Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de tüp bebek tedavisine Nisan ayında başladım vücudum ilaçlara aşırı tepki vermesi sonucu opu dan sonra hemen transferim yapılmadı aradan 2 dönem geçtikten sonra önce rahmi kalınkaştırıcı ilaçlar kullanıldı sonra dondurulmuş 5 embriyomdan bir tanesi transfer edildi Allah'a binlerce şükür şu an 9 haftalık gebeyim Allah bütün isteyenlerle birlikte inş bizede kucağımıza almayı nasip eder benim problemimde ara ara yaklaşık hafta da bir kanamalarım oluyo korkuyorum ama drum kese dışında kanama olduğunu söylüyor şimdi evde dinleniyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

benim nazlı kızım hiç dönmedi o yüzden 11 eylül kesin sezeryan tarihim eşime kalsa 4 eylülde alın diye ısrar etti dr olmaz dedi kabul etmedi sanki eşim doğuracak ödü kopuyor :)

Simdiye dek hic ultrasound yaptirmadinmi? Kac haftaliksin? Niye gitmedin bak bende merak ettim simdi.

kızlar demekki doktorlar hep aynı şeyi söylüyorlarbenimki de 2 eylüle kadar doğurmazsam pazartesi sezeryan dedi.ama nst ağrılarım çıkmıştı.arada gene yokluyor ağrılar.aşağıya doğru şiddetli baskılar oluyo bazen sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuşum gibi bi acı hissediyorum.bakalım hafta sonumuz nasıl gecicek:18:bazen bi korkuyorum bazende içim kıpır kıpır oluyoaklıma geldikçe heyecan basıyo

benim nazlı kızım hiç dönmedi o yüzden 11 eylül kesin sezeryan tarihim eşime kalsa 4 eylülde alın diye ısrar etti dr olmaz dedi kabul etmedi sanki eşim doğuracak ödü kopuyor :)

Bence 11 Eylül güzel bir tarih. Normal doğum tarihinden 1 hafta öncesi en sağlıklısı.
Benim doğumuma 11 gün kaldı 5-6 gün önce doğurmak isterim ama bugün istemem çünkü 11 gün var daha :)))

Simdiye dek hic ultrasound yaptirmadinmi? Kac haftaliksin? Niye gitmedin bak bende merak ettim simdi.

Canım nasıl olmam 11 gün içinde doğum yapacağım. Sadece 5 Ocakta kan testi yapıp hamile olduğumu öğrendim.
Doktoruma kontrolede 25 ocakta gittim hem keseyi hem kalp atışını aynı gün duydum daha sağlıklı oldu.
Diğer arkadaşlar kan testinde hamile olduklarını öğrenip 1-2 gün içinde gidip keseyi gördüler. 10 yada 15 gün sonra tekrar gidip kalp atışlarını duymuşlardı. ben geç gidip Allaha şükür her ikisini birden gördüm duydum. :))

Canım senin çok az bir zamanın kalmış. İnşallah çok sağlıklı bir şekilde doğum yaparsın sende bebeğinde çok iyi olursunuz.
Nst de ağrılarım çıkmıyor ama dün akşamdan beri minik minik gaz varmış gibi ağrılarım başladı :))))

kızlar ya bana bi fikir verin lütfen doğuma bikaç gün kala bişi çıkmasından korkuyorum.aşağı bölgede şiddetli batmlar ve ağrılar hissediyorum sanki küçük tuvaletim gelmiş gibi oluyo tuvalete gidiyorum bi ıkınma isteği geliyo biraz tuvaletimi yapıyorum.acaba idrar yolu enfeksiyonumu oldum yoksa biraz biraz suyum geliyo olabilirmi??çünkü bazen sızıntı şeklindede gelebiliyomuş internetten okudum ve korkmaya başladım :18:

Zaten 2 günün kalmış canını sıkma bişey olmaz inşallah. Belki de bebek iyice baskı yaptığından dolayı böyle hissediyorsun ve mesaneyi tam boşaltamıyorsun. İçin rahat etsin istiyorsan yarın doktorunla konuşup kontrole gidersin. Suyun özellikleri daha farklı diye biliyorum, rengi, şeffaflığı vs. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Doğumları yaklaşan tarihleri belli olan arkadaşlar, hepinizi Allah kurtarsın, dilediğiniz doğum şekli ile bebeklerinize hayırlısıyla sağlıklısıyla kavuşursunuz inşallah :)
İnanın sizlerle aynı olmasa bile heyecanınızı paylaşıyorum :))

Takvimde yazdığı gibi ben de kasılmaları sıkça yaşayanlardanım, bu aralar biraz daha arttı, hatta dünden beri bugün de sabah biraz vardı sol kasığıma ağrı giriyordu, kıvrılmak durumunda kalıyordum. Alt kısma da zaman zaman batmalar giriyor.
Merak etmeyin sizden önce doğurmicam :)) (inşallah:)

Son düzenleme:

canım aynı şeyleri dün gece bende yaşadım bence korkma
sonuçta doğumlarımız yaklaştı olması gereken şeyler bunlar

canım aynı şeyleri dün gece bende yaşadım bence korkma
sonuçta doğumlarımız yaklaştı olması gereken şeyler bunlar

sağ selamet atlatsam şu 2 günü yarından sonra kavuşcam inşallah oğluşuma rabbimin izniyle sağlıklıca umarım.çok heyecanlıyım

doğumları yaklaşan arkadaşların hepsinin Allah yardımcıları olsun.inşallah hayırlı,sağlıklı doğumlar olur.mis kokulara boğulursunuz:)ben doğum şeklinizi merak ediyorum acaba dr unuz nasıl yönlendirdi?tüp olduğu için sezeryan mı yoksa normal doğumu bekleyenlerde var mı aranızda???

Arkadaslar merhaba .

Tup bebek maliyetinizi ogrenebilirmiyim.nekadar tuttu sizlerin .birde opu isleminde benden opu+ lab.islemleri+transfer icin topluca 3500tl verdim.transferimin ertelenme durumi var bunun icin birdahaki ay tekrar para talp ederlermi acaba basina ertelenme islemi gelen varmi

4.000-TL hastaneye verdik. Eczaneyede ilaç masrafı olarak yine 4 bini geçti benimki. 8 bini geçti yani toplamda.

4.000-TL hastaneye verdik. Eczaneyede ilaç masrafı olarak yine 4 bini geçti benimki. 8 bini geçti yani toplamda.

Canim ilaclari yazmamisim .ilaclarda 1650tl tuttu.toplamda 5200tl ye maloldu.ilaclar test gununuze kadar yetecek dedi doktor. Bakalim transferim ertelenirse yine ilac parasi verecegim.agrima sizimami yanayim.maddi manevi cokuntuyemi.rabbim yardim et bize.meleklerimizle odullendir cektigimiz cileyi

Kızlar mavielle arkadaşımız 31 Ağustosta doğum yapmış kızını kucağına almış, aynı gün annesini ve dayısını kaybetmiş yazısını okudunuz mu?
Rabbim sabrını versin inşallah evladına hayırlı uzun ömürler versin.

canım inşallah tamamına erer. bende çok dua etmiştim. ilk transferde tuttu Rabbime şükürler olsun

Çok üzüldüm bu haberi okuyunca. nereye yazmış yazısını okumadım. bebeğinin sağ salim doğmasına mı sevineyim. acısına mı üzüleyim bilemedimn şimdi (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…