zeynep kamile gönderdik orda bi akrabamızda vardı ama olmuyor demişler ilaç raporu nasıl çıkarki tüp bebekte kullanılıyormuş bu iğne diy söleniyo bende aşılama olmuştum ilaç raporum çıkmıştı ama dediğin gibi aşılamada kolay oluyor ama tüp bebekte sormuşlar dün hastaneye karşılamaz demişler eczanede aynı cevabı vermiş:sm_confused:
sen aşılamamı yaptın tüp bebekmi tüp bebekse nasıl ne şekilde halletinki canım en azından bakalım birdaha öle bişii var ise
canım vallhi ben doktoruma tüp bebek yaptırıcaz ama tüp bebek raporu alammıyorum ilaçları heyet raporu ile alabilirmiyim dedim tabiiki dedi 3 lü heyet raporu hazırlandı. puregon , cetrotide,ya da lucrini karşılyo ben iğnelermi aldım başladım bile..herhangi bi şart yok sadece devlet 3 defa yani 3 siklus karşılıyo. onlar keşke aşılama deselerdi ilçalrı alınca tüp bebek yapardılar. nasıl olsa devlet tüp bebek parasını karşılamıyo bari ilaçları alsalardı. benimki tüp bebek bu arada. bana da merkezim söyledi böyle yap diye.. en azından başka insanlara faydası olsun.
canım ben 13 ocak 2010 tarihli raporumla ilaç aldım yeni.. değişen bişe yok aşılama olur gibi ilaç raporu alınıyo heyetten..değişiklikler varsa da ben bilmiyorum ama ben dediğim gibi aldım aşılama olur gibi şimdi de kullanıyorum. devlet hastanesinden aldım
canım var inanki kendim yapmasan belki derim ama kesinlikle aldım ve 1 saat sürrdü raporu almam..tamamını karşılamasa da en az 1,5 lira karşılıyo.. inşallah hallederler..3 lü ya da dörtlü heyet raporu alcaklar. 4 ü de kadın doğum uzmanı olcak. 1. siklus yazsın dr ilaçları yazsın tamam inaşşah olur işleri
yok yok hastanede herhangi bi dr a gittim..
evet canım ben bugün ilk iğnelerimi vurdum bu ikinci denemem ilk denemede ben de ceptan aldım herşeyi ama şimdi tecrübe oldu.. allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkartmasın inşallahh..
canım aslında arada bi fark yok dedi doktor sadece ilaç adı firması farklıymış ben daha önce de puregon kullandım olumlu geçmişti ama tabii bi fark varsa onu öğrenmek gerek.. du bakalım yarın inşallah hallederler..
hayırlısı olsun inşallah.parası olmayanlarada allah yardım etsin zor bir yolculuk.neticede .
bende 2.aşılamamda bebeğime kavuşmuştum ve ikisinide özelde yapmıştım ben hamile kalabiliyorum ama düşükle neticeleniyordu uzun zorlu bir süreç ve hamilelik yaşamıştım .hatta geçen aylarda plansız hamile kalmıştım ama onuda kaybettim.allah nasip ederse gene tedavi ile bu sene içinde bazı işlerimi yoluna sokunca yine deneyeceğim bakalım
inşallah gönlüne göre olur canım.. çok zor zamanlar yaşıyo insan hele de maddi sıkıntı eklenince.. allah yardımcıları olsun.. devletin bunu tamamne karşılaması gerekir kimse keyfinden tüp bebek istemez neticede.. olmayan insanlara yazık değil mi işte birbirimze yardımcı olmak çok hoş bişe.. inşallah raporu alır alamazsa da ilaçla bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?