- 2 Mart 2015
- 140
- 75
- 43
- 45
- Konu Sahibi Celineyadel
-
Tekrar tekrar söylüyorum memorial şişli hastanesi prof.dr semra kahraman.
Ben 4 kez antep te yaptırdım olmadı 5 kez memorialda yaptırdım ve şuan 15+3 haftalık hamileyım çooooookkkk şükür.
Allah herkese versin inşallah...
İstanbulda yaptırıcaksan kesinlikle memorıale gel.ilk denememde oldu ve şuan ikinciyi düşünüyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba aranıza yeni katıldımİstanbulda yaptırıcaksan kesinlikle memorıale gel.ilk denememde oldu ve şuan ikinciyi düşünüyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba aranıza yeni katıldım öncelikle inşallah sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almışsındır anladığım kadarıyla memorial hastanesinden çok memnun kalmışsın acaba yaptırdığın dönemde fiyat ne kadar tuttu cvp yazarsan sevinirimMerhaba aranıza yeni katıldım
Merhaba canım kızım 2,5 yaşinda.2200 euro +ilaçlar canım.ikinci tedavime medical parkta basladım ordanda memnunum.Merhaba aranıza yeni katıldım öncelikle inşallah sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almışsındır anladığım kadarıyla memorial hastanesinden çok memnun kalmışsın acaba yaptırdığın dönemde fiyat ne kadar tuttu cvp yazarsan sevinirim
Inan çok mutlu oldum senin adına Allahım kızına uzun ömür nasip etsin inşallah bende yaşarım bu duyguyu.sormamda bir sakınca yoksa Neden İkinci tedavine medical park da yapıyorsunMerhaba canım kızım 2,5 yaşinda.2200 euro +ilaçlar canım.ikinci tedavime medical parkta basladım ordanda memnunum.
Memorialdekı doktorum oraya geçti ve memorialdeki o eskı ortamın olmadiğini düşündüpüm için.benim için doktor çok önemli gittiğim dotor öyle pozitif öyle abla gibi ki tedavi sürem çok zorlu geçtiği halde onunla atlattım bu süreci.sonrasındada doğum ve aonrqsı yanı arkqdas gibi sürekli konustuk yanı artık doktorum değil tqnidiğim bir ablam.memorialde tüm doktorlar toplantı yapıp ilaç dozumu fln belirledikleri halde pko luyum ben yunurtam bol oldugu halde14 yumurtadan 1 tane olgun yunurtam çıktı zor bir süreç geçirdim.şimdi yine aynı doktor daha az ilaç ve muayneyle 28 yumurtanın 20 si kaliteli ve olgun çıktı 15 embiriyom da donduruldu.dişardan baktımmı memorial en iyisi hizmet olsun davranısları laboratuvarı ama medical parkta evim gibi.yumurta toplama işlemimden sonra afedersin kanamam oldu hemsirem kendi eğildi sildi.memorialde böyle birşey yok.opu dan aonrq doktorumla beraber geldiler odqya ben kalktım eve gittim haberleri bile olmadı dıktorum beni hastanede diye biliyormus aradı ben evdeyim dedim düşün.allahım ol dedi memorial bir vesile oldu allah razı olsunda benim o hastaneyle o doktor orda olmasipi sürece işim olmazInan çok mutlu oldum senin adına Allahım kızına uzun ömür nasip etsin inşallah bende yaşarım bu duyguyu.sormamda bir sakınca yoksa Neden İkinci tedavine medical park da yapıyorsun
Memorialdekı doktorum oraya geçti ve memorialdeki o eskı ortamın olmadiğini düşündüpüm için.benim için doktor çok önemli gittiğim dotor öyle pozitif öyle abla gibi ki tedavi sürem çok zorlu geçtiği halde onunla atlattım bu süreci.sonrasındada doğum ve aonrqsı yanı arkqdas gibi sürekli konustuk yanı artık doktorum değil tqnidiğim bir ablam.memorialde tüm doktorlar toplantı yapıp ilaç dozumu fln belirledikleri halde pko luyum ben yunurtam bol oldugu halde14 yumurtadan 1 tane olgun yunurtam çıktı zor bir süreç geçirdim.şimdi yine aynı doktor daha az ilaç ve muayneyle 28 yumurtanın 20 si kaliteli ve olgun çıktı 15 embiriyom da donduruldu.dişardan baktımmı memorial en iyisi hizmet olsun davranısları laboratuvarı ama medical parkta evim gibi.yumurta toplama işlemimden sonra afedersin kanamam oldu hemsirem kendi eğildi sildi.memorialde böyle birşey yok.opu dan aonrq doktorumla beraber geldiler odqya ben kalktım eve gittim haberleri bile olmadı dıktorum beni hastanede diye biliyormus aradı ben evdeyim dedim düşün.allahım ol dedi memorial bir vesile oldu allah razı olsunda benim o hastaneyle o doktor orda olmasipi sürece işim olmazkızımıda orqya götürüyordum onuda götürmüyorum artık
