Gaviscon icmeni öneririm ama tabi doktoruna danış:) çünkü bu şurubu hamilelerde kullaniyorMerhaba arkadaslar tup bebek icin tedavi surecindeyim cetrotide gectigim 4.gunden beri migde bulantim var yumurtalarimda carsamba toplanacak nasil dayanacagim bu bulantiyaoneriniz var mi?
Yarin sorayim bi tesekkur ederimmmGaviscon icmeni öneririm ama tabi doktoruna danış:) çünkü bu şurubu hamilelerde kullaniyor
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu :))Yarin sorayim bi tesekkur ederimmm
Bu arada ilk tüp bebek süreciniz mi ? Bilgi alabilir miyim biraz :)Merhaba arkadaslar tup bebek icin tedavi surecindeyim cetrotide gectigim 4.gunden beri migde bulantim var yumurtalarimda carsamba toplanacak nasil dayanacagim bu bulantiyaoneriniz var mi?
Evet ilk tup bebek surecim.tuplerimde hidrosalpinks vardi 4 ay once sol tupum alindi sag ve sol yumurtamda cikolata kistlerim ve emndometrizist vardi bunlarda alindi.4.ay sonunda sag tupumdede genisleme oldugunu soyledi doktor belki tekrar ameliyat olmam gerekebikir ama bunun oncesinde yumurtalarim toplanacak .8 gundur igne vuruyorum kendime zayif ve hassas oldugum icin kaldiramadi galiba bunyem:)Bu arada ilk tüp bebek süreciniz mi ? Bilgi alabilir miyim biraz :)
Anladım çok geçmiş olsun rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun inşallah bende bu ay klomen ve folik asit kullanıyorum bundan sonraki süreç sanırım tüp Bebek olacakEvet ilk tup bebek surecim.tuplerimde hidrosalpinks vardi 4 ay once sol tupum alindi sag ve sol yumurtamda cikolata kistlerim ve emndometrizist vardi bunlarda alindi.4.ay sonunda sag tupumdede genisleme oldugunu soyledi doktor belki tekrar ameliyat olmam gerekebikir ama bunun oncesinde yumurtalarim toplanacak .8 gundur igne vuruyorum kendime zayif ve hassas oldugum icin kaldiramadi galiba bunyem:)
Insallah cnm isteyen herkese versin rabbim.bende zeucit kullandim faydasini gordum.ameliyattan sonra beni toparladi.insallah gerek kalmazda kalirsin igneler zor ismisAnladım çok geçmiş olsun rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun inşallah bende bu ay klomen ve folik asit kullanıyorum bundan sonraki süreç sanırım tüp Bebek olacak
Gerçekten miInsallah cnm isteyen herkese versin rabbim.bende zeucit kullandim faydasini gordum.ameliyattan sonra beni toparladi.insallah gerek kalmazda kalirsin igneler zor ismis
Zordan ziyade yapanlar zor degil diyo ama ben hem zayifim hemde etim sert oldugu icin zorlandim.insallah kalirsinGerçekten miinşallah bu ay klomenle kalırım da iğnelerle gerek kalmaz..
Anladım rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin inşallahZordan ziyade yapanlar zor degil diyo ama ben hem zayifim hemde etim sert oldugu icin zorlandim.insallah kalirsin
Insallah cnm korkma sende cogu insan yilmadsn usanmadan bu sureci atlayiyo nasil olursa olsun saglikla olsunda gerisi geciyo iyilesiliyo.Anladım rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin inşallah
Sizdeki sebepsiz inferlite miGerçekten miinşallah bu ay klomenle kalırım da iğnelerle gerek kalmaz..
Insallah cnm korkma sende cogu insan yilmadsn usanmadan bu sureci atlayiyo nasil olursa olsun saglikla olsunda gerisi geciyo iyilesil
Benim yumurtalıklarım gelismiyormus bu ay klomenle denedik yeterince gelişmiş dedi doktorum iki güne bı ilişki önerdi ben gün aşırı yaptım 25nde de test yap dedi 25i bekliyorumSizdeki sebepsiz inferlite mi
Ya hadi insallah olur bak cozumu var ilaclarla bi sekilde yapiliyor .umudunu hic kaybetmeBenim yumurtalıklarım gelismiyormus bu ay klomenle denedik yeterince gelişmiş dedi doktorum iki güne bı ilişki önerdi ben gün aşırı yaptım 25nde de test yap dedi 25i bekliyorum
Benim yumurtalıklarım gelismiyormus bu ay klomenle denedik yeterince gelişmiş dedi doktorum iki güne bı ilişki önerdi ben gün aşırı yaptım 25nde de test yap dedi 25i bekliyorum
Çok şükür eşimde bı problem çıkmadı bende de aslında doktor normal yolla kalabilirsin dedi ama maalesef kalamadim tedaviye başladık bu yüzdenSizdeki sebepsiz inferlite mi
Öyle tabi çok şükür tedavisi War ama sorunun bende olması biraz üzüyor birde eşim çok istiyor her ay umutleniyoruz her seferinde boşa çıkıyorYa hadi insallah olur bak cozumu var ilaclarla bi sekilde yapiliyor .umudunu hic kaybetme
Ya daha kotu seyler olsaydi problem esindede olabklirdi kendini suclama bunlar ilacla duzelebilecek seyler en azindan tedaviye cevao veriyosun bundan daha guzel ne olabilrÖyle tabi çok şükür tedavisi War ama sorunun bende olması biraz üzüyor birde eşim çok istiyor her ay umutleniyoruz her seferinde boşa çıkıyor
Öyle tabi saolun teşekkür ederimYa daha kotu seyler olsaydi problem esindede olabklirdi kendini suclama bunlar ilacla duzelebilecek seyler en azindan tedaviye cevao veriyosun bundan daha guzel ne olabilr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?