- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
canımmm nasılsınnn, ay ben hala adet olamadım yaYanlış kullanıyorum demekki bende 26 sı gözüküyor heyecanla bekliyorum başlasa biran önce dr gittinmi ne dedi diye merak ettim seninda daha var demekki hayırlısı olsun bekleyelim bakalım
tatlım selam,Merhaba. Doz tekrarı yapmanıza gerek yok. Sorun olmaz
canımmm nasılsınnn, ay ben hala adet olamadım ya
valla ınan hıc stres yapmıyordum 28 aralıktı kuzum,Stres yapma canım hesapla bakalım ben takvim tutuyorum 26 gösteriyordu 27 sinde oldum bugün yarın olursun die düşünüyorum hiç bi belirtidemi yok
sen nasılsın akcıncı gundesın :)Stres yapma canım hesapla bakalım ben takvim tutuyorum 26 gösteriyordu 27 sinde oldum bugün yarın olursun die düşünüyorum hiç bi belirtidemi yok
Stres yapma canım hesapla bakalım ben takvim tutuyorum 26 gösteriyordu 27 sinde oldum bugün yarın olursun die düşünüyorum
valla ınan hıc stres yapmıyordum 28 aralıktı kuzum,
takvımden takıp edıyorum..
olmadıkca stres oldum ıkı gundur, bel agrım , sancım falan var ama sökülemedim ..
Ben çok kötüyüm 6. Gündeyim estoferm verdi sadece ne kadar yanetkisi varsa oluyo daha ne kadar dayanıcam bilmiyorum ben en başındanberi ilaçların yan etkileri ile kötü oluyorum anlamadım cuma kontrol var söyliycem bakalım ne diycek drsen nasılsın akcıncı gundesın :)
estrofem kullanıyosun dımı ?
Biraz daha bekle bakalım ulaşma şansın varsa dr bi sorsan mı acaba yada hemşireyi arasan ama olur die düşünüyorum pco falan yoksa normalse normal zamanvalla ınan hıc stres yapmıyordum 28 aralıktı kuzum,
takvımden takıp edıyorum..
olmadıkca stres oldum ıkı gundur, bel agrım , sancım falan var ama sökülemedim ..
Biraz daha bekle bakalım ulaşma şansın varsa dr bi sorsan mı acaba yada hemşireyi arasan ama olur die düşünüyorum pco falan yoksa normalse normal zamanda olur inşallah allahın izniyle
hadi yaaaa,Ben çok kötüyüm 6. Gündeyim estoferm verdi sadece ne kadar yanetkisi varsa oluyo daha ne kadar dayanıcam bilmiyorum ben en başındanberi ilaçların yan etkileri ile kötü oluyorum anlamadım cuma kontrol var söyliycem bakalım ne diycek dr
hemsıre 7 gun sonra kan verın dedı gebelık testı,Biraz daha bekle bakalım ulaşma şansın varsa dr bi sorsan mı acaba yada hemşireyi arasan ama olur die düşünüyorum pco falan yoksa normalse normal zaman
Yaaa çok mu yan etkısı ?İnsallah en güzel şekilde sonuçlansın ikimizin de :) Benim hiç ilacım yok ilaçsız yöntem transfer hiç ümidim yokBende oldum gittim estoferm verdi 6 ocak kontrol var estoferm tüm yan etkilerini yaşıyorum
hemsıre 7 gun sonra kan verın dedı gebelık testı,
ama evde ıdrar yaptım negatıf..
ılaclardan sanırım ya ,
pco yok canım
Öle yap bakalım hayırlısı ne ise o olunsun belkide hamilesin ne güzel olurhemsıre 7 gun sonra kan verın dedı gebelık testı,
ama evde ıdrar yaptım negatıf..
ılaclardan sanırım ya ,
pco yok canım
Bi kere ümidini kırma hayırlısı ne ise o olsun Bende ilaçlar yapıyor yan etki belki başkasında yapmaz benim yaş 39 ondandır bilemiyorum ilaçsız yöntemi okudum demekki yaşın genç daha sağlıklısın inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsün olumlu düşünelim motive olalımYaaa çok mu yan etkısı ?İnsallah en güzel şekilde sonuçlansın ikimizin de :) Benim hiç ilacım yok ilaçsız yöntem transfer hiç ümidim yok
Sanmıyorum da bakalım :)Öle yap bakalım hayırlısı ne ise o olunsun belkide hamilesin ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?