Amin canım sağol.medical park göztepe dr nur dokuzeylül güngör.çok severim onu şehir dişina bile çıksa onun oldugu yere giderim onun verdiği o pozitiflik dünyalara bedel öyle bir destek ben annemden görmedim.ayrıca medikal oark göztepede 3 doktor var hepside geçen sene memorialden ayrılanlar.embiriyolog ferhat beyde öyle.yanı hiç yanancılık çekmedim sağolsunlar evimde gibi hissettirdikermerhaba öncelikle allah bağışlasın ne güzel sen hayallerine kavuşmuşsun sormak istediğim hangi medıcalpark hastanesine gidiyorsun doktorunun ismini öğrenebilirmiyim
Aynı şekilde nereye giderse gitsin ben de nur hanımı takip ederim. Şehir dışından onun güler yüzü ve deneyimi için ekim ayında düşmüştür yollara. Şükür Allahın izniyle ve onun vesilesiyle 6 aylık hamileyim. Ikinci de yine nur hanıma gitmeyi düşünüyorum kismetse eğerAmin canım sağol.medical park göztepe dr nur dokuzeylül güngör.çok severim onu şehir dişina bile çıksa onun oldugu yere giderim onun verdiği o pozitiflik dünyalara bedel öyle bir destek ben annemden görmedim.ayrıca medikal oark göztepede 3 doktor var hepside geçen sene memorialden ayrılanlar.embiriyolog ferhat beyde öyle.yanı hiç yanancılık çekmedim sağolsunlar evimde gibi hissettirdiker
Benimde kızım 3 yasında şimdi ikinci için gidiyorum ohss oldum önümüz hafta dondurlmus transfer için gidicem regl gecikmezse tabii.hayırlısıyla kucagına alırsın iniallah canım.beni doğuma kadarda kendisi takip etti.iyi moral oluyordu sağolsun kızımın hayatınıda kurtardı.Aynı şekilde nereye giderse gitsin ben de nur hanımı takip ederim. Şehir dışından onun güler yüzü ve deneyimi için ekim ayında düşmüştür yollara. Şükür Allahın izniyle ve onun vesilesiyle 6 aylık hamileyim. Ikinci de yine nur hanıma gitmeyi düşünüyorum kismetse eğer
ben de 2. ve 3. tüp bebeği Prf Bülent baysal da yaptım kesinlikle fazla ilaç kullanımı olmadı 2. tutmadı bnim yumurtalar kalitesizdi onla alakası yoktu onun verdiği güvenle 3.de de ona gittim ve bir gün önce lale bebek rahme tutundu dedi heyecanla gitmiştimn vu bunu ona da anlatmıştım neyse yumurta transferi sonrası bana bu sefer umutluyuz dedi ve şuan 2 yaşlarında müthiş ikizlerim var.Para sıkıntınız yoksa yada özele gidecekseniz mutlaka Bülent Baysala görünün derimselam arkadaşlar tüp bebek konusunda sizlerden çok yararlandım ve faydam olur diye kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim.Benim 2. tüp bebek denemem ilk denememi bursa jinamed tüp bebek merkezinde yaptım memnun kalmadım merkezin eksiklerini görüp degiştirmeye karar verdim.araştırmalarım beni İstanbul Florence Nightingale Hastanesi ne götürdü.Öncelikle bizim için yeni yöntemler doktorun geçmişi bu konuda ne kadar bilgi sahibi oldugu,yeni gelişmelerin hastane bünyesinde uygulanıp uygulanmadıgı, maddiyat ve başarı oranı geliyor çünkü her yeni bir tüp bebek deneme süreci hepsini tetikliyor en önemlisi zaman akıp gidiyor.İstanbul Florence Nightingale Hastanesinde bülent baysal'ın başarısı üzerine gittim görüşmede ilk önce sorunlarımı (sol tüpüm tıkalıydı, yumurtam gelişmiyordu,endemetriumum inceydi,spermin hareketliliginin ve sayısı azdı)
söyledikten sonra detaylı inceleme yapılmasını istedim tüpe geçmeden önce ne gerekiyorsa
Mikroenjeksiyon tekniği
*uterin sub endometrial damarlanma
*laparoskopi(göbekten kamera ile tüp,yumurta ve rahmin incelenmesi)
*histeroskopik cerrahi
kararlıydım ve zamanım azalıyordu.Bülent beyden şu cevabı aldım bu işi ben biliyorum ne yapmam gerekirse onu yaparım siz kendinizi bana bırakın bu cevapla içimden şöyle dedim ben söylüyeceklerimi söyledim sende yapıcaklarını yap bakalım bidaha tedavi boyunca konuşmadım bile sert mizaçlı ama işin ehli benim içinde boş lak lak yerine bilgisi ve işini dogru yapması önemliydi.Öyle çok yapılan şeyleri izledim ki çünkü tutmazsa tekrar gelebilirmiyim başka da şansım yoktu bu benim güvendigim tek profesördü.tedavim sürecinde diger merkezde kullandıgım saçma ve boş ilaçların çogunu bana vermedi ona şaşırmıştım . 5. gün emriyosu transfer edildi nokta vuruş ve tek seferde.Rabbim bu kadar insan arasında beni ona götürdü onu aracı kıldı şuan 4 hafta 5 günlük hamileyim ALLAHIM kucagıma almayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?