bende bu süreçteyim ve seni çok iyi anlıyorum canım.. Rabbim tez vakıtte nasip etsin bizede.. emeklerimizi boşa çıkarmasın.. içinden geldiği gibi duanı et.. derdi verenle dertleş.. anlat , iste.. “Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin.” (Ali İmran Suresi – 38) bunuda cok oku canım.. suan ne aşamadasın..Arkadaşlar iki buçuk yıldır bebek için uğraşmama rağmen sonuç alamadık dört yıllık evliyim artık tüp bebeğe başlıyorum yarın muayenem var inş pozitif sonuç elde ederim.bilenler bilir hem zor hemde sabır gerektiren bir süreç. Bu zaman zarfında bana önereceğiniz okumamı tavsiye edeceğiniz Dualar var mıdır? Bunun yanında benim için dua eder misiniz şimdiden hepinize teşekkür ederim
Canım cvp için teşekkürler şuan ganopeptyl diye bir iğneye başladım uzun protokol olacakmış adetimle beraber yumurta geliştigicilere başlayacağız sen ne durumdasınbende bu süreçteyim ve seni çok iyi anlıyorum canım.. Rabbim tez vakıtte nasip etsin bizede.. emeklerimizi boşa çıkarmasın.. içinden geldiği gibi duanı et.. derdi verenle dertleş.. anlat , iste.. “Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin.” (Ali İmran Suresi – 38) bunuda cok oku canım.. suan ne aşamadasın..
rica ederim.. esim ilaç kullanıyor p.tesi test vercek ona göre başlıcaz..Canım cvp için teşekkürler şuan ganopeptyl diye bir iğneye başladım uzun protokol olacakmış adetimle beraber yumurta geliştigicilere başlayacağız sen ne durumdasın
Bencede hemen başlayın ben hiçbir sorun olmadığını söyledikleri için bir buçuk yıl ara verdim şimdi niye uğraşmadık diyorum yaş çok önemlirica ederim.. esim ilaç kullanıyor p.tesi test vercek ona göre başlıcaz..
evet canım inşallah başlarız doktor ilaç süresini belki 1 ay daha uzatabilirmiş teste göre belli olacak.Bencede hemen başlayın ben hiçbir sorun olmadığını söyledikleri için bir buçuk yıl ara verdim şimdi niye uğraşmadık diyorum yaş çok önemli
İnş bu sürede tedavisiz hamile kalırsın :)evet canım inşallah başlarız doktor ilaç süresini belki 1 ay daha uzatabilirmiş teste göre belli olacak.
ayyyy inşallah canım Allah razı olsun çok mutlu oldummm :)İnş bu sürede tedavisiz hamile kalırsın :)
İnş canım yarın ilk iğnemi yapıcam başlamadan önce dua ediyorum herkesten dua istiyorum çok teşekkür ederimcanım Allah yar ve yardımcın olsun nsallah olumlu ve hayırlı sonuclarla gelırsın :)
Allah razı olsun canım sanada güç kuvvet versin kızın için çok üzüldümCanim ne olursa olsun umudunu kaybetme.. Ben ikinci tedavimle hamile kaldim transferden sonra başıma gelmeyen kalmadı ..bir umut yinede 10.gün beta yaptırdık sonuç negatif 0.01 çıktı .. Adet olmadım ama yoksa yok dedim.. Takmadim.Tam 20gün geçince rüyamda test yaptigimi gördüm sonucu görmedim ama.. ve gerçekten idrar testi yaptım. Hamileydim malesef 5aylik en doğum yaptım.. kızım vefat etti..
Allah güç kuvvet sabır versin inşallah olumlu sonuç alırsın tatlım
Saol canım bunu okuyacağım tşk ederim inş tedavimiz olumlu sonuçlanır bu acıları unutuyuzAyet şöyle başlıyor yanlış olmasın
Ve zekeriya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin bunu 4774 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?