Tüp bebek iğnelerinden elinde fazla olanlar

canım jelleri aldım sağol.a.s.:1hug:

malesef gonal file ilgili hala bi haber çıkmadı bugün bi paket alındı mecburen gene baklım son 3 paetide almamız gerekecekmi inşallah bulunur 1 paket dahi olsa enazından bu ailenin yararına olur diye düşünüyorum .

cnm çocukistiyorum.com formunada açsan belki ordan çıkar rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

arkadaşım mrb özelden yazdım sana ama okumadın sanırım benim elimde 1 kutu gonel f var canım uzun zamandır girmiyordum siteye o yüzden geç okudum umarım geç kalmamışımdır senden cvp bekliyorum

arkadaşım mrb özelden yazdım sana ama okumadın sanırım benim elimde 1 kutu gonel f var canım uzun zamandır girmiyordum siteye o yüzden geç okudum umarım geç kalmamışımdır senden cvp bekliyorum

sağol canım gördüm mesajını cevap yazdım elden yada kargo ile alabilirim farketmez.hala 2 paket ihtiyacımız var alabilirsek süper olur.çok sağol

çok şükğr gel arkadaştan bulduk bir paket ilacı allah razı olsun hızır gibi yetişti.inşallah onunda yüzünü güldürsün rabbim.
şimdi 1 paket eksiğimiz kaldı allahın izni ile onuda bulursak çok güzel olacak.

hepimizin derdi ortak bizi bizden iyi kimse anlayamaz umarım emekleri boşa çıkmaz arkadaşının benimde bu yolculuğunda azda olsa faydam olsa benden mutlusu olmaz (bu arada sana yine özelden mesaj attım bakarsan sevinirim)

canım arkadaşının tedavisi ve sonucu hakkında beni bilgilendirirsen çok sevinirim çünkü çok merak ediyorum dualarım onunla inan bugün eve gelene kadar çok içten bişekilde hep dua ettim onun için sende gördüğüm kadarıyla çok emek veriyorsun allah emeklerinizi boşa çıkartmaz inş zorlu bir yol allah yardımcınız olsun

bu tedavideki herkese Allah yrdım etsin. gerçekten çok zor bi tedavi. hem maddi hem manevi olark insanı çökertiyor. gonalf tabi pahalı bir ilaç ama onun muadili var, ismi fostimon. yaklaşık olarak gonalf in 1/4 fiyatı. tedavi sırasında ona geçiş de yapılabiliyor, bi sorun çıkmıyor yani. elimizden gelse keşke, yardımcı olsak ama maalesef diyorum ya bu tedavi insanı maddi olarak bayağı çökertiyor. destek olan herkese tşk... bunu anlamak gerçekten zorrr

arkadaşlar merhaba ben aralık 2009da tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şuan 8 haftalk tedaviye başlarken bize 8 kutu pregon300 yazılmıştı 4 kutusu ile tedavimi tamamladm elimde 4 kutu pregon ve yumurta toplama işleminden sonra kullanılan 6 adet decopeptly var ihtiyacı olan arkadaşlara makul fiyattan verebilirim sgk ile alıyomuş gibi mesela...bana özeldende yazabilirsiniz arkadaşlar elimde kalmasın bir ihtiyacı olanın işini görsün istiyorum

ben gonalf iğneleri buldum burdaki gel nick li arkadaştan allah razı olsun hatta yardımcı oldu başka birindende 2 adet te makul fiyata aldık hayırlısıyla bu iğneler tedavi sonuna kadar yeter bize inşallah başka iğneye gerek kalmaz uzarsa tedavi birdaha gerekebilir ozaman gene burdan duyuru yaparız artık.ama sanmam herhalde yeterli gelicektir.

inşallah ihtiyacı olan bişrileri görürde faydalanır ssk olmadan bu ilaçlar alınmıyor çok pahalı valla .sendende allah razı olsun birilerine deva olursun inşallah.sağlıcakla kucakla bebeğinia.s.

teşekkürler canım rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin bu ilaçlar gerçekten çok pahalı bizde borç harç aldık durumumuzda çok iyi değil hala kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bide crinone jel bir hafta gidiyo ilaçlar her hafta 200tl kafadan ilaç parası ayırıyoruz kenara anlıcan iş sadece bebeğin tutmasıyla bitmiyomuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…