bende ilaçlar yapıyor yan etki belki başkasında yapmaz benim yaş 39 ondandır bilemiyorum ilaçsız yöntemi okudum demekki yaşın genç daha sağlıklısın inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsün olumlu düşünelim motive olalım

Kızlar merhaba benimde 3. Gün embriyo 2 tane transfer yapıldı 13. Gün 75.6 16. Gün 177 17. Gün birden kanamam oldu hastaneye gittim rHim kalınlığı iyi defi beta hcg 265 çıktı progesteron 60 çıktı bu kanama neden olmuş olabilir doktor yoktu yarıntekrar arayacağım 2 gün sonra tekrar kan ver demişti

Kızlar dondurulmuş transfer oldum ben bugün transfer günü hariç 3 gün transferden önce de çatlatma iğnesi olmuştum onun üzerinden de 11 gün geçti biraz önce öylesine erken gebelik testi yaptım aşırı hayali bir çizgi çıktı hala çatlatma iğnesi etkisi midir bu yarın sabah gebelik testi yapsam mı ki daha 4 gün oluyor transfer gününü saymazsam tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…