canım gününde gelmişti zaten. İnşallah normal doğum yaparsın bir avazda doğurursun.
Neden sezeryan diyor doktorun. bneimkide hep sezeryan diyor sinir oluyorum. 5 eylüle kadar normal olmazsa sezeryan yaparız dedi.
geçen haftada 9 eylüle kadar normal olmazsa sezeryan dedi. bende hayır diyorum ama dinleyen kim :))))
ASİS... ordamısın canım naptın doğum gercekleştımı?? en son bu yazını buldum...
bende aynı durumdayım ben normal dedıkçe doktor sezeryan dıyor.. çok kararsızım çookkk
canım gününde gelmişti zaten. İnşallah normal doğum yaparsın bir avazda doğurursun.
Neden sezeryan diyor doktorun. bneimkide hep sezeryan diyor sinir oluyorum. 5 eylüle kadar normal olmazsa sezeryan yaparız dedi.
geçen haftada 9 eylüle kadar normal olmazsa sezeryan dedi. bende hayır diyorum ama dinleyen kim :))))
ASİS... ordamısın canım naptın doğum gercekleştımı?? en son bu yazını buldum...
bende aynı durumdayım ben normal dedıkçe doktor sezeryan dıyor.. çok kararsızım çookkk
caım günlerimiz aynı. doktorum önce 5 eylüle kadar olmazsa sezeryan demişti
sonra 9 eylüle kadar olmazsa 9 eylülde sezeryan dedi.
seninki tüp bebek hassas bebek tam gününü doldurma diyor. bende yanlış anlamayın ama benim tüp bebek doktorumda çok deneyimli birisiydi ve profösürdü ben ona özellikle sormuştum. tüp bebek yaptıranlar sezeryanmı olur o da bana kesinlikle ilgisi yok normal doğum öneriyoruz bizler. sezeryan önerimiz eskide kaldı demişti bana dedim.
sonra bu yeni doktorumda kıvırmaya başladı bende normal diyorum ama gününü doldurup geçirme. 12 eylüldede normal doğum olmazsa sezeryan yaparız dedi bende tamam dedim. günü geçirmeyi bende istemem dedim.
senin hamileliğin nasıl geçiyor varmı yalancı sancılar, bir rahatsızlık falan
normal istiyorum bu arada inşallah seninde benimde normal olur canım
böyle bir sayfa olsun istedim. çünkü bizler normal yollarla hamile kalmadık. tedavimiz ve süreçlerimiz farklı olacak.
mesela bir çok kişi neden hala keseyi görmeye gitmedin diye soruyor onlara ne yalan söyleyeceğimi bilemiyorum artık.
tüp bebek tedavisi gördüğümü ailemiz dışında kimse bilmiyor çünkü. doktorum 25 ocakta çağırdı diyorum çok geç sen başka doktora git diyorlar :)))
benim nazlı kızım hiç dönmedi o yüzden 11 eylül kesin sezeryan tarihim eşime kalsa 4 eylülde alın diye ısrar etti dr olmaz dedi kabul etmedi sanki eşim doğuracak ödü kopuyor :)
Simdiye dek hic ultrasound yaptirmadinmi? Kac haftaliksin? Niye gitmedin bak bende merak ettim simdi.
kızlar demekki doktorlar hep aynı şeyi söylüyorlarbenimki de 2 eylüle kadar doğurmazsam pazartesi sezeryan dedi.ama nst ağrılarım çıkmıştı.arada gene yokluyor ağrılar.aşağıya doğru şiddetli baskılar oluyo bazen sanki idrar yolu enfeksiyonu olmuşum gibi bi acı hissediyorum.bakalım hafta sonumuz nasıl gecicek:18:bazen bi korkuyorum bazende içim kıpır kıpır oluyo aklıma geldikçe heyecan basıyo
kızlar ya bana bi fikir verin lütfen doğuma bikaç gün kala bişi çıkmasından korkuyorum.aşağı bölgede şiddetli batmlar ve ağrılar hissediyorum sanki küçük tuvaletim gelmiş gibi oluyo tuvalete gidiyorum bi ıkınma isteği geliyo biraz tuvaletimi yapıyorum.acaba idrar yolu enfeksiyonumu oldum yoksa biraz biraz suyum geliyo olabilirmi??çünkü bazen sızıntı şeklindede gelebiliyomuş internetten okudum ve korkmaya başladım :18:
kızlar ya bana bi fikir verin lütfen doğuma bikaç gün kala bişi çıkmasından korkuyorum.aşağı bölgede şiddetli batmlar ve ağrılar hissediyorum sanki küçük tuvaletim gelmiş gibi oluyo tuvalete gidiyorum bi ıkınma isteği geliyo biraz tuvaletimi yapıyorum.acaba idrar yolu enfeksiyonumu oldum yoksa biraz biraz suyum geliyo olabilirmi??çünkü bazen sızıntı şeklindede gelebiliyomuş internetten okudum ve korkmaya başladım :18:
canım aynı şeyleri dün gece bende yaşadım bence korkma
sonuçta doğumlarımız yaklaştı olması gereken şeyler bunlar
Doğumları yaklaşan tarihleri belli olan arkadaşlar, hepinizi Allah kurtarsın, dilediğiniz doğum şekli ile bebeklerinize hayırlısıyla sağlıklısıyla kavuşursunuz inşallah :)
İnanın sizlerle aynı olmasa bile heyecanınızı paylaşıyorum :))
Takvimde yazdığı gibi ben de kasılmaları sıkça yaşayanlardanım, bu aralar biraz daha arttı, hatta dünden beri bugün de sabah biraz vardı sol kasığıma ağrı giriyordu, kıvrılmak durumunda kalıyordum. Alt kısma da zaman zaman batmalar giriyor.
Merak etmeyin sizden önce doğurmicam :)) (inşallah:)[/QUOT
inşallah bebeğin zamanında doğar.ama benim 2 arkadaşımında doğum tarihleri de benden sonraydı ikiside benden önce doğum yaptıbenim oğlum sizinkilerden büyük olcak diyodum ama onlarınki benimkinden büyük oldu
Yerini ve muayene ücretini de sorabilir miyim??
Arkadaslar merhaba .
Tup bebek maliyetinizi ogrenebilirmiyim.nekadar tuttu sizlerin .birde opu isleminde benden opu+ lab.islemleri+transfer icin topluca 3500tl verdim.transferimin ertelenme durumi var bunun icin birdahaki ay tekrar para talp ederlermi acaba basina ertelenme islemi gelen varmi
4.000-TL hastaneye verdik. Eczaneyede ilaç masrafı olarak yine 4 bini geçti benimki. 8 bini geçti yani toplamda.
Canim ilaclari yazmamisim .ilaclarda 1650tl tuttu.toplamda 5200tl ye maloldu.ilaclar test gununuze kadar yetecek dedi doktor. Bakalim transferim ertelenirse yine ilac parasi verecegim.agrima sizimami yanayim.maddi manevi cokuntuyemi.rabbim yardim et bize.meleklerimizle odullendir cektigimiz cileyi
Kızlar mavielle arkadaşımız 31 Ağustosta doğum yapmış kızını kucağına almış, aynı gün annesini ve dayısını kaybetmiş yazısını okudunuz mu?
Rabbim sabrını versin inşallah evladına hayırlı uzun ömürler versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?