Tüp bebek iğnelerinden elinde fazla olanlar

papatyam okudum yazdıllarını inanki yardımcı olmak isterdim ama yk ki ben puregon kullanmıştım o da kalmadı zaten akşam olduğu için çok fazla kişi olmayabilir ama yarın tekrar güncellersen birilerinde olabilir belki inşallah bulursunuz ilaçları canım allah kolaylık versin

sağol canım yinede eşekkürler en azından iyi dilek ve dualarınızı sunuyorsunuz ya oda binevi yardım zaten .bakalı yarın gene deneyeceğim inşallah bulunur maddi olarak en azından fazla külfete uğramasınlar istiyorum hani maddiyatı yerinde olsa gerek yok zaten versin çocuk için diyeceğim ama zaten borçlanacaklar köyde yaşıyorlar ama böyle şeylerde birikim lazım işte bakalım allahın izni ile belki çıkar biyerden

oz80 oz80 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Muhasebeci
Yaşadığınız Yer: İstanbul

Giriş tarihi: Jan 2010
Standart Elimde crınone jel var ücretsizdir

Mesaj Linki
Crinone jele ihtiyacı olan arkadaş varsa irtibat kurabilirler, 1 paket hiç açılmamış var elimde, hiçbir ücret talep etmiyorum. Kargo ile 1 günde elinizde.

sağol canım ona mesaj attım ama henüz haber vermedi sanırım çevrim dışı gelince mesajıma cevap verir herhalde bakalım inşllah

inşallah o arkadaş mesaj atar .şu gonalf iğnelerdende bulabilsek asıl acil olan onlar çünki bugn 2 paketi alındı mecburen de diğer 4 paketin de alınması gerekecek

papatyam 2. sayfaya bakarsan crino jeli ücretsiz olarak eren biri var canım belki size ulaştırabilir

canım inş ilaçları çabucak temin edilir. ben bişey söylemek istiyorum

claxine kan sulandırıcı iğne bende kullanıyorum. eğer hastaneden ilaç raporu çıkarsa devlet %100 ünü karşılıyor bu ilacın bilginiz olsun.

crinoneninde %80 ini karşılıyor..

canım ssk dan faydalanamıorlar tüp bebek konusundaki şartlara uygun değillermiş o da nasıl oluyor anlayamıyorum zaten ya doktorlar 1 sene içinde yumurta rezevrvin bitecek diyolar ayda 1 yumurta ancak çıkabiliyrki genelde büyümüyormu neymiş eşinde spermlerde çok sorun var nerdeyse yok gibi ama yaşları 36-39 olduğundan ve kadın daha önce düşük yaptığından yani hamile kalabilmiş ama sonra birdaha olmamış ve hamileliğide devam etmemiş 3 defa ve 4 aylıkken karnında ölmüş daha ne ister devlet anlamıyom 2 aşılama sonra tüp bebek yapabilirmiş ama o raporlar ve aşılama süreci zamanları kalmadı yani srun orda bide fsh yüksek yok yok kadında yani sağlık yönünden malesef çok sorun var ama maddiyat yok anne olabilmesi çin
herneyse ilaç konusunda da faydalanamıyorlar haliyle .bende aşılama olmuştum şlemi özel ödemiştim ama ilaç raporum çıktığından ilaçları ssk ile alabilmiştim ama bunlarda öyle bir şans yok malesef herşeyi özel almak zorundalar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…