Merhaba bende çok zorlanmıştım cetrotide vermişti bana doktorum da. Türkiye’deki bütün şehirlerdeki eczaneleri tek tek aradım en sonunda Bursa da bir eczanede bulmuştum ama soğuk depo olduğu için kargoya verememişlerdi eşim gidip almıştı .merhabalar tüp bebek başlanacak ama iğneleri bulamıyorum oxotide yada cetrotide elinde olan varmı kızlar nolur yardımcı olur musunuz salı günü iğnelere başlamam gerekiyor ama ben bulamadım lütfen elinde olan varsa bana ulaşabilir mi ankarada oturuyorum başka şehirden kargoylada olur yeterki elinde olanlar yazsın lütfen yumurtalar azalıyor ve beklemek riskli bizim için
ARADIM ORALARI YOKMUŞ O KADAR ÇOK ARADIM KİMerhaba benim elimde yok ama ankara da Cinnah caddesinde atabek eczanesi var orada olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum arayıp sor bence
Soğuk zincir ilaçları kargolamıyorlar maalesef. Araç içi soğutucu ile bulduğunuz yere gidip almanız gerekiyor.merhabalar tüp bebek başlanacak ama iğneleri bulamıyorum oxotide yada cetrotide elinde olan varmı kızlar nolur yardımcı olur musunuz salı günü iğnelere başlamam gerekiyor ama ben bulamadım lütfen elinde olan varsa bana ulaşabilir mi ankarada oturuyorum başka şehirden kargoylada olur yeterki elinde olanlar yazsın lütfen yumurtalar azalıyor ve beklemek riskli bizim için
Arayım teşekkür ederimMerhaba bende çok zorlanmıştım cetrotide vermişti bana doktorum da. Türkiye’deki bütün şehirlerdeki eczaneleri tek tek aradım en sonunda Bursa da bir eczanede bulmuştum ama soğuk depo olduğu için kargoya verememişlerdi eşim gidip almıştı .
0 (224) 271 69 37 Bahar Eczanesi Bursa bir arayın isterseniz
oda çok zor olacak 1 tane için gidilmez ama 4 5 tane olursa tabiki gidilir soralım bi çok teşekkür ederimSoğuk zincir ilaçları kargolamıyorlar maalesef. Araç içi soğutucu ile bulduğunuz yere gidip almanız gerekiyor.
ne zaman almıştınız yakın zamanda mı bence çoğu yerde bilerek vermiyorBalgatta Ankara gumus eczanesi var ben butun ilaclarimi ordan aldim telefonla arayip bi sorun isterseniz
tamam teşekkür ederim allah razı olsunEvet yakin zaman da kapanmadan Arayin isterseniz
yokmuştamam teşekkür ederim allah razı olsun
Gonoalpeptylda oluyorArkadaşlar bende oxotide iğne 8 adet arıyorum izmirde olan varsa özelden yazabilirmi acilllll
Gonalpeptylde oluyorElinizde cetrodite ilacı olan var mı acaba çok acil tedaviye bu perşembe başlıcaz
Biliyorum da bizim doktorum cetrodite olsun dediGonalpeptylde oluyor
TammmBiliyorum da bizim doktorum cetrodite olsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?