Tüp Bebek için Rapor

alfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2008
945
83
123
Arkadaşlar, Merhaba
Ben emekli sandığına mensubum. 8 yıllık evliyim.Daha önce aşılama yaptırmaya çalıştık. Ama yumurtalar birden kayboldu. Yaptıramadık yani. Sperm sayısı 10 milyondu. Şimdi başka bir dr a gittim. Aynı yerde semen analizi yaptırdık. Bu sefer 3 milyon çıktı. Dr tek yol tüp bebek dedi. Bu durumda rapor alabilir miyim. Üniversite araştırma hastanesine müracaat ediliyormuş ama, kadın doğuma mı gidip müracaat edeceğim, bir de tüp bebek raporu arı, ilaç raporu arı oluyormuş. Anlayacağınız hiç bilgim yok bu konuda. Birisi bana bir bilgi versin, lütfeeeennn....Elimdekiler, hormon teslerim, (normal) Rahim filmi (normal) Bir de bahsettiğim analizler.

canım bende rapor alarak yaptım çapadan aldım ..eğer benim profilime girip açtığım konulardan erkek sebepli rapor çıkaran bölümünü açarsan detaylı yazdım ben.ilaç raporu ayrı değil tek raporda hem merkeze hem ilaçlara aynı rapor yani.
bizide sayımız 14 milyondu ama hareketli 980.000 biz çabuk aldık sayılır.

Arkadaşlar, Merhaba
Ben emekli sandığına mensubum. 8 yıllık evliyim.Daha önce aşılama yaptırmaya çalıştık. Ama yumurtalar birden kayboldu. Yaptıramadık yani. Sperm sayısı 10 milyondu. Şimdi başka bir dr a gittim. Aynı yerde semen analizi yaptırdık. Bu sefer 3 milyon çıktı. Dr tek yol tüp bebek dedi. Bu durumda rapor alabilir miyim. Üniversite araştırma hastanesine müracaat ediliyormuş ama, kadın doğuma mı gidip müracaat edeceğim, bir de tüp bebek raporu arı, ilaç raporu arı oluyormuş. Anlayacağınız hiç bilgim yok bu konuda. Birisi bana bir bilgi versin, lütfeeeennn....Elimdekiler, hormon teslerim, (normal) Rahim filmi (normal) Bir de bahsettiğim analizler.

kadından
3 gün hormon testleri
rahim filmi
simir

erkek için
2 tane sperm
hormon testi
karyotip analizi
varikosel varmı diye ferikirse tabi dopler

androlojiye gidiyosun doktor tüp bebğe uygundur diyo bu yazıyla infertilite bölümü heyete sokuyo
tabi önce infertiliteye gidiceksin onlar seni androlojiye yollıycak.
inşallah çıkarırsın raporunu eğer problem erkekdeyse çabuk alıyosun aşılama yapmadılar bana sanada yapmazlar bu sayılarla..

kadın doğuma değil infertilite bölümüne gidiceksin..eeğer gittiğin yerde yaptırıcaksan çapa cerrahpaşa ama raporu alıp özelde yaptırıcaksan çapaya git.cerrahpaşa dış heyet raporu vermiyo çünkü.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. En azından fikir sahibi oldum.
Bir soru daha,
Rapor alabilirsem fiyata ne kadar etkisi oluyor?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. En azından fikir sahibi oldum.
Bir soru daha,
Rapor alabilirsem fiyata ne kadar etkisi oluyor?

Canım mesela memorial şişlide 2000 euro iken raporlı 1600 euro gibi bir fiyat oynuyo.İlaçlarda 1000-1500 tl civarı tutuyormuş.Bende zeynep kamilde rapor aşamasındayım.Aşılamalarım olmadı aynı senin gibi ilkinde kayboldular ikincide de erken çatladılar.

Umut tüp bebekte 2000 tl tutuyor,raporlu..İlaçlarda aynı zaten..Kolaylıklar diliyorum..

ben bu yılın başında merkeze 800 lira ilaçlarada 650 verdim.toplam 1450 ödedim..hatta elimde ilaçlarımda kalmıştı

Canım mesela memorial şişlide 2000 euro iken raporlı 1600 euro gibi bir fiyat oynuyo.İlaçlarda 1000-1500 tl civarı tutuyormuş.Bende zeynep kamilde rapor aşamasındayım.Aşılamalarım olmadı aynı senin gibi ilkinde kayboldular ikincide de erken çatladılar.

Umut tüp bebekte 2000 tl tutuyor,raporlu..İlaçlarda aynı zaten..Kolaylıklar diliyorum..

Teşekkür ederim canım. Ben Denizli'deyim. Burda yaptıracağım. Aşılama geçen yıl kalkıştım. Yumurtalar bulunamayınca çok moralim bozuldu. Geçen ay gittim başka bir dr a. Bu sefer de her iki yumurtalıkta da kist çıktı. Tümör markerlara baktı en son. Onlarda sorun çıkmadı. Bu ay 2. gün tekrar gideceğim. Eğer kistler duruyorsa içini boşaltacak işte. Aşılama denemesi sonrası hormonlarım bozuldu sanırım. Kist falan yoktu hiç önce bende.Neyse, boşaltsın bakalım içini, Sonra ne olacak bilmiyorum hiç. Çok korkuyorum, gene yumurtalar kaybolur diye.Sen benden kısa bir süre önce başlayacaksın sanırım işlemlere. Senden öğrenebilir sanırım aşama aşama. Gerçi İst ile Denizli nin hastane olanakları aynı değil ama.
Çok tşk ederim bilgilendirme için.

Son düzenleme:
evet raporlu fiyatı aynı merkezde raporsuz 4 sene önce 5 6 milyar arası harcamıştık.inşllh çıkar raporun

Ay inşallah canım, epey fark varmış baksana.Bu arada Zeynep Ecem bu rapor sonrasında mı doğdu?

Son düzenleme:
ben bu yılın başında merkeze 800 lira ilaçlarada 650 verdim.toplam 1450 ödedim..hatta elimde ilaçlarımda kalmıştı

Selam burcu hangi merkezde oldun?? Çok şükür benim bugün heyetten geçtiğim açıklandı.Haftaya raporum elimde..Merez konusunda kafam biraz karışık.Umut tüp de denemeyi düşünüyorum..

Teşekkür ederim canım. Ben Denizli'deyim. Burda yaptıracağım. Aşılama geçen yıl kalkıştım. Yumurtalar bulunamayınca çok moralim bozuldu. Geçen ay gittim başka bir dr a. Bu sefer de her iki yumurtalıkta da kist çıktı. Tümör markerlara baktı en son. Onlarda sorun çıkmadı. Bu ay 2. gün tekrar gideceğim. Eğer kistler duruyorsa içini boşaltacak işte. Aşılama denemesi sonrası hormonlarım bozuldu sanırım. Kist falan yoktu hiç önce bende.Neyse, boşaltsın bakalım içini, Sonra ne olacak bilmiyorum hiç. Çok korkuyorum, gene yumurtalar kaybolur diye.Sen benden kısa bir süre önce başlayacaksın sanırım işlemlere. Senden öğrenebilir sanırım aşama aşama. Gerçi İst ile Denizli nin hastane olanakları aynı değil ama.
Çok tşk ederim bilgilendirme için.

Bütün sorularına cevap verebilirim canım..Bu arada çok şükür dosyam bugün heyetten geçti.Haftaya raporum elimde...:21:

Back
X