tüp bebek iğneleri kilo yapıyor mu?

fiyonk_makarna

ve öyle de oldu...
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
1.027
3
116
İstanbul
merhabalar, eğer temmuz ayı içerisinde tüp bebek raporumu çıkartma işini bitirebilirsem(zeynep kamil hastanesinden çıkartıyorum hayli uzun uğraştırıcı ve stresli bir süreç, nasıl çıkartıldığını öğrenmek isteyen olursa uzunca anlatabiliirm) sonraki ilk adetimle tedaviye başlayacağım, bundan önce 2 defa iğne ile aşılama oldum fakat doz çok düşük (37,5) olduğundan kilo problemi olmadı, tüp bebek yaptıran arkadaşlar tedavi aşamasında kilo alnıyor mu?

Walla cnm kilo alınıyor Heleki insallh hamile kalırsan kesin alıyorsun aynen nick in gibihaslaninca sisen makarna gibi oluyorsun genişliyorsun her yerden Olsun ama inan ki kilo yatanıma ki ben cok takintiliydim suan da 17 kilo almış durumdayım 20 yi gecicem herhalde kocaman göbekli olmak inan ki cok hoş ben de bir kalça oldu ki anammmm Olsun elbiseler giyorum kendimi kamufle ediyorum Rabbim sana da yaşatsın insallh bosverkilo olayını hiç düşünme cnmm hayrli ve bol bebekli olsun tedavin

vala kp aldım tedavı esnasında oglum 2 bucuk yasında daha yenı yenı verme cabalarım basladı 70 kg ıle basladım 105 le doguma gttım

ama afedersın hayvanlar benden az yerlerdı heralde gece uykudan uyanıp yıyodum. sımdı 72 kg yum

Son düzenleme:

aminnnnn... karasu hamilelerin duası tutar :)
benim haşimato hipotroidim var yani normal isanlara oranla 2 kat çabalamam gerek kilo vermek için, birde fıtık yada fıtık başlangıcı olduğunu tahmin ettiğim bir bel ağrım var 1-2 kilo alsam hemen artıyor bunlardan sebep kilo olayı beni korkutuyor, ama hayırlısı bebiş olsunda kilosuna can kurban :)

wowww 35 kilo ve nerdeyse hepsini vermişsin helal olsun, hem onca yemeğide bebişinin canı çekmiştir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…