tüp bebek için heyet raporu alanlar buraya

hituci

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
1.932
31
683
Samsun
arkadaşlar merhaba...
sitede umutsuzca dolaşırken burayı buldum.ne güzel biyermiş burası yahu!!!
ben tüp bebeğe yeni başlıcam ama heyet raporu nasıl alınır bilmiyorum.heyet raporu alan varsa bi yardımcı olursanız sevinirim.şartlar nedir,nekadar sürer.tahlillerin hepsinin üniversite hastanesindemi yapılması gerekiyo?
bu arada bizim sperm sayımız 6 milyon.aşılama yaptırmadık.

öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ediyorum tess.sen nerede yaptırdın tüp bebeği?birde testler üniversite hastanesindemi yapılmak zorunda.bizde emekli sandığına bağlıyız.aşılama yaptırmadık çünkü sperm sayımız çok düşük.sayısı az olduğu için aşılama olmadanda raporu alırsınız diyorlar.sen ne dersin sence ne yapalım?merkez olarak ankarayı düşünüyorum ama daha karar vermedik.

MERHABA TES...
bende yaklaşık 1 senedir gazi den bir hocaya tedavi oluyorum.merak ettim bu rapor için hangi şartlar aranıyor bilgi verebilirmisin

çok teşekkür ederim tess.sen zaten bütün tetkikleri üniversite hastanesinde yaptırmışsın.rapor alırken benden tekrar isterler herhalde bunu bi araştırmam lazım.tekrar herşey için teşk canım.sen hangi aşamalardasın?inş bebişin tutmuştur.

gen artla görüştüm ben.anatolyada fiyatlar nasıl.bende bu ikisinden birinde olcam herhalde.çünkü uzun zamandır araştırıyorum.

bu arada gonal f 9000 ünite olacaktı yanlıs telafuz etmiş azracıgım.

çok teşekkür ederim tess çok yardımcı oldun.rabbim gönlüne göre versin inş.
bu verdiğin bilgiler çok önemli.kolay elde edilemez.bu ay rahim filmi çektircem.dr.umlada görüştükten sonra tüp bebeğe başlarız herhalde.çünkü sperm değerlerimiz aşılama için pek yeterli değil.aşılamadan ümidimde yok zaten.bu mübarek aylarda rabbim dualarımızı kabul etsin inş.sende gelişmelerden haberdar et.inş mutlu sona hayırlısı ile ulaşırız.

bana da doktorum aslında 3 aşılama olman gerkiyor ama laparoskopide aşılama ile gebelik sağlanamayacağı kannati luştuğu için doktorumuzun kararı ile doğrudan tüpbebeğe geçiyoruz

aslında 2. bir ameliyat olup sonra 3 aşılama deneyen arkadaşlara da rastladım ama doktorumuz zaman kaybetmememiz gerektiğini söyledi.

çok şükür oyalamadı bizi. Dr raporu yazacakmış biz de ocak ayında 1. tüpbebeğe başlıcaz inşallah

canım 4 aralık salı günü tüp bebek merkezinde ilk muayenemi olcam.rapor başlangıcınıda ogün yaparız herhalde inşaallah Allahtan bir mani çıkmazsa.sen ne durumdasın raporun varmı?ikinci tüpü yaptırcan sanırım sende.nezaman başlıcaksınız.?a.s.

Hadi bakalım inşallah iyi olur herşey.
Nerde olacaksın ankara mı?Hangi merkeze karar verdiniz?
Yok canım ben daha aşılama aşamasındayım.Siz 3 kez aşılama yaptırdınız mı?
Aşılamaların hepsi iğnelimi oldu yaptıysanız?
Ben daha aşılamadayım 3.yü yaptırcam.Ama illa 3 üde iğneyle olmalıydı derlerse o zaman 2 aşılama daha yaptırmam gerekecek.
Benim yaram iyileşsin hemen aşılamamı yaptırcam ama bi ay sürer diyenler var :(
bakalım ne zaman iyileşirse hemen..

Hadi bakalım inşallah iyi olur herşey.
Nerde olacaksın ankara mı?Hangi merkeze karar verdiniz?
Yok canım ben daha aşılama aşamasındayım.Siz 3 kez aşılama yaptırdınız mı?
Aşılamaların hepsi iğnelimi oldu yaptıysanız?
Ben daha aşılamadayım 3.yü yaptırcam.Ama illa 3 üde iğneyle olmalıydı derlerse o zaman 2 aşılama daha yaptırmam gerekecek.
Benim yaram iyileşsin hemen aşılamamı yaptırcam ama bi ay sürer diyenler var :(
bakalım ne zaman iyileşirse hemen..

teşekkür ederim canım inşaallah herkes için herşey güzel ve hayırlı olur.biz aşılama yaptırmadık.çünkü aşılama için pek uygun değiliz.topu topu 2,5 milyon spermimiz var.canlı sperm sayımızda çok az.salı günü hakkımızda herşey belli olacak inş.bakalım tüp bebekte şansımız nekadarmış.inş yaran iyileşirde en kısa tamanda tedavine başlar güzel sonuçlar alırsın ve bizimle paylaşırsın.bir ay sürer diyenlerinki okadar sürmüş olabilir sendede okadar olacak diye bir şart yok.kişiden kişiye değişebilir.tüp bebekte kullanılan uzun protokolün uzunluğu bile kişinden kişiye değişebiliyo.sıkma o güzel canını.Allah bu yolda emek verenlerin yar ve yardımcısı olsun.bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler.kocaman öpüyorum Allaha emanet ola.s.

bu arada ankarada anatolia ya gideceğiz.sen nerde tedavi görüyorsun?kendine iyi bak öptüm.

Ben konyaya gidiyorum aşılama için ama tüpe geçersek nolur bilemiyorum.Konyaya gitmtm heralde.
Adana yada Ankara olabilir heralde.Hadi 1 gün kaldı, inşallah herşey yolunda gider.Sende kib.
:1hug:

Back
X