Tüp bebek hemşiresiyim

Adetin 2.günü gittim o gün verdim tahlil yarın ikinci gidişim olacak.Yarın söyler sanırım be zaman transfer olacağımı .

Arkadaşlar merhaba iki kere kanama atlattım suan19 hafta olduk bugün progestan iğne göbekten birde sabah akşm 200 mg progestan içiyorum sonra kanama alanı gidinde Dr iğneyi kesti ilacı fitil olarak bir hafta devam edelim dedi fakat bugün kask ağrım oldu bide küçük lekenme yani Dr nediceğimi şaşırdım ilç konusunda ne yapsam bilmiyorum

Ben dun asilama oldum doktor lutinus verdi gunde bir kez kullancam. Fakat ne kdr sure kullancagmi soylemedi kac gun kullanip birakmam gerekiyor a
Adetin 2.günü gittim o gün verdim tahlil yarın ikinci gidişim olacak.Yarın söyler sanırım be zaman transfer olacağımı .
Bende yarın gitcem bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı olsun

Ben dun asilama oldum doktor lutinus verdi gunde bir kez kullancam. Fakat ne kdr sure kullancagmi soylemedi kac gun kullanip birakmam gerekiyor acaba
Canım ben tüp bebek tedavisi sürecinde bebeğim kalp atışını duyana kadar kullandım evet günde 1 kere kullaniyorsun hayırlısı olsun senin için inşallah güzel sonuçlar alırsın

Benim de öyle neden bu yöntem denediğini açıkladı mı peki
canım yumurtaları ölçtü sonra reglın duzenlıydı degıl mı dedı evet dedım..
rahım guzel dogal sıklus deneyecegız dedı,
sonra ben cıkısta konusacaktım hoca opuya gırmıs, pazartesı konuscam ama

selam inşallah görürsün beni... rapor çıkması için 23 yaşından büyük olmak mı gerekiyor sadece üç aşılama bir.tüp bebek yapınca direkt tüp bebeğe rapor çıkmıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…