- 23 Aralık 2019
- 120
- 190
- 53
Durumlarımız birebir aynı benim opu gerçekleşti transfer hazırlığındayımEvet ilk tup bebek surecim.tuplerimde hidrosalpinks vardi 4 ay once sol tupum alindi sag ve sol yumurtamda cikolata kistlerim ve emndometrizist vardi bunlarda alindi.4.ay sonunda sag tupumdede genisleme oldugunu soyledi doktor belki tekrar ameliyat olmam gerekebikir ama bunun oncesinde yumurtalarim toplanacak .8 gundur igne vuruyorum kendime zayif ve hassas oldugum icin kaldiramadi galiba bunyem:)
Yaa insallah guzel sonuclanir sizinde mi tupleriniz alindi opu nasil gectiDurumlarımız birebir aynı benim opu gerçekleşti transfer hazırlığındayım
Opu güzel geçti çok şükür. Çikolata kisti ameliyatı sırasında tüpleri acmaya çalışcaz dendi ama kötü derecede su toplamıs sol tüp alındı. Opuya hazırlık sürecinde sağ tüpte şişkinlik görüldü ameliyat gerekecek dendi bağlama yada çıkarma gerekecek dendi. Sonradan bu sorun düzeldi çok şükürYaa insallah guzel sonuclanir sizinde mi tupleriniz alindi opu nasil gecti
Nasil duzeldi peki ne gibi islem yapildi.benim sag tupumde minimal gecis var diye birakmislarsi doktor gecedebilir kapanadabilir demistiOpu güzel geçti çok şükür. Çikolata kisti ameliyatı sırasında tüpleri acmaya çalışcaz dendi ama kötü derecede su toplamıs sol tüp alındı. Opuya hazırlık sürecinde sağ tüpte şişkinlik görüldü ameliyat gerekecek dendi bağlama yada çıkarma gerekecek dendi. Sonradan bu sorun düzeldi çok şükür
Aynen öyle ilk tanı konduğunda zaten sağda minimal geçiş sol tamamen kapalı dendi. Çikolata kistim alıncaktı istersen açayım dedi hatta ek ücret aldı bu işlem için ama mümkün değildi dedi tüp bebekte tutunmayıda engelleyeceği için aldım dedi doktor. Nasıl düzeldi kısmına gelecek olursak opuya hazırlanırken hep tüpte şişkinlik var hidrosalpenks görüntü var ameliyat gerekebilir deniyodu kesin tanı için opudan sonra hsg çekildim işlem sırasında verilen sıvı ordaki siviyida bosaltıp çıkarmış hiç bi sorun kalmadı hatta tüpüm tamamen açılmış olabilirmişNasil duzeldi peki ne gibi islem yapildi.benim sag tupumde minimal gecis var diye birakmislarsi doktor gecedebilir kapanadabilir demistiama gecmemis
Yaa cok iyi bana hsg cekelim tekrar dedi ama ben cesarwt edemedim:)bakalim insallah benimkide duzelir kendiliginden.size lucrin gibi kistleri baskilayici igne yapildi miAynen öyle ilk tanı konduğunda zaten sağda minimal geçiş sol tamamen kapalı dendi. Çikolata kistim alıncaktı istersen açayım dedi hatta ek ücret aldı bu işlem için ama mümkün değildi dedi tüp bebekte tutunmayıda engelleyeceği için aldım dedi doktor. Nasıl düzeldi kısmına gelecek olursak opuya hazırlanırken hep tüpte şişkinlik var hidrosalpenks görüntü var ameliyat gerekebilir deniyodu kesin tanı için opudan sonra hsg çekildim işlem sırasında verilen sıvı ordaki siviyida bosaltıp çıkarmış hiç bi sorun kalmadı hatta tüpüm tamamen açılmış olabilirmiş
Lucrin in muadili olan zoladex kullandım 2 ay üst üste. Şuanda trsnsfer hazırlığımdayımYaa cok iyi bana hsg cekelim tekrar dedi ama ben cesarwt edemedim:)bakalim insallah benimkide duzelir kendiliginden.size lucrin gibi kistleri baskilayici igne yapildi mi
Insallah guzel haberlerinizi aliriz haberdar edin gelismelerden.yumurta kaliteniz nasildiLucrin in muadili olan zoladex kullandım 2 ay üst üste. Şuanda trsnsfer hazırlığımdayım
Amin inşallah. Yumurta kalitesi için iyi diyolarInsallah guzel haberlerinizi aliriz haberdar edin gelismelerden.yumurta kaliteniz nasildi
21 yaşındayım ben :)Yasin kac peki cnm
O ilacı kullanmadm ama iğneler döneminde bulantılarım olmuştu .doktora danış bulantı ilacı versin bi sakıncası yoksahamilelere verilenlerden.Merhaba arkadaslar tup bebek icin tedavi surecindeyim cetrotide gectigim 4.gunden beri migde bulantim var yumurtalarimda carsamba toplanacak nasil dayanacagim bu bulantiyaoneriniz var mi?
Amh 2.17 .insallah ondandir.opu sonrasi bulanti me zaman bitecekBen çok bulantılı geçiriyorum opu dönemi öncesini ve opu sonrasını .. opu öncesi son 4 gün sırf tuzlu haşlanmış patates yediğimi biliyorum en son sefer . E2 değerin çok yüksektir o yapar buda amh değerinle alakalı olur geneldr amh kaç ?
Yaaa kucuksun daha kiyamam.21 yaşındayım ben :)
Ya aynen bi soracam bugun istahtan kesildimO ilacı kullanmadm ama iğneler döneminde bulantılarım olmuştu .doktora danış bulantı ilacı versin bi sakıncası yoksahamilelere verilenlerden.
Aslında gayette normal amh dozun yüksekmimiaçta ? Herkeste olmuyor ben opu sonrası 2:3 saat bulantı çrkiyorum ama oda bol bol su içince kesiliyor .Amh 2.17 .insallah ondandir.opu sonrasi bulanti me zaman bitecek
Dozlarim 150 gonalf 150 meriofert 250 cetrotide gecsin artik daha opu olmadim olunca rahatlarim jmarimAslında gayette normal amh dozun yüksekmimiaçta ? Herkeste olmuyor ben opu sonrası 2:3 saat bulantı çrkiyorum ama oda bol bol su içince kesiliyor .
Öyle :))Yaaa kucuksun daha kiyamam.
Harika bir haber kiste ragmen kaliteli olmasi.kucaklarimiz bos kalmasinAmin inşallah. Yumurta kalitesi için iyi diyolar
Rahatlarsın canım allah kolaylık versin geçmiş olsun ..Dozlarim 150 gonalf 150 meriofert 250 cetrotide gecsin artik daha opu olmadim olunca rahatlarim jmarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?