Tüp bebek için Amerikan Hastanesine giden arkadaşlar buraya lütfen

Esmeralda41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
942
1.249
43
Merhabalar,bugün amh 0.250 ve fsh 13 ile Dr kontrolüm vardı,Amerikan Hastanesi tavsiye edildi acaba burayı tercih edip de memnun kalan ya da denemeleri sonuçsuz kalan arkadaslar deneyimlerini ve süreçlerini paylaşabilir mi

Amerikan hastanesi bildiğim kadarı ile sadece tüp bebek unitesi olan bi hastane değil peki tavsiye edenler neye dayanarak tavsiye etiler mesela düşük amh da daha mi etkiliymis tedavileri canım....

Amerikan hastanesi bildiğim kadarı ile sadece tüp bebek unitesi olan bi hastane değil peki tavsiye edenler neye dayanarak tavsiye etiler mesela düşük amh da daha mi etkiliymis tedavileri canım....
Testleri yaptırmış olduğum hastanedeki Dr tavsiye etti,sanırım benim durumumda olanları direk yönlendirdikleri hastane burası,indirim yapabileceklerini de belirttiler yönlendirilmis olduğumuz için ki aradık bunu teyit de ettirdik ancak biz bir karar verebilmiş değiliz,sizlerin tavsiye edebileceğiniz sonuç aldığınız merkezler varsa fikir almak isterim,eşimin iş arkadaşının Şişli Memorial de sonuç aldığını öğrendik mesela orayı da düşünmeye başladık ama hızlı olmak zorundayız

Testleri yaptırmış olduğum hastanedeki Dr tavsiye etti,sanırım benim durumumda olanları direk yönlendirdikleri hastane burası,indirim yapabileceklerini de belirttiler yönlendirilmis olduğumuz için ki aradık bunu teyit de ettirdik ancak biz bir karar verebilmiş değiliz,sizlerin tavsiye edebileceğiniz sonuç aldığınız merkezler varsa fikir almak isterim,eşimin iş arkadaşının Şişli Memorial de sonuç aldığını öğrendik mesela orayı da düşünmeye başladık ama hızlı olmak zorundayız
Canım bende şişli memorial i düşünüyorum bende bu ay testlerimi yapıp hem memorial hemde aret kamar la görüşmek istiyorum çünkü ikisi arasında yim bende ki memorial in başarısını çok duydum merkez olarak ...benim eşim yurt dışında 2 aya kadar gelcek gelir gelmez başlamak istiyoruz bu arada da ben önden tedavi te başlarım diye düşünüyorum..

Back
X