- 24 Ocak 2021
- 306
- 217
- 53
- 32
Adetin 2.günü gittim o gün verdim tahlil yarın ikinci gidişim olacak.Yarın söyler sanırım be zaman transfer olacağımı .geçmiş olsun canım kan tahlilini 2. kontrolde mi istemişti prolaktin haricinde birşey baktımı o kadar hormon ilaçı içiyoruz neden düşüttüki acaba süt hormonu bu ama sıkma canını yükseltecek ilaçlar var inşallah bu süreci etkilemez ve hemen düzelir lupetta senin fikrin nedir ?
Ben dun asilama oldum doktor lutinus verdi gunde bir kez kullancam. Fakat ne kdr sure kullancagmi soylemedi kac gun kullanip birakmam gerekiyor a
Bende yarın gitcem bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı olsunAdetin 2.günü gittim o gün verdim tahlil yarın ikinci gidişim olacak.Yarın söyler sanırım be zaman transfer olacağımı .
ben bugün gittim 13 ocak cuma kısmetse olacak transferAdetin 2.günü gittim o gün verdim tahlil yarın ikinci gidişim olacak.Yarın söyler sanırım be zaman transfer olacağımı .
Kan verdim ben de ama doktorum görmedi sınav varmış asistan baktı öğrenemedimben bugün gittim 13 ocak cuma kısmetse olacak transfer
hadi bakalım hayırlısı olsun beklemeye devam benden kanı transfer sabahı istedi progesteron bakıcak ilaçlara iğne ve fitil eklendiKan verdim ben de ama doktorum görmedi sınav varmış asistan baktı öğrenemedim
Bana da femara yazmış mesaj attı öğleden sonra haftaya cumaya çağırdıhadi bakalım hayırlısı olsun beklemeye devam benden kanı transfer sabahı istedi progesteron bakıcak ilaçlara iğne ve fitil eklendi
Canım ben tüp bebek tedavisi sürecinde bebeğim kalp atışını duyana kadar kullandım evet günde 1 kere kullaniyorsun hayırlısı olsun senin için inşallah güzel sonuçlar alırsınBen dun asilama oldum doktor lutinus verdi gunde bir kez kullancam. Fakat ne kdr sure kullancagmi soylemedi kac gun kullanip birakmam gerekiyor acaba
Nasıl gidiyor arkadaşım az kaldı senın transfereben bugün gittim 13 ocak cuma kısmetse olacak transfer
Canimmm.ne Zaman transferhadi bakalım hayırlısı olsun beklemeye devam benden kanı transfer sabahı istedi progesteron bakıcak ilaçlara iğne ve fitil eklendi
İlaçlar devam bekliyorum sen ne yaptınNasıl gidiyor arkadaşım az kaldı senın transfere
bu cuma canım sen ne yaptınCanimmm.ne Zaman transfer
oyyy az kalmış ya çok güzeelll,I
bu cuma canım sen ne yaptın
Benim de öyle neden bu yöntem denediğini açıkladı mı pekioyyy az kalmış ya çok güzeelll,
kuzum bende regl oldum sonunda dün kontrole gittim sorun yok rahımde şükür, başladık..
doğal sıklus olarak ilerleyeceğiz , ilaç kullanmıyorum
Benim de aynı cuma çağırdı gidicem inşallahİlaçlar devam bekliyorum sen ne yaptın
aa süper sevindimm Allah tez zaman da iyi haberlerini vermeyi almayı nasip etsinoyyy az kalmış ya çok güzeelll,
kuzum bende regl oldum sonunda dün kontrole gittim sorun yok rahımde şükür, başladık..
doğal sıklus olarak ilerleyeceğiz , ilaç kullanmıyorum
canım yumurtaları ölçtü sonra reglın duzenlıydı degıl mı dedı evet dedım..Benim de öyle neden bu yöntem denediğini açıkladı mı peki
hadi hayırlısı olsun inşallahBenim de aynı cuma çağırdı gidicem inşallah
amiiiiinnnn ınsallah canımmm,aa süper sevindimm Allah tez zaman da iyi haberlerini vermeyi almayı nasip etsin
selam inşallah görürsün beni... rapor çıkması için 23 yaşından büyük olmak mı gerekiyor sadece üç aşılama bir.tüp bebek yapınca direkt tüp bebeğe rapor çıkmıyor muSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?