Tüp bebek için hastane önerisi lütfen çok kararsızım

Merhaba aranıza yeni katıldım ve tüp bebek yaptırdığın hastane Memorial anladığım kadarıyla çok memnun kalmışsın
acaba fiyat ne tuttu sen yaptırdığın dönemde teşekkür ederim

Merhaba aranıza yeni katıldım
Merhaba aranıza yeni katıldım öncelikle inşallah sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almışsındır anladığım kadarıyla memorial hastanesinden çok memnun kalmışsın acaba yaptırdığın dönemde fiyat ne kadar tuttu cvp yazarsan sevinirim

Merhaba canım kızım 2,5 yaşinda.2200 euro +ilaçlar canım.ikinci tedavime medical parkta basladım ordanda memnunum.

Merhaba canım kızım 2,5 yaşinda.2200 euro +ilaçlar canım.ikinci tedavime medical parkta basladım ordanda memnunum.
Inan çok mutlu oldum senin adına Allahım kızına uzun ömür nasip etsin inşallah bende yaşarım bu duyguyu.sormamda bir sakınca yoksa Neden İkinci tedavine medical park da yapıyorsun

Inan çok mutlu oldum senin adına Allahım kızına uzun ömür nasip etsin inşallah bende yaşarım bu duyguyu.sormamda bir sakınca yoksa Neden İkinci tedavine medical park da yapıyorsun
Memorialdekı doktorum oraya geçti ve memorialdeki o eskı ortamın olmadiğini düşündüpüm için.benim için doktor çok önemli gittiğim dotor öyle pozitif öyle abla gibi ki tedavi sürem çok zorlu geçtiği halde onunla atlattım bu süreci.sonrasındada doğum ve aonrqsı yanı arkqdas gibi sürekli konustuk yanı artık doktorum değil tqnidiğim bir ablam.memorialde tüm doktorlar toplantı yapıp ilaç dozumu fln belirledikleri halde pko luyum ben yunurtam bol oldugu halde14 yumurtadan 1 tane olgun yunurtam çıktı zor bir süreç geçirdim.şimdi yine aynı doktor daha az ilaç ve muayneyle 28 yumurtanın 20 si kaliteli ve olgun çıktı 15 embiriyom da donduruldu.dişardan baktımmı memorial en iyisi hizmet olsun davranısları laboratuvarı ama medical parkta evim gibi.yumurta toplama işlemimden sonra afedersin kanamam oldu hemsirem kendi eğildi sildi.memorialde böyle birşey yok.opu dan aonrq doktorumla beraber geldiler odqya ben kalktım eve gittim haberleri bile olmadı dıktorum beni hastanede diye biliyormus aradı ben evdeyim dedim düşün.allahım ol dedi memorial bir vesile oldu allah razı olsunda benim o hastaneyle o doktor orda olmasipi sürece işim olmazkızımıda orqya götürüyordum onuda götürmüyorum artık

merhaba öncelikle allah bağışlasın ne güzel sen hayallerine kavuşmuşsun sormak istediğim hangi medıcalpark hastanesine gidiyorsun doktorunun ismini öğrenebilirmiyim

merhaba öncelikle allah bağışlasın ne güzel sen hayallerine kavuşmuşsun sormak istediğim hangi medıcalpark hastanesine gidiyorsun doktorunun ismini öğrenebilirmiyim
Amin canım sağol.medical park göztepe dr nur dokuzeylül güngör.çok severim onu şehir dişina bile çıksa onun oldugu yere giderim onun verdiği o pozitiflik dünyalara bedel öyle bir destek ben annemden görmedim.ayrıca medikal oark göztepede 3 doktor var hepside geçen sene memorialden ayrılanlar.embiriyolog ferhat beyde öyle.yanı hiç yanancılık çekmedim sağolsunlar evimde gibi hissettirdiker

Merhabalar;

arkadaşlar ben medicana beylikdüzünde dr aysun hn. gittim. ve kendisi inanılmaz ilgili ve tecrübeli bir doktor. Ben ilk transferimde hamile kaldım..Gönül rahatlığıyla kendinizi teslim edebilirsiniz.. bu süreç çok yıpratıcı ve yorucu öncesinde 2 sene değişik tedavi yöntemleri denemiş biri olarak aysun hanımın kapısını çaldım.. Allah a şükür dualarım kabul oldu..

Aynı şekilde nereye giderse gitsin ben de nur hanımı takip ederim. Şehir dışından onun güler yüzü ve deneyimi için ekim ayında düşmüştür yollara. Şükür Allahın izniyle ve onun vesilesiyle 6 aylık hamileyim. Ikinci de yine nur hanıma gitmeyi düşünüyorum kismetse eğer

Benimde kızım 3 yasında şimdi ikinci için gidiyorum ohss oldum önümüz hafta dondurlmus transfer için gidicem regl gecikmezse tabii.hayırlısıyla kucagına alırsın iniallah canım.beni doğuma kadarda kendisi takip etti.iyi moral oluyordu sağolsun kızımın hayatınıda kurtardı.

ben de 2. ve 3. tüp bebeği Prf Bülent baysal da yaptım kesinlikle fazla ilaç kullanımı olmadı 2. tutmadı bnim yumurtalar kalitesizdi onla alakası yoktu onun verdiği güvenle 3.de de ona gittim ve bir gün önce lale bebek rahme tutundu dedi heyecanla gitmiştimn vu bunu ona da anlatmıştım neyse yumurta transferi sonrası bana bu sefer umutluyuz dedi ve şuan 2 yaşlarında müthiş ikizlerim var.Para sıkıntınız yoksa yada özele gidecekseniz mutlaka Bülent Baysala görünün derim

slm aranıza yeni katıldım.3 tüp bebek tedavim oldu.ilkini hacettepede gürkan beye yaptırdım.fazlasıyla hassas tüp bebek hastasını rahatlatmayan bilakis geren biri.sonuç olumsuz. 2. hakan yaralı.merkez için para çok önemli.ücret tedavinin başında peşin ödeniyor.senin ruh halinden ziyade para ödendimi düşüncesindeler.muhasebeye bikaç kez yolluyolar, işi garantiye almak için.hemşire ekibi iyi.hocayı tedavi boyunca 3 kez görüyosunuz.ilk muayenede,yumurta toplama ve transferde.usg ye yanında çalışan drlar bakıyor.sonuç olumsuz.kesinlikle tavsiye etmiyorum.sonuncusunda başkent hulusi hocada yüzüm gülüyor.çok bilgili ilgili insanı rahatlatan tavrıyla harika bir dr.3-4 saat beklemeniz gerekiyor.yoğun çünkü.ama herşeyiyle kendisi ilgileniyor.yaşayanlar için kesinlikle hulusi hocayı tavsiye ederim.allah yardımcımız olsun.sabredin, strese girmemeye çalışın olumlu düşünün olumlu olsun.

Kızlar slmm ben arniza yeni katıldı. bi arkadaşım tüp bebek için bahçeci kliniğini tavsiye etti tabi önce bnm kilo vrmm lazm siz nerelere gdiyosunuz

Canım bnm eltim gitti bahceciye com memnundu bir kızı oldu. Ben kendinde baslycam adet olmayı bekliyorum. Bnm sorunum düşük olması senin sorunun ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…