Tüp bebek ilaçlarında mide bulantisi yasayan oldu mu?

Bugun kontrole gittim e2 degerim 1000 cikmis bugun kan alindi

Bugun kontrole gittim e2 degerim 1000 cikmis bugun kan alindi
Vallahi benimki 5000leri buluyor canım 1000 yine iyi , bol su ye birde bana yoğurt yemek birde haşlanmış patates yemek iyi geliyordu ( ancak onları yiyebiliyordum )

Yaa masallah cnm kac yumurtan toplanmisti
İlk türkiyede denedim yaşım 23 dü almanyada 25 yaşından küçükler yapamıyordu tüp bebeği . Bahçeci tüp bebek merkezinde 180 gonal f ile 53 yumurta topladılar bütün bahçecinin rekor sayısı demişlerdi belki şimdi geçen olmuştur. ama tabi doz çok fazla geldi e2 ozaman 5000 lerinde üzerine çıktı bulantı çoktu yarı bayındım günde 15/16saat uyuyordum, hiç sağlıklı değil okadar yumurta zaten 25 mi ne olgundu . Doktorum ohss den korkup hepsini topladı ve hemen ilaç tedavisi yaptı çok büyük tiskti şükür ohsss olmadım .Almanyadaki doktorum okadar sarsmak istemedi birde okadar yumurta oluşsun hiç istemedi burada 112 ml gonal f kullandım kaç yumurta topladılar bilmiyorum burada sayı söylemedi doktorum sadece döllenen yumurta sayısını söylüyorlar .

Masallah iyi toplanmis polikistik over yoktu degil mi sizde baya cok cunku kacfane dollendi en son

Masallah iyi toplanmis polikistik over yoktu degil mi sizde baya cok cunku kacfane dollendi en son
10 döllenme oldu ama o bence bahçecinin laboratuvarının suçu . Sira burada 112 gonal f ile daha az yumurta elde edip 10 döllenme oldu yine burada en azından 4 embriyo transferi tapıldı bahçecide 1 tane zar zor kaldı

10 döllenme oldu ama o bence bahçecinin laboratuvarının suçu . Sira burada 112 gonal f ile daha az yumurta elde edip 10 döllenme oldu yine burada en azından 4 embriyo transferi tapıldı bahçecide 1 tane zar zor kaldı

Aaa kotu olmus o kadar cektigin bulanti maddi ve psikolojik tahribat hic oldu desene

Canim benim ya(bu sefer insallah olur elinden geleni yaomissin ne guzel
Mağlesef ikinci denem de negatif ti hastane değiltirdim üniversite hastanesine başvurduk oradan haber bekliyoruz . 3 opum olacak inşallah bu kez başarılı oluruz

Mağlesef ikinci denem de negatif ti hastane değiltirdim üniversite hastanesine başvurduk oradan haber bekliyoruz . 3 opum olacak inşallah bu kez başarılı oluruz
Negatif olmasinin sebebine mi bakacaklar canim allah sana guc versin dilediklerin kabul olsun

Negatif olmasinin sebebine mi bakacaklar canim allah sana guc versin dilediklerin kabul olsun
Sebeb yok canım .. rahim filmi çekildi , tanısal histeroskopi yapıldı , bağışıklık bakıldı yüksek çıktı cd19 ve kortizon verildi , genetik bakıldı temiz geldi . Allahın bir bildiği var ne demişler her nasip vaktine esirdir . Vaktinden önce çiçek bile açmıyor . Vaktini bekliyoruz hayırlısı olsun sağlıklı bir evlat olsunda .

Amin canim insallah.oaynen oyle vakti var demekki rabbimin bildihi vardir.senin sagligin daha cok onemli sen iyi olda gerisi zaten gelir

Cok guzel bi haber benim carsamba olacakti toplamam orekendi e2im cok yuksek cikmis karnimda sivi birikebilirmis baska ilac verecekmis
Yumurta büyütme için iğne kullanmadın mı. Benim ilk opu zamanı da 900lerdeydi hiç bakmadılar bile opu işleminden sonra çıktı kan sonuçları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…